• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidem ve Para...

azrabebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2010
156
4
96
İstanbul
Kaynana kaynana kara kazanda kayna ...
susuzluktan olse damla versem kulagimi gozumu kapar doner giderim o kadar yani ...

Daha once cokca paylasmistim bizimkiní OkUyanlar bilirler...
MaluM olayların üzerinden nerdeyse 1sene gecti daha temkinli daha saygili ve fazlaca mesafeli davraniyorum evime gelir cat kapi sabah gelir aksam gelir hemde kendi anahtariyla...
eyse artik onemsemiyorum
Simdi bunun 1 evi var kirada parasini kaynana aliyor nerdeyse emekli maasi kadar kocsininda var maasi esim ilgileniyor kiraciyla parayi alip getiriyor anasina ama esim bu kirayi bir gun gec alsa suratlar kapi carpmalar bana da kizimada konusmamalar tiripler falan neyse...
Ustelik bu yaz esim oraya kendi cebinden 10 bine yakin masraf etti ev kimin kizlarinin olsun buda degil sorun...
bizimde kirasini aldigimiz bi dairemiz var yani esimin dairesi biz her ay belli zamanlarda boyle cok afedersiniz it yerine koyuluyoru misafir olsa onlarin yaninda ayni tavirlar sen kimsin yahu sen kim oluyorsun diyesin geliyor ki cok tak ederse onuda soylerim biliyorsunuz
dun sabah kahvalti yapicaz esimle annesinin kapidan ciktigini gordu gormemesi mumkun degil zaten mahalle duydu kapiyi sert acip kapamalar falanlar filanla
r gel cay icelim dedi yok ne gelecemde si keyfinize bakinda bagirarak surat besyuz karis esimin keyfinin icine etti gitti insafsiz kadin. kahvaltida dedimki benim zaten uc kurusluk keyfim var icine etmesin kimse dedim nedur bu sana kuser bana tavir alir kocasiyla konusmaz bana sarar kiİyla kuser benden cikarir offf dedim ya biİm kirayida annene ver bu eve girmiycek o evin kirasi dedim onuda ver bana para degil huzur lazim dedim gerekirse yemem gezmem giymem dedim annen ekaik kalmasin birseyden aman dedim icimi boyle ayni sizin basiniİ agirttigim gibi doktum esimin tavrida malum takma kafani dusunme bosverler falanlar filanlar adamla papaz olacam bunlar yuzUnden
ya adresimi versem gelmezmisiniz bana bak kahvaltida yapmadim bi guzel dertlesirdik olmazmi

İlişkiniz kangren olmuş ne yazık ki..

Eski kırgınlıkları iki tarafta unutmuyor,unutamıyor anlaşılan..

En iyisi (maddi imkanlarınızın müsait olduğunu anladığımdan) kirada olan evinize gidip orada yaşamanız.

Bir arada mutlu olamadığınız çok açık.

Her yaşanılan bir damla olur ve birgün hiç beklemediğiniz bir anda bardak taşar.Allah korusun eşinizle bile aranız bozulabilir.

Ne kadar uzak o kadar iyi.Yuvanız dağılmadan,dağıtılmadan uzaklaşın bence.

İlişkiniz kangren olmuş ne yazık ki..

Eski kırgınlıkları iki tarafta unutmuyor,unutamıyor anlaşılan..

En iyisi (maddi imkanlarınızın müsait olduğunu anladığımdan) kirada olan evinize gidip orada yaşamanız.

Bir arada mutlu olamadığınız çok açık.

Her yaşanılan bir damla olur ve birgün hiç beklemediğiniz bir anda bardak taşar.Allah korusun eşinizle bile aranız bozulabilir.

Ne kadar uzak o kadar iyi.Yuvanız dağılmadan,dağıtılmadan uzaklaşın bence.

canim ya bu solediklerinin frkindyiz esimde bende ama ne annesini ne babasini birakamiyor daha dogrusu onlar esimi birakmazlar evlerimiz yanyana ama kapim hic calmasin istiyorum esim tatsizlik istemiyor benim bunaltimi anliyorsada sadece bosver demekle yetiniyor bende evimde huzur istiyorum esim her halukarda keyfi yerinde en kotu zamanlarimizda bile o hicbirsey yokmus gibi mutlu mesut devam etti benden de bunu istiyor dogal.olarak

valla bu durumda napılmalı bilmiyorum ki, eşinde höt zöt biri olsa boşan derim ama adam gayet ılımlı yaklaşıyo gibi, yazık arada kalmış, eksiğimi varda bu kadın bu kadar paragöz

Yok canim.vur dedikse oldur demedik bosanmak allah huzurumu eksik etmesin ...
eksige gelince evinin gecimini yemesini icmesini kocasi sagliyo faturalarini kapici parasi dahi ustelik kadin ordan istese bana yollarlar o kadar yani biz oderiz aldigi para 700 tl solemesi ayip pazar pazar gezse milletin pesine gezmelere gitse odasini gorseniz yunler kumaslar ivir zivirlarla dolu bir cantaA mevzusunu anlatmistim daha once durup dururken arkadasina 100 liralij cantA vermisti ustelik ay bitmeden harclik ister param bitti diye dusuncesiz kadin anlayissiZ

Son düzenleme:
Kaynana olmasaydı
Oğlan doğurmasaydı
Eğer geçimi yoksa
El kızı almasaydı :1:

Son düzenleme:
3. Paragraftan sonra niye yazim tarziniz degisti anlamadim?

Sanki oradan sonrasini baska biri yazmis gibi. Okuyamadim yani noktasiz, virgulsuz, yarim cumleler.

Sorununuz her ne ise cozersiniz insallah.

3. Paragraftan sonra niye yazim tarziniz degisti anlamadim?

Sanki oradan sonrasini baska biri yazmis gibi. Okuyamadim yani noktasiz, virgulsuz, yarim cumleler.
H
Sorununuz her ne ise cozersiniz insallah.

kusura bakmayin insan sinirlenince kelimelri yutar kekelerya bazen onun gibi dusunun
temenniniz icin tesekkr ederim

Beni daha kizDiran dun aksam gelmis kizimi istiyor esimden verde biraz seveyim.diye bende seslendim icerden yemek yiyor diye. esimde annesi yine tavirlanmasin diye olmaz bisey vereyim dedi verdi. dun ne sucumuz vardi da misafirin yaninda it gibi bile davranmadi bize kopek.olsa host der bisey derdi ama bana ses bile vermedi dedim ne oldu baristiniz mi dedim boyle yaparak kalan saygisinida olduruyor dedim gittim aksam aksam banyomun wcmin.duvarlarini cifledim ...
ruh hastasi olacagim sizofren edecek bu kadin beni

susuzluktan olse damla versem kulagimi gozumu kapar doner giderim o kadar yani ...

MaluM olayların üzerinden nerdeyse 1sene gecti daha temkinli daha saygili ve fazlaca mesafeli davraniyorum evime gelir cat kapi sabah gelir aksam gelir hemde kendi anahtariyla...
eyse artik onemsemiyorum
Simdi bunun 1 evi var kirada parasini kaynana aliyor nerdeyse emekli maasi kadar kocsininda var maasi esim ilgileniyor kiraciyla parayi alip getiriyor anasina ama esim bu kirayi bir gun gec alsa suratlar kapi carpmalar bana da kizimada konusmamalar tiripler falan neyse...
Ustelik bu yaz esim oraya kendi cebinden 10 bine yakin masraf etti ev kimin kizlarinin olsun buda degil sorun...
bizimde kirasini aldigimiz bi dairemiz var yani esimin dairesi biz her ay belli zamanlarda boyle cok afedersiniz it yerine koyuluyoru misafir olsa onlarin yaninda ayni tavirlar sen kimsin yahu sen kim oluyorsun diyesin geliyor ki cok tak ederse onuda soylerim biliyorsunuz
dun sabah kahvalti yapicaz esimle annesinin kapidan ciktigini gordu gormemesi mumkun degil zaten mahalle duydu kapiyi sert acip kapamalar falanlar filanla
r gel cay icelim dedi yok ne gelecemde si keyfinize bakinda bagirarak surat besyuz karis esimin keyfinin icine etti gitti insafsiz kadin. kahvaltida dedimki benim zaten uc kurusluk keyfim var icine etmesin kimse dedim nedur bu sana kuser bana tavir alir kocasiyla konusmaz bana sarar kiİyla kuser benden cikarir offf dedim ya biİm kirayida annene ver bu eve girmiycek o evin kirasi dedim onuda ver bana para degil huzur lazim dedim gerekirse yemem gezmem giymem dedim annen ekaik kalmasin birseyden aman dedim icimi boyle ayni sizin basiniİ agirttigim gibi doktum esimin tavrida malum takma kafani dusunme bosverler falanlar filanlar adamla papaz olacam bunlar yuzUnden
ya adresimi versem gelmezmisiniz bana bak kahvaltida yapmadim bi guzel dertlesirdik olmazmi

ailelerle mesafe ayarlanamadığında doğan malum sorunlar malesef..
fazla bunaltmış sizi
ama tek başına sizin çabanızla düzelebilcek bir sorun değil
eşinizin devreye girmesi gerekiyor
ayrıcada anahtarınızı alın bence...özelinize bu kadar girmemeli..:20:

eyse artik onemsemiyorum

Acikcasi niyetinizi anlayamadim ve icimde erkek oldugunuza dair güclü bir his olustu, kaldiki hicbir üye hakkinda kolay kolay bunu hissetmem...Dert anlatmak neysede adres vereyim evime gelin demekte neyin nesi..Forum yetkililerinin incelemesini rica ediyorum..

Son düzenleme:
ailelerle mesafe ayarlanamadığında doğan malum sorunlar malesef..
fazla bunaltmış sizi
ama tek başına sizin çabanızla düzelebilcek bir sorun değil
eşinizin devreye girmesi gerekiyor
ayrıcada anahtarınızı alın bence...özelinize bu kadar girmemeli..:20:

Bu kadini tanisan anahtar kalain oda dert mi dersin balayona gittim.dondgumde esyalarimiz ic camasir dahil yerleri degismisti simdi girsin dagitsin toplasin karistirsin kendime olan ozguvenimi kaybettim.ben bu kadin yuzunden agzi cok kalabalik bi kadin ve yalandan aglamasi cok var acindiryor kendini herkese her firsatta ve benim etrafimda yanimda hickimsem yok ve hakkimda kotu konustugunu hissettigim anda bile cildiriyorum ondan hep nefret ettim ve hep nefret edecegim benden uzakta nerde olursa olsun

Acikcasi niyetinizi anlayamadim ve icimde erkek oldugunuza dair güclü bir his olustu, kaldiki hicbir üye hakkinda kolay kolay bunu hissetmem...Dert anlatmak neysede adres vereyim evime gelin demekte neyin nesi..Forum yetkililerinin incelemesini rica ediyorum..

Ustume iyilik saglik kimlik nomu.hemen yazarim yaptigim sakanin bu kadar buyutulecegini hic dusunmemistim hele erkek oldugum dusuncesini hic tahmin.bile edemezdim herhalde keske erkek olsaydim kaynanam olmazdi

Son düzenleme:
Ustume iyilik saglik kimlik nomu.hemen yazarim yaptigim sakanin bu kadar buyutulecegini hic dusunmemistim hele erkek oldugum dusuncesini hic tahmin.bile edemezdim herhalde keske erkek olsaydim kaynanam olmazdi o zaman

Merak edenler kimlik nom xxxxxx

Siz iyimisiniz? Gercekten bir uzmanla görüsün, davranislariniz cok garip geldi bana... Kimlik nosu vermek erkek yada bayan oldugunuzu kanitlamaz...Ama siz gercekten bir uzmanla görüsün..

Son düzenleyen: Moderatör:
Ustume iyilik saglik kimlik nomu.hemen yazarim yaptigim sakanin bu kadar buyutulecegini hic dusunmemistim hele erkek oldugum dusuncesini hic tahmin.bile edemezdim herhalde keske erkek olsaydim kaynanam olmazdi o zaman

Merak edenler kimlik nom xxxx

sen harbiden kafayı sıyırmışsın

Son düzenleyen: Moderatör:
Back