- 30 Temmuz 2018
- 213
- 141
- 23
- Konu Sahibi Zarifkadinnn
-
Sizin zorunuza giden duruma bakın. Kv ya da kp ameliyat olsaydı ve siz ertesi gün baba tarafıyla pikniğe gitseydiniz; yaşanacaklar tam olarak nasıl olurdu. Bunu düşünün ona göre tepkinizi verin.Geçen gün pikniğe gitmişler kayınvalidem, kızları, iki görümcesi, görümcesinin gelini beni çağırmadılar çok zoruma gitti o
Bu aralar bunu yapmaya çalışıyorum bende bakalımHiç bişi yapmayın yoklarmış gibi devam edin hayatınıza ...
Çok uzun bir daha nasıl yazayımKonuyu tam anlayamadım
Çok karışık yazmışsınız
Benim kayınpederim ameliyat olacak ve ben pikniğe gidecem beni rezil ederlerdi..Babanız ameliyat olmuş, onlar piknik derdinde, sizin de gelmenizi bekliyorlar. Sonra tavır yapıyorlar.
Sizin zorunuza giden duruma bakın. Kv ya da kp ameliyat olsaydı ve siz ertesi gün baba tarafıyla pikniğe gitseydiniz; yaşanacaklar tam olarak nasıl olurdu. Bunu düşünün ona göre tepkinizi verin.
İlk mesajın altında düzenle var yani anlayanlar olduysa çokta önemli değilÇok uzun bir daha nasıl yazayım
Onları istediği bizim her dediğimiz olsun ama bizde öyle düşünmüyoruz eşimle bu yüzden bize tepkili davranıyorlarİstediğim zaman istediğim kişiyle istediğim yere giderim. İstenmediğim bana tavır alınan yere de daha gitmem. Çağırmadılarsa çağırmadılar çok mu lazımlar?
Aynen canım ne kadar mesafe o kadar huzurHaklısın ama son pikniğe çağırmadıkları için alınman bence yanlış bilerek nispet yapmışlar boşver mesafe istiyorlarsa sende koyarsın artık ..zaten ne çok samimi olmak iyi ne çok uzak orta resmiyet her zaman iyidir
Çevrem çok şükür var ama aile atılmıyor işte ne kadar uzak dursak da ucu bize değiyor.. Ama bundan sonra mesafe koyacamKendilerince sana tepki gösterip bak artık seni de çağırmıyoruz demeye getirmişler, o yüzden son gittikleri pikniğe çağırmamışlar.
Kv niz ve görümcelerinizin olmadığı bir çevre edinip onlardan uzak durun, böyle sürekli sorun çıkartıp her şeyin altında bir fesatlık arayan da insanlarla yaşamak gerçekten çok zor oluyor. Uzak durun mesafeli olun, onlarsız da mutlu olduğunuzu görüp iyice sinir olsunlar.
Azcık düzenledimİlk mesajın altında düzenle var yani anlayanlar olduysa çokta önemli değil ☺
Eşim arkamda bu konular da çok şükür o da ben giderim bu aralar gelme diyor.. Ayrıca tüp bebek tedavisi görecem strese girmek istemiyorumBoşverin onlara mi kaldınız. Babanız ameliyat olmuş onların takıldığı şey pikniğe niye gelmemişler. Sanki kendileri aynı olayı yaşasa pikniğe gideceklerdi. Eşiniz arkanızdaysa eskisi kadar gitmeyin. Mesafe koyun da sonra size hesap soramasinlar
İstisnalar tabiki vardır ama genel olarak eşin ailesiyle arasıra gerektikçe ve özel günlerde görüşmek en güzeli, çünkü sizin olayda olduğu gibi bir yerden sonra mesafeli durulmazsa her konuda müdahale etmeye karışmaya başlıyorlar. Yetişkin insanlarsınız her gel dediklerinde gitmeme hakkınız varken bunu anlayışlı karşılamayıp ergen gibi triplere girip gününüzü burnunuzdan getiriyorlarsa artık mesafe koyarsınız ve öylece rahat edersiniz. Bozulan ilişkiyi düzeltmek için adım atabilirler, tamam sorun yok gibi davranıp yine mesafeli durursunuz. İnsanlar kolay değişmez .Çevrem çok şükür var ama aile atılmıyor işte ne kadar uzak dursak da ucu bize değiyor.. Ama bundan sonra mesafe koyacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?