kayınvalidem ve kızım

Öncelikle hem başınız sağ olsun hem de çok geçmiş olsun. Gerçekten çok sıkıntılı ve ikilemde bırakan bir durumun içerisindesiniz.

Bu devirde zaten geçinmek zor ekstra bir de farklı ekonomik yükler yüklenince tek kişinin evi geçindirmesi imkansız gibi bir hale geliyor. Eğer çocuğunuzun Özel eğitime ihtiyacı olmasaydı boş verin siz başında durun kendiniz ilgilenin derdim ama bu öyle bir durum değil.

Formasyon bu tarz eğitimleri vermemize yeterli olmuyor maalesef tabii ki de bir uzmana ihtiyacınız var. Siz işten çıkınca böyle bir masrafı karşılamaya tabii ki de eşinizin gücü yetmeyecek siz de tek başınıza böyle bir eğitim vermeye müsait değilsiniz ya da yeterli olmaz.

Etrafınızdaki insanların hastalıkları kabul etmemesi sizin onları ikna etmeye çalışmanız bile ekstra bir yük bence sizin için. Benzerini annem yaşamıştı oradan biliyorum.

Mecburiyetten çıkamıyorsunuz işten yani neden bu kadar diretiyorlar anlam veremiyorum şu an bence bulunduğunuz şartlardan dolayı doğru karar veriyorsunuz ekstra bir seçeneğiniz yok ki sizin bunu anlamaları gerekiyor yani. Anlamamakta ısrar ediyorlarsa ve kayınvalideniz bakmayacaksa en azından ayda 2000 lira size versinler o zaman siz de oturup çocuğunuzla ilgilenin. Evet bakmak zorunda değil belki bu parayı vermek zorunda da değiller ama sizin çaresizliğinizin farkına varmış olmaları gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…