Kayınvalidem ve kayınbabam gitmiyorlar her kış bizde 4 ay kalmak istiyorlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet kesinlikle katılıyorum yine bu konuda da, ben de ailem boyle gelse istemem diyorum eşime. Bakalım dediğiniz gibi konuşacağım umarım cozum bulurum

Açık açık olmaz diyeceksiniz hizmet etmeyin yatın uyuyun siz hizmet ettikçe tepenize biner. Eşin adam olsa zaten izin vernez başta hamile karısını uğraştırmaz karım rahat edemez der. Ben hamileyim 2 kişiye yemek yapasım gelmiyor iş bitince yatıyorum. Eşinle seks yapma konuşma ne yemek yap ne temizlik. Ben izlicem de al kumandayı otur. Biz yayla evine 70 bine kalorifer kazan döşedik hamam gibi oluyor. Kardeşler toplanın yaptırın.

Hamileliğini kullan, nazlan, yemek filan yapma ayy her şey kokuyor bana de, paso yat uyu.
Hizmeti kestin mi paşa paşa giderler.

Sen de hizmet etme yayıl o zaman yani başım ağrıyor sancılarım var falan de yat aşağı kendi evinde misafir gibi yaşama bir zahmet orası senin evin istediğin gibi takıl onlar seni umursamıyorsa sen de umursama başka türlü baş edemezsin bunlarla eşinden birşey bekleme bence birşey konuşamaz o sen değiştireceksin bu düzeni işlerden yavaş yavaş elini çek birgün temizlik yapma mesela yorgunum dinleneceğim de birşey istedikleri zaman koştur koştur yapma ağırdan al misafir gelince de böyle davran sen böyle herşeye koşturursan onlar da yüz bulurlar senden güzellikle anlamıyorlarsa anlayacakları dilde anlatacaksın o zaman orası senin evin ipleri kendi eline almalısın

Haklisiniz belli ki kendi cocuklarima nazi grcmiyo rahat ettirmiyolardir
Kesinlikle öyle olabilir evet. Durum ne olursa olsun, konu sahibi hamile olsa da olmasa da yine aynı şeyi söylerdim. Kayınvalidesine ve kayınpederine iyi hizmet yaptığı, yaşadığı rahatsızlığı direkt belirtmeyip eşinin dolaylı olarak söylemesinden dolayı çok yüz bulmuşlar. Konu sahibinin eşi, ailesine ve kardeşine durumu ifade etse de görmezden gelmişler. Yüzsüzlük işte. Onlar keyfine bakacak ama kadıncağız niye strese girip üzülsün...Zor değil tüm kardeşlerin para biriktirip ısıtıcı, soba vb ayarlaması.

Sen de hizmet etme yayıl o zaman yani başım ağrıyor sancılarım var falan de yat aşağı kendi evinde misafir gibi yaşama bir zahmet orası senin evin istediğin gibi takıl onlar seni umursamıyorsa sen de umursama başka türlü baş edemezsin bunlarla eşinden birşey bekleme bence birşey konuşamaz o sen değiştireceksin bu düzeni işlerden yavaş yavaş elini çek birgün temizlik yapma mesela yorgunum dinleneceğim de birşey istedikleri zaman koştur koştur yapma ağırdan al misafir gelince de böyle davran sen böyle herşeye koşturursan onlar da yüz bulurlar senden güzellikle anlamıyorlarsa anlayacakları dilde anlatacaksın o zaman orası senin evin ipleri kendi eline almalısın

Evet neler cekiyorum kimse anlamiyor galiba öyle yapmam lazım çok teşekkür ederim yorumunuz için

Kv kp Değil 4 ay kendi aileme 4 gün sabrım olmuyor. Kimseye yatılı misafir olmayı da sevmem, kimseyi yatılı almayı da.
Açık açık konuşun, yoksa böyle gider bu durum.
Bir de bebeği özledik bahanesi eklenir, torun seveceğiz derler aman diiimm sakın! Tavrınizi koyun baştan. Ortamı boş bulmuş onlar.
Yok mu sizin anneniz, babanız çağırın konuşsunlar, gençler yeni evli herkes evine gitsin diye.
Ya da anneniz de gelsin siz gidip diğer odada annenizle takılın yatın uyuyun vs.
Fazla yüz vermeyin yani.
Ayy sinirlendim. Ne insanlar var, benim kv 2 gün gelmek istemiş, hayır istemiyorum evimde rahat etmek istiyorum, senede 4 kez çok fazla görüşmek için dedim kestim attım. Eşim daha da gelecekler vs demedi, dese de kabul etmem. Herkes evinde dursun

Evet bence de şuan mesela yatak odasına bağımlı yaşıyorum tek orda ayaklarımı uzatıp dinlendigim için. Ama gidip oturma odasında uzanmam lazım galiba yani benim yatak odasından cikmamam bile onalra konfor alani sağlıyor sanki. Fikirler ve yorumunuz için çok teşekkür ederim

Esime dedim açık açık konuşayım dedim, o da dedi bı daha gelmezler dedi. E gelmesinler diyecektim sustum çok haklsiniz yorum için çok teşekkür ederim

Evet aynen her anlamda rahat olmalısın onlara uyum sağlama onlar sana uyacak

Mevsimler de degisti artik kis yok ki.eskidendi kara kislar.
Kimsenin evinde 1 gun bile kalamam afaganlar basar beni

Esime dedim açık açık konuşayım dedim, o da dedi bı daha gelmezler dedi. E gelmesinler diyecektim sustum çok haklsiniz yorum için çok teşekkür ederim
Gelmemeleri için sebep yok ki, tam tersi bebek olacak, torun seveceğim diyecekler.
Ayrıca siz de evde olacaksınız ne güzel hizmetçileri de var yani...
Eşiniz pasif olabilir, siz taviz vermeyin.

Her üye güzel fikirler vermiş ne yapacaksınız ne yapmaya karar verdiniz?

Ay valla hiç bir gelin kvye hizmet etmek zorunda değil. Zaten yapsakta yapmasakta beğenmezler bizi.

Kaynananıza hamileyim rahat edemiyorum kp burada,hararet basıyor bulantılarım oluyor diyin açık açık bir hafta 2 hafta olsa tamam her sene 4 ay çok uzun

Aklıma şey geldi biz kvlerle aynı şehirdeyken haftanın 4 günü bizde Kalırdı. Diğer günlerde bizi çağırırdı. Gitmek istemediğimizde küserdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…