• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidem ve kayınbabam gitmiyorlar her kış bizde 4 ay kalmak istiyorlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Abe kaynana
Naptın bize
Naptın bize

Kaliteeeee markaaaaa

Herkes kendi kalitesine göre hareket eder, normal. Siz o şekilde yapın bi de saçını yolun 🙏
Merak etme zaten benim evime kralı gelse öyle 4 ay falan kalacak 🤣 1 gün kalabilirse öpüp başına koysun size kolay gelsin :27:

Ay böyleleri de herkesi kendisi gibi işsiz güçsüz sanıyor 😅 kk nın yarısından fazlası iş güç sahibi belli kariyerleri olan kültürlü insanlar, kişi kendinden bilir işi, böyleleri b...ktan evliliklerini aklamakla ömür tüketirler, çekmek istemeyeni de ayıplarlar...
Bu şekilde rahatlıyorsanız rahatlayın. Kadınların mutsuzluğundan zevk almıyorum ben ama benim mutsuz olduğumu düşünmek size iyi gelecek belli ki, düşünebilirsiniz.

Ay böyleleri de herkesi kendisi gibi işsiz güçsüz sanıyor 😅 kk nın yarısından fazlası iş güç sahibi belli kariyerleri olan kültürlü insanlar, kişi kendinden bilir işi, böyleleri b...ktan evliliklerini aklamakla ömür tüketirler, çekmek istemeyeni de ayıplarlar...
Onu ben de hiç anlayamıyorum birşey söylüyorsun klavye delikanlılığı yapma diyorlar kendilerine mi yediremiyorlar yoksa böyle kadınların olmasını mı istemiyorlar bilmiyorum

Bu şekilde rahatlıyorsanız rahatlayın. Kadınların mutsuzluğundan zevk almıyorum ben ama benim mutsuz olduğumu düşünmek size iyi gelecek belli ki, düşünebilirsiniz.
Valla mesajlara bir bak bakalım kim mutsuzsunuz diye sallıyor 🤣 senin mutlu olman evde oturman klavyeden sallaman burdaki kimsenin umrunda değil seninde olmasın kendi yorumunu yap o burnun yüzünde gayet güzel duruyor ;)

Valla mesajlara bir bak bakalım kim mutsuzsunuz diye sallıyor 🤣 senin mutlu olman evde oturman klavyeden sallaman burdaki kimsenin umrunda değil seninde olmasın kendi yorumunu yap o burnun yüzünde gayet güzel duruyor ;)
Sabahtan akşama buradasın -de ekini kullanmayı da öğreneydin keşke. Burnum çok güzeldir sağol canım 😍

Ben de sessiz pasif agresif davranırım normalde ama annenize laf ettiğinde şunu diyemediniz mi "çok biliyorsan sen yap da senin elinden yiyelim"
Burayı okudukça şunu fark ediyorum. Sinirli bir kadın olmak benim avantajıma. Pasif görünsem de sinirim benim yerime kontrolü eline alıyor. Burada bir üye vardı, sinirli diye psikoloğa gitmiş. Terapi ile falan aşırı yumuşamış, eşi bir bir sınırlarını geçmeye başlamış. Türkiye'de sinirli bir kadın olmak sınırlarını korumak için avantaj, yoksa bir bir tüm her şeyini ezip geçiyorlar.

Sabahtan akşama buradasın -de ekini kullanmayı da öğreneydin keşke. Burnum çok güzeldir sağol canım 😍
Sabahtan akşama burdayım evet hatta 15 senedir burdayım git biraz daha araştır bak bakalım nasil oturduğum yerden sallıyorum :27: -de -da yı ayıramıyorum işsiz güçsüz okumamiş insan olduğumdan onuda sana bıraktım beni anca burdan mı vurabildin :70:
Tamam işte güzelse yüzünde dursun sokma heryere ;)

Konu sahibi detay verdikçe kayınvalidenin ömür çürüten bir tip olduğu ortaya çıkıyor.En büyük hatası plastik saksı olayında gereken tepkiyi vermemesi.Gelin sığıntı sanki ,onlar ev sahibi gibi davranıyor.Utanmadan iş buyuruyor,yemeğini,temizliğini eleştiriyor.İlk saygısızlıkta büyük bir tepki verseydin böyle olmazdı.Bir de eşin ev işlerinden elini çektiğinde hemen”Niye yardım etmedin? Diye soruyor,yüzsüz adam.Hem “Elini hiçbir şeye sürme” diyor hem de soruyor iş yapmayınca.Çenesi bu kadar kuvvetli kayınvalide biraz yemek , ev işi yapsa da yorulmaz.Konuşmaya,geline karışmaya gelince hasta ve yaşlı olmuyor.

Bu konuya ben de yorum yaptım ama sana bir tavsiye de bulunmak istiyorum. Evet önceden de dediğim gibi sana muhtaç durumda veya yatalak değiller kalmamalılar ama süreç yanlış ilerlemiş şu an istememekte haklısınız bir daha geleceklerini de sanmıyorum muhakkak bu süreç bitecek. 10 gün veya 15 gün sonra. Sana tavsiyem eşin zaten durumu anladı bence çok fazla üstüne gidip kalbini kırma bence onda da kapanmaz yaralar açma zaten sen yaralandın. Evet seni düşünmediler ama artık çok geç. Sen yapacağını yaptın bundan sonrasını sabırla bekle. Senden böyle bir tepki beklemediği için kırıcı şeyler söyledi muhtemelen ama şu an o da muhtemelen hatasının farkında ve çırpınıyor.
Ben kendi kız kardeşime ne demem gerekiyorsa onu dedim. Yıkıcı olmak çok kolay. Ne istiyorsunuz ailesi ile birlikte ayrılıp gitsin mi? Tavsiye vermek tamam ama neden bu kadar yıkıcı olmak zorundasınız? Kadın hamile zaten zor durumda iyice bunaltmaya gerek var mı? Kaldı ki bence eşi seviyor ama şu an nasıl davranması gerektiği konusunda bocalamış. Aman neyse ne anlatsam anlamak istediğiniz gibi düşünüyorsunuz!
Diğer arkadaşların görüşlerine de saygı duyuyorum. Şuan için 10 gün bekleyecegim. bugün eve gidince de zaten konuyu açacağız eşimle şimdi hastaneden dönüyoruz. Doktorun tavsiyelerini de diyerek ne zaman gideceklerini konusacagiz yapabilirsek de kontrole kadar aynı şehirdeki kardeşleri ile yönlendirecegiz. Ya 10 gün ya da bir kaç gün süre var yani. Ben kendimi şuan zaten ezdirmiyorum kv hasta olduğu halde tepkili olduğum icin hiç bir işe elimi vurmadım yediğim tabağı bile kaldırmiyorum. Zaten gün boyu çalışıyorum akşam da odama geçip dinlenmek bu 10 günlük süreçte idare edebilirim. Sonrasında gideceklerini düşünüyorum. Gidemezlerse de yine kendim gitmeye hazırım eşim de bunun farkında. Şuan hamileyim dün kendimi yorumları okuyup o kadar sıktım ki gece rahatsızlandım. O yüzden hadi şunu yap ne duruyorsun pasif ezik denmesi doğru gelmiyor. Ben bekliyorum şuan zaten yazacağım da sonucu

Yav he he de geç bibim, aşırı kiskaniyorlar verilen tavsiyeleri, Ödleri kopuyor konu sahipleri kurtulacak diye

Ben de sessiz pasif agresif davranırım normalde ama annenize laf ettiğinde şunu diyemediniz mi "çok biliyorsan sen yap da senin elinden yiyelim"
Burayı okudukça şunu fark ediyorum. Sinirli bir kadın olmak benim avantajıma. Pasif görünsem de sinirim benim yerime kontrolü eline alıyor. Burada bir üye vardı, sinirli diye psikoloğa gitmiş. Terapi ile falan aşırı yumuşamış, eşi bir bir sınırlarını geçmeye başlamış. Türkiye'de sinirli bir kadın olmak sınırlarını korumak için avantaj, yoksa bir bir tüm her şeyini ezip geçiyorlar.
Kendi de yapıyor yoğurt bana geldiğinde özellikle kendi mayalamak istiyor genelde ona bırakmıyorum kendim yapıyorum. Ona da kulp buluyor gerçi sulu olmus bla bla. kendininki sulu olunca süt iyi değilmiş sütçü değiştirilsinmiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back