• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidem ve kayınbabam gitmiyorlar her kış bizde 4 ay kalmak istiyorlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Haydi, hemen , şimdi, hala kovmadın mı vs ne oluyor yahu, hiç mi sosyal hayatta nasıl davranılır öğrenmemiş insanlar.
Sosyal hayat öğrenmiş insanlar gelip de oğlunun evine çöreklenmiyor, aylarca ev sahibini bezdirip odaya mahkum etmiyor mesela. Birileri gelip bütün sınırlarınızın canına okurken odaya çekilip ağlamak sosyal hayat bilmekse kalsın hayrını görün o bilginin.

Bu lafları burada klavye delikanlılığı yaparak üyelere söylemeyeceksin, seni adam yerine koymayan o kocanla çakal ailesine söyleyeceksin.
Kime nasıl davrandığım seni zerre alakadar etmez. Hele ki beni tanımadan etmeden apır sapır konuşup bilerek moral bozmaya çalışan birinin evdeki çakallardan ne farkı var söyler misin? Bu saf kötülük kusura bakma . istediğime istediğim tavrı sergilerim.

Sosyal hayat öğrenmiş insanlar gelip de oğlunun evine çöreklenmiyor, aylarca ev sahibini bezdirip odaya mahkum etmiyor mesela. Birileri gelip bütün sınırlarınızın canına okurken odaya çekilip ağlamak sosyal hayat bilmekse kalsın hayrını görün o bilginin.
Taliban sosyal hayatından bahsediyor zaten üye cahil kâtip 😎 Oralarda öyle demek ki bizim tavsiyeler tuhaf geldi, begenmediler 😂

Buranın beyin yapısını çözemedim ben.

Her şeyin bi usülü vardır, insanları kovmak yerine kocanla sorunu halledersin, kocan halledemiyorsa da icabına bakarsın. Herkes kendi delisinden sorumludur, kayınaileden sorumlu olan da kocası.

Haydi, hemen , şimdi, hala kovmadın mı vs ne oluyor yahu, hiç mi sosyal hayatta nasıl davranılır öğrenmemiş insanlar. 2-3 gün bekledi diye ezik mi oldu kadın anlamadım, öfkeyle kalkan zararla oturur bu her zaman böyle olmuştur ve olacaktır. Benim böyle dertlerim olmadı hayatım boyunca kocam öyle biri değil, ben öyle biri değilim, böyle yazınca kendim aynısını yaşayıp eziliyorum ondan böyleyim sanıyorlar alakası yok, sadece nerede nasıl davranılır biliyorum. Bilmesem zaten bu olaylarla hiç uğraşmamış olmazdım herhalde? Tüm sürecin tek muhattabı koca koca koca. Bu kadar.
1000 yorumu aşmış bir konuda, cımbızla çektiğiniz 3-5 yorumla tüm anlatılanı buraya harcanan zamanı, konu sahibine gerçekten samimice sunulan önerileri hayat tecrübelerini “beyin yapısı” olarak indirgeyemezsiniz. Baştan sonra tek tek yorumları okumadıysanız yorumlarınız anlamsız, konu sahibi bir çok kez konuya girdi detaylar verdi sohbet havası oluştu.
Bunca konuşmaya rağmen hala forum suçlanıyorsa, beğenilmiyosa herkes kapısını kapatsın kendisine verilen değer kadarına razı gelsin.
eowyn123 eowyn123

Bu lafları burada klavye delikanlılığı yaparak üyelere söylemeyeceksin, seni adam yerine koymayan o kocanla çakal ailesine söyleyeceksin.
Kime nasıl davrandığım seni zerre alakadar etmez. Hele ki beni tanımadan etmeden apır sapır konuşup bilerek moral bozmaya çalışan birinin evdeki çakallardan ne farkı var söyler misin? Bu saf kötülük kusura bakma . istediğime istediğim tavrı sergilerim.
Klavye delikanlısı olan ben değilim, saygısızca bilerek saf zehir saçan bir kaç yamyam üye. Kendileri hiç hayatlarında tek bir hata yapmamış gibi burda insanların sorunlarıyla alay edip yayıla yayıla gülüyorlar. Ne sanal alemde ne gerçek alemde insanların yaşadığı sıkıntılarla dalga geçmem ben.

Rahatsız olduğunuz kişileri konunuzdan engelleyebilirsiniz. Konunuzun başındaki üç noktaya basarak yapılıyordu sanırım.

Bu ailenin hala o evde kalabilmesi enteresan. Demek ki evde boyle degilsiniz.

eowyn123 eowyn123
Arkadaşım bence kapattır konunu, sonra istersen gelir , açtırır güncellersin durumunu, bende merak ederim dedim ama herkes gibi bir kaç gün sonra unuturuz.

İki yorum yazdık diye de , hadi bakalım yap yap yapta görelim , yapamaz ki falan diye de abartmasak , fazla içselleştirmek artık bu.

Yazacağımızı yazdık gerisi konu sahibine kalmış artık , ister tecrübelerden faydalanır, ister kendi tecrübe ederek öğrenir.

İşsiz olsak nolcak mesela ben de bunun hakaret olarak kullanılmaya çalışılmasını anlamıyorum. Kimileri kariyer peşinde koşmaz, hayattaki önceliği bu değildir, maddi durumu da elverişlidir, pasif gelirleri vardır vb. ve çalışmaz. :) Gezer, tozar, hobileriyle, çocuğuyla ilgilenir, canı sıkılır KKda gezer, dışarıya çıkar kahvesini yudumlarken manzarasına karşı mobilden giriverir okur yorumlar bla bla. Kişilerin kendi vakitleriyle ne yapacağının bekçisi olmak da ayrı bi kafa. Keyfime bilirkişi atamışlar sanki. :)))
Çok değerli , kültürlü, kendini geliştiren, sosyal ev hanımlarımız da var, ev hanımlarına saygım sonsuz zira ben de hem ev hanımıyım hem de çalışan bir anneyim, asıl konu ; amaçsız ve boş olmak ya da olmamak 🙂 kimse kırılıp alınmasın lütfen...

Klavye delikanlısı olan ben değilim, saygısızca bilerek saf zehir saçan bir kaç yamyam üye. Kendileri hiç hayatlarında tek bir hata yapmamış gibi burda insanların sorunlarıyla alay edip yayıla yayıla gülüyorlar. Ne sanal alemde ne gerçek alemde insanların yaşadığı sıkıntılarla dalga geçmem ben.
Sıkma canını. Her ortamda olduğu gibi burada da kötü insanlar var. Dalga geçmeye yer arayan. Ben inanıyorum yapacaksın sen

Konu sahibine gereksiz yükleniliyor bence. Kadın zaten durumun farkında. Basireti bağlanmış bi şekilde olaylar bu raddeye kadar gelmiş. Aman bey tamam bey, kocam da kocam, incinmesin paşam modundaymış gibi gelen geçen vuruyor 😅 kadın zaten 2 senedir bu hayatı yaşıyor. Son 10 gün bekleyeceğim ondan sonra evime almayacağım diyor. İşlerin buraya kadar gelmesi absürt evet ama 10 gün daha beklemesi absürt değil bence. Napmış bu kadın yav adam mı öldürmüş banka mı soymuş ne bu hırs? 😂

Bu ailenin hala o evde kalabilmesi enteresan. Demek ki evde boyle degilsiniz.
Burda birinin yaptığı saygısızlığı konuşuyorum, en sen de şunu yaptın mı bakiyim. Ben ne yaparsam yapayım bile isteye bana hiç zararı olmayan birinin moralini enerjisini düşürmek gibi bir kötülük yapmadım. Ama siz kendinizi ayhh şunu yapmıyor şöyle biri ihiii diye avutmaya devam edin kötülüğünüze kılıf bulun. Neyse ki kulüpte öyle güzel tavsiyeler veren değerli kadınlar var ki üç beş çürük elmayı görmezden gelmek zor olmuyor.

Konu sahibine gereksiz yükleniliyor bence. Kadın zaten durumun farkında. Basireti bağlanmış bi şekilde olaylar bu raddeye kadar gelmiş. Aman bey tamam bey, kocam da kocam, incinmesin paşam modundaymış gibi gelen geçen vuruyor 😅 kadın zaten 2 senedir bu hayatı yaşıyor. Son 10 gün bekleyeceğim ondan sonra evime almayacağım diyor. İşlerin buraya kadar gelmesi absürt evet ama 10 gün daha beklemesi absürt değil bence. Napmış bu kadın yav adam mı öldürmüş banka mı soymuş ne bu hırs? 😂
Valla ben de anlamadım. Hayatımın her saniyesi eşime soyledigim her soz, kvye yaptığım yapmadığım her şeyi buraya yazmadım. Burda şunu yap dediklerinle bazı kişiler her istediği o an olsun istiyor. Yapmadın mı bittin. Sen şunu şunu yapamazsın yuz yıl yasicaksin böyle. Nerden biliyorsun. Ben kimse hakkında bunu demem ya tavsiyemi verir çekilirim şunlara dikkat et başına bunlar gelebilir temkinli ol bizi haberdar et vs. sonra çekilirim. Burda birin bana öl geber demediği kaldı hala bir kaçı o diyeni savunuyor niye şunu şunu yapamamisim haklıymış. Çok tuhaff

Yok ev eşimin. Satın alırken eşime az miktar yardım yapmışlar ama eşim kat kat fazlasını geri vermistir yani. Eşim bekarken oturduğu evi satın almış ailesi de bu bekar evine her kış gelmişler oğullarının hem ihtiyaçlarını karşılamaya hem de isinma sorununu çözmeye
Hahh para katmışlarsa tamam, azı çoğu farketmez bunların kesesi birmiş senden önce, gelin gelince tüm düzen bozulmuş onlara göre, şuanda siz düzen bozan kişisiniz hepsine göre...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back