Kayınvalidem ve kayınbabam gitmiyorlar her kış bizde 4 ay kalmak istiyorlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şimdi siz böyle yazınca şimdiki yaptıkları ağlamalar, gönderecez demeler de oyalama taktiği gibi geldi peki diyelim ki gitmediler o durumda ne yapacaksınız? Ailenize gideceksiniz orası tamam ama sonrası? Yani zor valla ben böyle birinden çocuğum olsun istemezdim.

Kalorifer peteğini gotlerine sok

Buna rağmen ise yaramazsa yerlerinden kipirdamazlarsa zaten ne eşim ne ailesi zerre değer vermiuor demektir, böyle bi durumda da evli kalmam zaten. Herkes yoluna gider.

Eşin gercekten istese bu olayı çözer bence.Sadece seni idare ediyor bende istemiyorum diye.Alacak kardeslerini karsisina ailemin tek cocugu ben degilim ortak sokacagiz elimizi tasin altina deyip harekete gecirecek.Ailesini alip karsisina isin böyle olamayacagini onunda artik bir ailesi oldugunu anlatacak.Sana gerek bile kalmamalı ama işte.Eşine bu isi çozmezse ortada bir yuva kalmayacagini hatirlat.Ricadan daha tesirli yöntemlere başvursun.

Olmaz ,çünkü koca kişisi sözde olmasada eylemlerinde ailesinin sorumluluğunu almayı kabul etmiş.Aile arasında verilen ahd gibi birşey olmuş.Adam yeminini bozmaz , bozamaz serde erkeklik var anca köprüyü geçene kadar olayı geçerli.Konu sahibi manipüle edilirse eski hayata devam.Herkes mutlu .....

Valla onlar gidince siz eşinizi genelnolarak bir hizaya sokun. Çok şımarmış.

Canım bak ne yaptın, altından mı aldın sözleri tamamen düşüncesizliğim eseri. Hiçbir şey yapmasan bile, 4 ay eş ailesi ile yaşamak zorunda değil kimse. İnsan kendi evinde rahat ve huzur arar. Kv ev işlerine yardım ediyor, yemek yapıyor olabilirdi ve sen yine istemeyebilirdin. Bu senin en doğal hakkın. Eş ailesi ile yaşamaya zorlama sebebi boşanmada eşini kusurlu çıkarıyor. İnsanlar kendi aileleri ile yaşayamıyor evini ayırdıktan sonra. İnsan öz anne babası ile rahat edemiyor. Eşin bunu anlamalı. Anlayana kadar anlat ve pes etme. Bu işin elden ayaktan düşme kısmı var daha. Tüm bakımı sana yıkarlar. Mutlu olamazsın böyle uzun vadede.

Kız ben kocamla her yerde sevişirim onlar utansın eheheehe

Kesin Ankara nın köyleri de mi?Çok duydum 4 atanın hakkı bir lafını çünkü.Ne münasebet beni dogurana sorumlulugum var 4ataya niye olsun saçmalık

Hatta anan seni kadir gecesinde doğurmuş dedi mi kaynanan AllahaşkınaBenimkinin meşhur lafıdır,oğlu evliya ya hani o bakımdan

Eşim ailesinin varlığından memnun o da alışkın çünkü ama bir yandan da başbaşa kalmak istediğini de söylüyor. Ama icraate gelince kardeşleriyle konuşma durumunu yapamıyor laf ederler vs diyor etsinler diyorum annem babamin yanında sizi kovdular biz aldık vs derler annem babam üzülür falan diyor.. her neyse ben yelkenleri indirmiyorum gidene kadar da bugün de hiç iş yapmadım akşam kayınvalidem yemek koymuş, kayın baba yardım etmiş ikisi de ben eve gelince bana gülüp konuşmaya calisti yüz vermedim cunku biliyorum ben de gulsem sohbet etsem yine aynı tas aynı hamam devam edecek. Akşam da bulaşığı yikamadim gittim yattım onu da kv toplamış hiç umursamadim yaptıklarıma ve sabrıma saysinlar.
1 haftaya da gideceğiz dediler bakalım bekliyorum

Bacım eşine ağlamayı denedin mi? Yani kavgadan bağırmaktan ziyade, duygu sömürüsü yapmayı mesela karnım ağrıyor dayanamıyorum, koltukta uzanmak istiyorum uzanamıyorum, daralıyorum, seninle bağıra bağıra sevişmek istiyorum çok kötüyüm falan desen? Yani biraz bunalımda taklidi yapsan, evde olduğun bütün gün uyusan, eşin ne oldu diye bakmaya gelince ağlasan falan. Kullan işte gözyaşlarını Firdevs hanımın da dediği gibi, bir kadının en güçlü silahı gözyaşıdır

Kesin Ankara nın köyleri de mi?Çok duydum 4 atanın hakkı bir lafını çünkü.Ne münasebet beni dogurana sorumlulugum var 4ataya niye olsun saçmalık
Yok Sivas ama klasik iç Anadolu işte yaygin bi tabir herkesin kendi atasının hakkı ayrı ne alaka yani, ya da eşimin diğer kardeşlerinin atası değil mi tek benim mi atam dicem bir daha derlerse

Geçen yıl da bu yıl da ağladım ozellikle hamilelik belli olduktan sonra daha çok agladim gece yatamadigimi soyledim içeri oturma odasina gidemiyorum ikisi ayrı odada yatıyor kvnin uyku düzeni iyi değil ondan ayri odalarda daha rahat ediyorlar. Mutfak ve yatak odası arasında mekik dokudugumu belimin agridigini istediğimi giyip istediğim yerde dinlenmek istediğimi vs hepsini sayıp ağladım ,öyle teselli etmeye çalıştı göndermeye calisicam vs demişti . Esime ağlamak ise yaramıyor kv de ağlıyor çünkü o yaşlı diye ona hiç kiyamiyo ondan sert olmak lazım ohle yaptım ise de yaradı

Bir gün değil 1 hafta ağla bacım yani evde huzur kaçacak şekilde ağla. Hatta geceleri kabus görme taklidi yapıp bağıra bağıra herkesi uyandır. Yani işin dozunu biraz kaçır, psikolojim bozuldu gibisinden. Yani öyle çok abart ki kimse dayanamayacak hale gelsin özellikle de eşin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…