- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.307
Siz buradaki hiç kimseyi didikleme hakkına sahip değilsiniz hanfendi. Didiklediğiniz takdirde alır cevabınızı oturursunuz. Kimse kvnize benzemez çünkü.Ahahha ay allahım bu nasıl bi kötü kalpliliktir ya okey tamam sizsiniz burada kalmaya devam edip sizi didiklememe müsade etmeyin ve terk edin lütfen
biz eşimle kendi aramızda bir konu hakkında konuşuyor olsak bile neee nasıl ne dedi falan tarzında anlatabiliyor muyum
Kadının yanında niye özel şeyler konuşuyorsunuz? Hiç sevmem bu tarz insanıda, yanında konuştuğunuz konuya dahil olmasından doğal daha ne olabilir?eşim ve ben defalarca uyardık aslında yani özel konuşabiliriz bu seninle paylaşamayacağımız bir konu olabilir gibisinden
Aslında olay çok karışık değil de o yüzden düz yaklaştım.Hanımefendii gelmek ister görmek ister bunu kasdediyorum yani gerçekten düz bir şekilde olaya yaklısıp anlamak bu kadar zor olmamalı ya
Hızlı gidiyorKadının yanında niye özel şeyler konuşuyorsunuz? Hiç sevmem bu tarz insanıda, yanında konuştuğunuz konuya dahil olmasından doğal daha ne olabilir?
Sende deki oğlun dedi ki gece beraber cinsel ilişkiye girelimHerkese merhaba
Akıl almak için geldim arkadaslarım. Kayınvalidem özünde iyi merhametli ve pozitif biridir. Ama inanın cok konusuyor yani şöyle ki biz eşimle kendi aramızda bir konu hakkında konuşuyor olsak bile neee nasıl ne dedi falan tarzında anlatabiliyor muyum :) eşim ve ben defalarca uyardık aslında yani özel konuşabiliriz bu seninle paylaşamayacağımız bir konu olabilir gibisinden oldukça kibar bir dille ama mümkün değil anlamıyor. Ve bu gün içerisinde 100 kez yaşanıyor olabilir. Her konu hakkında bir bilgisi var mutlaka, ortamda bir misafir var ve bana bir şey soruyor diyelim benim adıma cevap veriyor yada alakasız farklı bir konu atıyor tam o an ortaya diyebilirim. Yani 60 yasında kadını değiştirecek halim yok öyle bir ihtimalde yok bilincindeyim ama daha nasıl uyarabilirim bilmiyorum. Çalışıyorum diyelim 30 soruyu aynı anda sorabilecek kapasitede. Yada ben konusayım istiyor eee, napıyorsunuz eee sunun karısı böyle bunun cocuğu böyle ortaya atıyor bir laf bekliyor cevap verelim calısıyoruz anne müsait değiliz diyoruz 2 dk maksimum dayanabiliyor. Suan yazlıkta yanındayız 1 hafta daha. Nasıl gececek bu günler bilmiyorum kendimi odaya atıyorum kafamı dinlemek için hamileyim bir de gerçekten kafam kaldırmıyor. Eşimde sürekli uyarıyor ama nafile. Evdeykende aynı yani 1 saat yan yana olsakta aynı yorgunluğu hissediyoruz
not: evlerimiz ayrı.
Tüm uyarılarınıza rağmen böyle davranmaya devam ediyorsa mecbur çekeceksiniz.Herkese merhaba
Akıl almak için geldim arkadaslarım. Kayınvalidem özünde iyi merhametli ve pozitif biridir. Ama inanın cok konusuyor yani şöyle ki biz eşimle kendi aramızda bir konu hakkında konuşuyor olsak bile neee nasıl ne dedi falan tarzında anlatabiliyor muyum :) eşim ve ben defalarca uyardık aslında yani özel konuşabiliriz bu seninle paylaşamayacağımız bir konu olabilir gibisinden oldukça kibar bir dille ama mümkün değil anlamıyor. Ve bu gün içerisinde 100 kez yaşanıyor olabilir. Her konu hakkında bir bilgisi var mutlaka, ortamda bir misafir var ve bana bir şey soruyor diyelim benim adıma cevap veriyor yada alakasız farklı bir konu atıyor tam o an ortaya diyebilirim. Yani 60 yasında kadını değiştirecek halim yok öyle bir ihtimalde yok bilincindeyim ama daha nasıl uyarabilirim bilmiyorum. Çalışıyorum diyelim 30 soruyu aynı anda sorabilecek kapasitede. Yada ben konusayım istiyor eee, napıyorsunuz eee sunun karısı böyle bunun cocuğu böyle ortaya atıyor bir laf bekliyor cevap verelim calısıyoruz anne müsait değiliz diyoruz 2 dk maksimum dayanabiliyor. Suan yazlıkta yanındayız 1 hafta daha. Nasıl gececek bu günler bilmiyorum kendimi odaya atıyorum kafamı dinlemek için hamileyim bir de gerçekten kafam kaldırmıyor. Eşimde sürekli uyarıyor ama nafile. Evdeykende aynı yani 1 saat yan yana olsakta aynı yorgunluğu hissediyoruz
Hayatımda hiç bu kadar vizyonsuz bir yorum okumamıştım. Top1e girer yaniSende deki oğlun dedi ki gece beraber cinsel ilişkiye girelimbunu söyledi de birdaha ağzını açmaz bir insanı uyar uyar uyar uyar uyar anlamaz merak çünkü bikere de s*cıp sıvamak lazım çocukta yok yarın birgün başlar çocuk torun diye çok böyle çıtı pıtı sevgi pıtırcığı gibi davranırsan daha çok kulaklarını götürür :)
Iyyy bu ne biçim yorumSende deki oğlun dedi ki gece beraber cinsel ilişkiye girelimbunu söyledi de birdaha ağzını açmaz bir insanı uyar uyar uyar uyar uyar anlamaz merak çünkü bikere de s*cıp sıvamak lazım çocukta yok yarın birgün başlar çocuk torun diye çok böyle çıtı pıtı sevgi pıtırcığı gibi davranırsan daha çok kulaklarını götürür :)
Ağzımızın da bi ayarı olsa keşke dimi :)Sende deki oğlun dedi ki gece beraber cinsel ilişkiye girelimbunu söyledi de birdaha ağzını açmaz bir insanı uyar uyar uyar uyar uyar anlamaz merak çünkü bikere de s*cıp sıvamak lazım çocukta yok yarın birgün başlar çocuk torun diye çok böyle çıtı pıtı sevgi pıtırcığı gibi davranırsan daha çok kulaklarını götürür :)
İnanılmazsınız gerçekten yani yaSende deki oğlun dedi ki gece beraber cinsel ilişkiye girelimbunu söyledi de birdaha ağzını açmaz bir insanı uyar uyar uyar uyar uyar anlamaz merak çünkü bikere de s*cıp sıvamak lazım çocukta yok yarın birgün başlar çocuk torun diye çok böyle çıtı pıtı sevgi pıtırcığı gibi davranırsan daha çok kulaklarını götürür :)
Niye kayinvalide cinsel ilişkiye girdiklerini bilmiyor mu söylesin,hadi söyledi ne geçecek eline.Sende deki oğlun dedi ki gece beraber cinsel ilişkiye girelimbunu söyledi de birdaha ağzını açmaz bir insanı uyar uyar uyar uyar uyar anlamaz merak çünkü bikere de s*cıp sıvamak lazım çocukta yok yarın birgün başlar çocuk torun diye çok böyle çıtı pıtı sevgi pıtırcığı gibi davranırsan daha çok kulaklarını götürür :)
Her ne olursa olsun öyle denilir mi allah aşkına biraz ölçüp biçip konuşmak gerekiyor bence burası için diyorum çünkü üye olmadan da giren bir sürü insan var ayıpSende deki oğlun dedi ki gece beraber cinsel ilişkiye girelimbunu söyledi de birdaha ağzını açmaz bir insanı uyar uyar uyar uyar uyar anlamaz merak çünkü bikere de s*cıp sıvamak lazım çocukta yok yarın birgün başlar çocuk torun diye çok böyle çıtı pıtı sevgi pıtırcığı gibi davranırsan daha çok kulaklarını götürür :)
Ay iğrenç bir yorum.Sende deki oğlun dedi ki gece beraber cinsel ilişkiye girelimbunu söyledi de birdaha ağzını açmaz bir insanı uyar uyar uyar uyar uyar anlamaz merak çünkü bikere de s*cıp sıvamak lazım çocukta yok yarın birgün başlar çocuk torun diye çok böyle çıtı pıtı sevgi pıtırcığı gibi davranırsan daha çok kulaklarını götürür :)
Ortamda kv dışında başka biri de olsa merak eder insan sorar ne konusuyorsunuz veya ne oldu diye ama anlattığın tarife göre benim kvde de öyle sürekli bir şey olmadığı halde sallıyorum bebegin altını değiştircem ne oldu diyo sürekli bir hesap verir gibi her davranışı soylememizi istiyor birde sürekli başkasını anlatıp durur ben bir şey anlatsam araya girer başkasının da şöyle olmuş böyle olmuş der ben en sonunda ki bu (3 yıl surdu) bir şey anlatmayı kestim anlatmıyorum kafam rahat çünkü dinlemiyor.. 60li yaşların genel özelliği sanırım bu malesef katlancan benim gibi bir şey anlatmayacaksin ya daHerkese merhaba
Çocuk baktıracağım dememiş ki. Torun doğsa görmek için daha sık bir araya gelecekler.Çocuk olunca ne olacak ki bakıcı tutarsınız. Hem kadını kullanmayı düşünüp hem kadını didiklemeniz bana iyi niyetli gelmedi. Kusura bakmayın.