Hayır yazlıkta 2 hafta bir arada kalıyoruz evlerimiz ayrı ama belirttiğim gibi çaya gitsek 1 saatliğine pertim çıkmış bir vaziyette ayrılıyorum oradanBu kadar çok bir arada bulunmanızın sebebi var mı? Yazlık durumu hariç. Normalde aynı evde mi yaşıyorsunuz.
Bu yaştan sonra kadın değişmez. Daha az bir arada bulunmaya bakacaksınız
Hayır çok şükür :)Beraber mı yaşıyorsunuz ona göre cevap vereceğim
Şimdi şöyle ki misafirliğe ya da birine oturmaya gittiğimizde ya da bize gelindiğinde kim olursa olsun bir toplulukta herhangi biriyle fısır fısır olmak görgülü bir davranış değil. Oradaki insanlar merak edip sorabilir. Ama sizin adınıza cevap vermesi hoş değil tabi.Hayır çok şükür :)
Biz bunu bilmeyecek kapasitede ve görgüde değiliz zaten :) o an eşimle konusuyor oluyoruz ve ardından o direk merakla gelip soruyor oluyor mesela. Bunu demek istiyorum. Ki sürekli ne ne ne diye soran birisinin varlığını bile bile de ortada ulu orta konusamıyorum eşimle biliyorum ki dahil olacak çünlü her şeyeŞimdi şöyle ki misafirliğe ya da birine oturmaya gittiğimizde ya da bize gelindiğinde kim olursa olsun bir toplulukta herhangi biriyle fısır fısır olmak görgülü bir davranış değil. Oradaki insanlar merak edip sorabilir. Ama sizin adınıza cevap vermesi hoş değil tabi.
Daha az görüşmekten başka çare yok gibiHayır yazlıkta 2 hafta bir arada kalıyoruz evlerimiz ayrı ama belirttiğim gibi çaya gitsek 1 saatliğine pertim çıkmış bir vaziyette ayrılıyorum oradan
E gitmeyin o zaman. Kaç yaşına gelmiş bu saatten sonra değişmiyorlar maalesef. Benim halam aynen böyle. Sürekli her lafın içinde olmak ister kulağı da az duyar. Bir de ona laf anlatırız. Uzun uzun uyarılar işe yaramaz. Ki ne diyip de uyaracaksın böyle birini.? Az gideriz o da az gelir dolayısıyla.Biz bunu bilmeyecek kapasitede ve görgüde değiliz zaten :) o an eşimle konusuyor oluyoruz ve ardından o direk merakla gelip soruyor oluyor mesela. Bunu demek istiyorum. Ki sürekli ne ne ne diye soran birisinin varlığını bile bile de ortada ulu orta konusamıyorum eşimle biliyorum ki dahil olacak çünlü her şeye
Tek takıldığım nokta özel konusmamız değil yalnız yazmıstım aslında :))Kadın onların yanında özel bir konu konuşacağınızı tahmin etmemiş olabilir.
Çok sessiz kayınvalideler dışında genel olarak hemen hepsi her konuda çok konuşuyor.
Yani yarın cocuk falan olacak ben istesemde tam anlamıyla uzaklaşamayacağım malesef daha sert uyarmam gerekecek demekkiDaha az görüşmekten başka çare yok gibi
Yani hala işte ne kadar görüşebilirsiniz ki ama bizimki öyle değil yarın coluk cocuk olacak ben kacsamda cok işe yaramayacak yani sert bir şekilde uyaracağım demekki kibarlıktan anlamıyor yaniE gitmeyin o zaman. Kaç yaşına gelmiş bu saatten sonra değişmiyorlar maalesef. Benim halam aynen böyle. Sürekli her lafın içinde olmak ister kulağı da az duyar. Bir de ona laf anlatırız. Uzun uzun uyarılar işe yaramaz. Ki ne diyip de uyaracaksın böyle birini.? Az gideriz o da az gelir dolayısıyla.
Çocuk olunca ne olacak ki bakıcı tutarsınız. Hem kadını kullanmayı düşünüp hem kadını didiklemeniz bana iyi niyetli gelmedi. Kusura bakmayın.Yani hala işte ne kadar görüşebilirsiniz ki ama bizimki öyle değil yarın coluk cocuk olacak ben kacsamda cok işe yaramayacak yani sert bir şekilde uyaracağım demekki kibarlıktan anlamıyor yani
Dedim ya geneli çok konuşuyor.Tek takıldığım nokta özel konusmamız değil yalnız yazmıstım aslında :))
Çocuk olunca da çok sık görüşmek şart değil ki.Yani yarın cocuk falan olacak ben istesemde tam anlamıyla uzaklaşamayacağım malesef daha sert uyarmam gerekecek demekki
Ahahha ay allahım bu nasıl bi kötü kalpliliktir ya okey tamam sizsiniz burada kalmaya devam edip sizi didiklememe müsade etmeyin ve terk edin lütfenÇocuk olunca ne olacak ki bakıcı tutarsınız. Hem kadını kullanmayı düşünüp hem kadını didiklemeniz bana iyi niyetli gelmedi. Kusura bakmayın.
Hanımefendii gelmek ister görmek ister bunu kasdediyorum yani gerçekten düz bir şekilde olaya yaklısıp anlamak bu kadar zor olmamalı yaÇocuk olunca da çok sık görüşmek şart değil ki.
Ama eşiniz annesini babasını ihmal etmemeli bence.
Kötü kalplilik miAhahha ay allahım bu nasıl bi kötü kalpliliktir ya okey tamam sizsiniz burada kalmaya devam edip sizi didiklememe müsade etmeyin ve terk edin lütfen