Kayınvalidem ve doğmamış bebeğim

aman bizimki de ilkler erkek olacak sonrakiler kız diye geziyordu kaç tane doğuracağıma bile karışarak
kesin kız deyince dr söyledik aylarca inanamadı kız olmasına şimdi de prensesim diye sözle çok seviyor

Ya densiz bir kadın belli erkek olunca ne olacakmış sorsaydin ya evladın gerçekten erkeği kızı olmuyor ben cocuklarim doğduğunda hissettiğim tek duygu sevgiydi iki oğlum var Allah sağlıklı ömür versin bende kızımda olsun isterdim ama Allah bize erkek evlat nasip etti cevap vermeyin anlamaz kayınvalideniz ama kızınız olursa uzak tutun zaten istemiyodunuz deyin icimde kalırda benim isterseniz hiç soylemeyinde

valla kaynanan yasindakiler boyle bagnaz dusunebiliyor da。 benim komsu ilk bebegi erkek olacak diye uzuntuden agladi kiz istiyormus ki senelerce bebegi olmadiktan sonra geldi evladi。 simdi ikimciye hamile oda erkekmis morali sifir。 senin kizin var tabi konusursun oyle diyor bana。bi komsumda topuk kaninda sma cikti kampanya baslattilar。。insan once saglikli ister yahu

Kızlar okadar farklı ki çiçek gibi olduğu yeri güzelleştiriyorlar erkekler odun genelde çok isterdim kız evlat ayrımsa ayrım evet öyle düşünüyorum anne olarak istediğim olabilir ama sen kaç çocuk doğurmuşsun zaten doymussun benim çocuğuma niye karışıyorsun sinir bozucu tepkini koyarsan geri adım atar

Çocuğunuzun cinsiyeti hakkında yorum yapmasına neden izin veriyorsunuz? O kimmiş. Erkek de olsa söylemeyin doğuma kadar. Biz doğumda öğreneceğiz diyebilirsiniz veya bebek göstermiyor. Susması için de ben kız istiyorum derdim ınadına

Siz de en az konu sahibinin kayınvalidesi kadarsınız.

Ben olsam eğer bebek kızsa bırak bebeği görmeyi boklu bezini bile göremeyeceksin, senden önce ölür kalırsam diye çocuğuma öğretecem bir lokma su bile vermeyecek sana der dediğimi de yapardım. Öyle ağlanmaz böyle ağlanır der keser atarım

Eşimin anaannesi de şey demişti ben doğuma giderken"ya erkek olur doğumda değiştirip kız derlerse."kendisi erkek torun sevdalısıydı ama ona bakan da kızıydı.

Siz de en az konu sahibinin kayınvalidesi kadarsınız.
Ne alakası var ya iki oğlum var canımdan çok seviyorum öğrencilerim var kız erkek hepsi canım çok seviyorum kızlar çiçek gibi kibar daha konuşkanlar susluler anne kız arasında ki ilişki ile Anna oğul bir olabilir mi bir kere bu mümkün mü kalbimden kız geçiyor olabilir ama hep iki oğlumda da sağlıklı ver yarabbim diye dua ettim

Siz tabii ki odun olarak gördüğünüz oğullarınızla bir olamazsınız.

Kızım kızım diye sev göbeğini ah şu kaynanalar he yerden de çıkmadaniz

ya şaka gibi... inadına kız olsun isterdim içten içe ben =) ne o öyle ya, tabiki sağlıkla doğsunn da cinsiyet önemsiz... siz yüreğinize korku almayın lütfen.. bi de böyle şeylerde annenin içinden geçen olsun derim ben hep... kv'ye ne oluyo... soruyo mu hiç kızım tabiki illa öncelik sağlık, ama senin gönlünden ne geçiyo diye... hasta ruhlu insanlar.... onu bir de şey için yapıyorlar "40 defa söylersen olur" diye. bilerek dillendiriyor ki onu çeksin diye tövbe yarabbim...
benzeri bende de vardı... bana doktor 13 haftalıkken kız dedi. kv üzüldü ama belli etmedi. görümcem de sen merak etme bak o erkek bence doktor yanılıyor dedi... bende "benim dert ettiğim bir konu değil, kız da olsa erkek de olsa evladım sonuçta dedim. sonra 16 haftada erkek dedi doktor. evde bir şenlik havası görmeniz lazım... sinir oldum tabi, bana düşüncemi soran yok.. bir de parti vermeler falan.. hayırdır kız olsaydı kapı dışarı mı atacaktınız dedim sinirli sinirli... herkes bir ayağını denk aldı o süreçte.. bir süre de görümedim hiçbiri ile...
şimdi çok şükür oğlum doğdu büyüdü sağlıkla. 4 yaşında şuan. aşırı ötesi hareketli,inatçı ve huysuz =) hepsine kök söktürüyo... oğlan oldu diye oynayanlar şimdi misafirliğe gidince gözümüze bakıyorlar ne zaman kalkıcaz diye =)

+1
şu yoruma kesinlikle katılıyorum.
ve arttırıyorum =)
bu kadar sinir bozan kadın, bebek doğunca süt yetti yetmedi muhabbeti yapıp canını sıkacak çok net. strese giren annenin sütü azalmaya başlar zaten. kendi sebep olup sonra da bak ben dediydim diyecek.
yapacağın şey mesafeni şimdiden koy, yeri geldi mi keskin ve net konuş... başka yolu yok. yoksa üzülen sıkıntı yaşayan sen olacaksın....
şu hamile lohusalardan çekin elinizi ya nefret ediyorum bu tip insanlardan. kendi geçirmiş o dönemleri, millete zulüm olmak için geri geliyo. ordan besleniyo bu insanlar!

erkek evlat takıntısı olan kadınları görünce aklıma hep, fatih ürek'in hikayesi geliyo... babası 40 koç kesmiş oğlu oldu diye... adamın tercihleri farklı yönde olmuş sonuçta =)
kız-erkek farketmez önemli olan sağlıklı olsun, hayırlı bir evlat olsun, yüzünüzü güldüren, ileride kendi ayakları üzerinde durabilen, karakterli bir birey olsun.

allahım yarabbim ya okurken ben sinir oldum "Allah bizi ağlatarak değil güldürerek çıkarsın" RUH HASTASI YA

Valla onu oğluyla vuracaksınız. Diyeceksiniz ki, eşiniz yokken tabii, “annecim sen hep erkek torun istiyorsun ama oğlun da kız olsun diye dua edip duruyor, bakalım hanginizin duası kabul edecek. Eşim diyor ki kız olursa babasına düşkün olur, erkek olursa benim gibi aşık olacak anasını babasını gözü görmeyecek”

Ben olsam inadına kızım bugün seni çok özledi babaannesi derim. Halâ oğlan diye tutturursa ben annesiyim ben kızım olsun istiyorum derdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…