- 28 Ocak 2021
- 1.480
- 3.686
- 83
- 37
Siz de en az konu sahibinin kayınvalidesi kadarsınız.Kızlar okadar farklı ki çiçek gibi olduğu yeri güzelleştiriyorlarerkekler odun genelde çok isterdim kız evlat ayrımsa ayrım evet öyle düşünüyorum anne olarak istediğim olabilir ama sen kaç çocuk doğurmuşsun zaten doymussun benim çocuğuma niye karışıyorsun sinir bozucu tepkini koyarsan geri adım atar
Ben olsam eğer bebek kızsa bırak bebeği görmeyi boklu bezini bile göremeyeceksin, senden önce ölür kalırsam diye çocuğuma öğretecem bir lokma su bile vermeyecek sana der dediğimi de yapardım. Öyle ağlanmaz böyle ağlanır der keser atarımMerhaba hanımlar
hanımlar gerçekten ben de mi sorun var kayınvalidem de mi ? Ben hamileyim ve cinsiyet daha belli değil ki benim için hiç hiç önemli değil oluyo olması ve sağlıklı olması tek dileğim ama hamile kaldığım günden itibaren kaynanam oğlunla sen napıyosunuz nasılsınız bilmem ne anne daha cinsiyeti belli değil böyle deme desem bile anlatamıyorum.
İnanın her defasında da erkek çocuk diye kendini yiyip bitirmese gülüp geçicem ama artık etkilendiğimi farkettim ve çok üzülüyorum erkek olsun ya nolur diyor bana sanki benim elim de gerçekten çok garip dışarı da erkek bebek görüp iyice ona bak ona benzesin diyor veya cinsiyeti kız bile olsa doğuma kadar yanılan doktorlar varmış falan ya insan utanır böyle söylemeye kaç defa uyardıysam yok dinlemiyor beni arıyor erkek torunum napıyır diyor gerçekten aşırı sinir olmaya başladım.
Bu hafta Allah’ın izniyle öğrenicez cinsiyeti ama bir görseniz en son bugün ki lafı aşırı tuhafıma gitti ay inşallah o gün Allah bizi ağlatarak değil güldürerek çıkarsın yani kız olursa ağlıcakmış:d yas tutmak istemiyormuş bende en son ne biçim düşüncelerin var yani mantık erdiremiyorum dedim böyle deyince de ay olur mu kızı erkeği farketmez ama erkek olsun ya diyor.
Vallahi korkuyorum Allah korusun rabbimin gücüne gidecek bi terslik olucak diye aşırı dua ediyor aşırı bundan eminim ve çok mutluydum kötü niyetli olmadığını düşündüğüm için hiç bir şey söylemedim önceleri ama artık aşırı geriliyorum ve sinirleniyorum hanımlar haksız mıyım?
Bu ara da kendinin 3 oğlu ve kızları da var ve bir oğlu yüzüne bile bakmaz.
Ne alakası var ya iki oğlum var canımdan çok seviyorum öğrencilerim var kız erkek hepsi canım çok seviyorum kızlar çiçek gibi kibar daha konuşkanlar suslulerSiz de en az konu sahibinin kayınvalidesi kadarsınız.
Siz tabii ki odun olarak gördüğünüz oğullarınızla bir olamazsınız.Ne alakası var ya iki oğlum var canımdan çok seviyorum öğrencilerim var kız erkek hepsi canım çok seviyorum kızlar çiçek gibi kibar daha konuşkanlar susluleranne kız arasında ki ilişki ile Anna oğul bir olabilir mi bir kere bu mümkün mü kalbimden kız geçiyor olabilir ama hep iki oğlumda da sağlıklı ver yarabbim diye dua ettim
Kızım kızım diye sev göbeğini ah şu kaynanalar he yerden de çıkmadanizMerhaba hanımlar
hanımlar gerçekten ben de mi sorun var kayınvalidem de mi ? Ben hamileyim ve cinsiyet daha belli değil ki benim için hiç hiç önemli değil oluyo olması ve sağlıklı olması tek dileğim ama hamile kaldığım günden itibaren kaynanam oğlunla sen napıyosunuz nasılsınız bilmem ne anne daha cinsiyeti belli değil böyle deme desem bile anlatamıyorum.
İnanın her defasında da erkek çocuk diye kendini yiyip bitirmese gülüp geçicem ama artık etkilendiğimi farkettim ve çok üzülüyorum erkek olsun ya nolur diyor bana sanki benim elim de gerçekten çok garip dışarı da erkek bebek görüp iyice ona bak ona benzesin diyor veya cinsiyeti kız bile olsa doğuma kadar yanılan doktorlar varmış falan ya insan utanır böyle söylemeye kaç defa uyardıysam yok dinlemiyor beni arıyor erkek torunum napıyır diyor gerçekten aşırı sinir olmaya başladım.
Bu hafta Allah’ın izniyle öğrenicez cinsiyeti ama bir görseniz en son bugün ki lafı aşırı tuhafıma gitti ay inşallah o gün Allah bizi ağlatarak değil güldürerek çıkarsın yani kız olursa ağlıcakmış:d yas tutmak istemiyormuş bende en son ne biçim düşüncelerin var yani mantık erdiremiyorum dedim böyle deyince de ay olur mu kızı erkeği farketmez ama erkek olsun ya diyor.
Vallahi korkuyorum Allah korusun rabbimin gücüne gidecek bi terslik olucak diye aşırı dua ediyor aşırı bundan eminim ve çok mutluydum kötü niyetli olmadığını düşündüğüm için hiç bir şey söylemedim önceleri ama artık aşırı geriliyorum ve sinirleniyorum hanımlar haksız mıyım?
ya şaka gibi... inadına kız olsun isterdim içten içe ben =) ne o öyle ya, tabiki sağlıkla doğsunn da cinsiyet önemsiz... siz yüreğinize korku almayın lütfen.. bi de böyle şeylerde annenin içinden geçen olsun derim ben hep... kv'ye ne oluyo... soruyo mu hiç kızım tabiki illa öncelik sağlık, ama senin gönlünden ne geçiyo diye... hasta ruhlu insanlar.... onu bir de şey için yapıyorlar "40 defa söylersen olur" diye. bilerek dillendiriyor ki onu çeksin diye tövbe yarabbim...Merhaba hanımlar
+1Bu arada gerekirse yalandan ağlan sızlan. Sakın bağırıp sinirlenme. Ağlanırken siz beni üzüp torununuzun vebaline giriyorsunuz diye sürekli sızlan şikayet et.
Bu kadın çocuk sahibi olmuş hamileliği yaşamış, çocuklarının en tatlı zamanlarını geçirmiş. Otursun sakincr evinde. Senin en tatlı zamanlarını böyle stres etmeye hakkı yok. Laftan anlamıyorsa anladığı dilden konuş. Bugün sana konuşan yarın çocuğuna laf edecek.
allahım yarabbim ya okurken ben sinir oldum "Allah bizi ağlatarak değil güldürerek çıkarsın" RUH HASTASI YAMerhaba hanımlar
Bu hafta Allah’ın izniyle öğrenicez cinsiyeti ama bir görseniz en son bugün ki lafı aşırı tuhafıma gitti ay inşallah o gün A yani kız olursa ağlıcakmış:d yas tutmak istemiyormuş bende en son ne biçim düşüncelerin var yani mantık erdiremiyorum dedim böyle deyince de ay olur mu kızı erkeği farketmez ama erkek olsun ya diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?