Kayınvalidem ve doğmamış bebeğim

Bence kavga et ve bir süre görüşme, mesafeli ol. Daha cinsiyet belli değilse hamileliğin bu kadın yüzünden çok zor geçecek demektir. Hamile olan sensin unutma. O kadın da istediği kadar ağlaın sızlansın. Engelle telefonundan o aradıkça meşgule atsın, telefonum bozuk dersin. Kendi moralini, sağlığını bozma şu kadın için.

Bu arada gerekirse yalandan ağlan sızlan. Sakın bağırıp sinirlenme. Ağlanırken siz beni üzüp torununuzun vebaline giriyorsunuz diye sürekli sızlan şikayet et.

Bu kadın çocuk sahibi olmuş hamileliği yaşamış, çocuklarının en tatlı zamanlarını geçirmiş. Otursun sakincr evinde. Senin en tatlı zamanlarını böyle stres etmeye hakkı yok. Laftan anlamıyorsa anladığı dilden konuş. Bugün sana konuşan yarın çocuğuna laf edecek.

Eltimin oğlu var görümcemin oğlu var ben hamileyken herkes bana kız bebek şort eteği resim atıyordu bak sakın oğlan demiceksin cinsiyet haberinde oğlana doyduk diyorlardı bende sasirsam da gülüp geciyodum sonra baktık benimki de oğlan başta bir offf falan deselerde simdi kurban oluyorlar takılma hiç dünyaya gelince konusu ağıza bile alınmıyor

Konusma. Benimki hic kotu niyetli degildi. Ama asiri darliyordu, kapi aralarsam bebe dogunca bebeyi görmek icin görüntülü arama vs beni daha da darlayacak diye tamamen kestim iletisimi. Telefonlarini acmadim falan. Kötü de olmadım, esimle konusurken selam verip iki kelam edip kactim, guler yuzlu davrandim. Ama artik aramiyor, ben de aramiyorum, cok rahatiz

5 aylik hamileyken kizimi kaybettim saglikla dogurmak nasip olmadi. Bazi insanlar cok dangalak. Onun sacma sapan dusunceleri sizi baglamaz allah saglikli ve hayirli bir evlat nasip gerisinin o kadar onemi yok ki. Benim bile buradan canimi yakti deli kadin. Siz hic laf anlatmaya calisip caninizi sıkmayin. Mumkunse duymayin dediklerini. Guzellikle kavusun birbirinize bebeginizle

İyi de bu zihniyetteki biri hayat boyunca insanın psikolojisini bozar.

Erkek de olsa kız da olsa aşırı sıkıcı konuşmalar yaşanacak belli.

Ya hiç görüşmem ya da çok az görüşürüm.

Eşiniz inşallah annesiyle aynı kafa yapısında değildir.

Kendin erkek doğur deseydin. Cahil cahil konuşup hem sizi etkiliyor hem bebeğinizi

Başınız sağolsun çok üzüldüm canım benim yarını deşmek gibi olmazsa nedenini öğrenebilir miyim

Ben azarlardim iyice . Kadin erkek esitsozligini dibine kadar hissederek buyüdum zaten hincim var iyice azarlardim cidden

Ogullarindan ne hayir gordun de konusuyorsun deyin. Bu arada cok istiyorsan sen bi tane daha oglan dogur da deyin

Cok cahil kendisi , Allahtan sağlıklı, hayırlı evlat istenir. Kac yaşına gelmiş kendini gelistirememis, yazik

Bu beyinsizliğe nasıl tahammül edebiliyorsunuz? Ben olsam çoktan evden kovmuştum.

Hangi çağda yaşıyoruz ya kızı erkeği mi var bu işin ? Sizin yerinizde olsam sert bi üslupla uyarırım çünkü yarın birgün kızın olursa torun diye sevmezde bu kadın

Cok sag olun iyilesiyorum. Konuyu da sabote etmek istemem. Her iki bobregi ve mesanesi hic gelismedigi icin suyu yoktu ve diger organlari da etkiliyordu.
Estağfurullah olur mu öyle şey tekrardan başınız sağolsun rabbim zamanı gelince cennet kuşunuzla sizi kavuştursun inşallah amin

Size tek tavsiyem doğuma daha aylar varken neyin ne olacağını belli bile değilken bunlara takılıp kalmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…