- 15 Eylül 2022
- 4.011
- 16.901
- 123
Merhaba hanımlar
hanımlar gerçekten ben de mi sorun var kayınvalidem de mi ? Ben hamileyim ve cinsiyet daha belli değil ki benim için hiç hiç önemli değil oluyo olması ve sağlıklı olması tek dileğim ama hamile kaldığım günden itibaren kaynanam oğlunla sen napıyosunuz nasılsınız bilmem ne anne daha cinsiyeti belli değil böyle deme desem bile anlatamıyorum.
İnanın her defasında da erkek çocuk diye kendini yiyip bitirmese gülüp geçicem ama artık etkilendiğimi farkettim ve çok üzülüyorum erkek olsun ya nolur diyor bana sanki benim elim de gerçekten çok garip dışarı da erkek bebek görüp iyice ona bak ona benzesin diyor veya cinsiyeti kız bile olsa doğuma kadar yanılan doktorlar varmış falan ya insan utanır böyle söylemeye kaç defa uyardıysam yok dinlemiyor beni arıyor erkek torunum napıyır diyor gerçekten aşırı sinir olmaya başladım.
Bu hafta Allah’ın izniyle öğrenicez cinsiyeti ama bir görseniz en son bugün ki lafı aşırı tuhafıma gitti ay inşallah o gün Allah bizi ağlatarak değil güldürerek çıkarsın yani kız olursa ağlıcakmış:d yas tutmak istemiyormuş bende en son ne biçim düşüncelerin var yani mantık erdiremiyorum dedim böyle deyince de ay olur mu kızı erkeği farketmez ama erkek olsun ya diyor.
Vallahi korkuyorum Allah korusun rabbimin gücüne gidecek bi terslik olucak diye aşırı dua ediyor aşırı bundan eminim ve çok mutluydum kötü niyetli olmadığını düşündüğüm için hiç bir şey söylemedim önceleri ama artık aşırı geriliyorum ve sinirleniyorum hanımlar haksız mıyım?
Bu ara da kendinin 3 oğlu ve kızları da var ve bir oğlu yüzüne bile bakmaz.
Bence kavga et ve bir süre görüşme, mesafeli ol. Daha cinsiyet belli değilse hamileliğin bu kadın yüzünden çok zor geçecek demektir. Hamile olan sensin unutma. O kadın da istediği kadar ağlaın sızlansın. Engelle telefonundan o aradıkça meşgule atsın, telefonum bozuk dersin. Kendi moralini, sağlığını bozma şu kadın için.