Merhaba arkadaşlar daha önce defalarca size sorduğum başka konular oldu. Destekleyen , olumlu olumsuz yorum yapan oldu herkese teşekkür ederim. Şimdi size sormak istediğim bir konu var okuduğunuz için teşekkürler şimdiden
Daha önce de belirttiğim gibi sevgilimin ailesi beni istemiyor mu acaba diye düşünüyordum. Bunun sebebi de sevgilimin ailesinin okumuş insanlar olması benim annemin ev hanımı olması boşanmış başkasıyla evlenmiş emekli insanlar olması babam sıkıntılı fakat görüşmüyoruz daha önce de belirtmiştim. Sevgilimin annesi evlenme teklifi etmesine rağmen beni bi kere bile evine yemeğe davet etmedi çağırmadı. Yazlığa çağırdı. Ben de zamanla kendimi sevdirdiğimi düşünüyordum. O doktor ben bi şirkette yurtdışına satış yapıyorum. Asıl işim tıbbı sekreterlik. Sonuç olarak sevgilim evlenme teklifi ettiğinden beri ailesi kulağının üzerine yatıyor. Resmi birsey yapmaktan kaçınıyorlar. Sevgilim nişan yapmak istiyoruz diyor sürekli oyalıyor. Mesela önce yazlıktayım babanla aram kötü dedi ve gelmedi annemle tanışmaya. Fakat nolduysa kardeşi geldiği için bir haftalığına gelmek zorunda kaldı ve o ara evde buluşmak istemedi . Bahanesi de ev de buluşursak diğer sefer benim çağırmam gerekir ben şuam yazlıktayım eve gitmiyorum bayadır temizlik falan yapılmalı hazırlığa gerek var dendi. Her defasında sustum çünkü eşiyle biraz sorunu olduğunu biliyordum. Annemle dışarda görüştü beni kızı gibi gördüğünü çok sevdiğini ilk kızı olacağımı söyledi. Yazlıktan geleli 1 ay olmuş olmasına rağmen hazırlık hastalık sürekli oyalanıldı. Buluşma gerçekleşmedi aile arasında ki. Sevgilimde karşılarına geçip bi gün ayarlayalım artık demiş. Önce yine oyalanmaya başlanırken babası içeri girip , niye tanışıyoruz ? Sen yurtdışında yaşıcaz diyorsun daha sınavı geçemedin. Şuan bunlara ne gerek var ki demiş. Annesi de çok aşıksın anlıyorum karşı tarafta böyle bi istek var sen de hayır demiyorsun yapmak istiyorsun ama senin durumunda mantıksız sınavı geçin nişanınızı öyle yapalım demiş. Erkek arkadaşımda o zaman neden en başta böyle söylemedin falan demiş. Biraz ortalık kızışmış. Sorun şu ki anneme geleyim yaparız diyorlar hallederiz diyorlar ama içten bambaşka şeyler düşünüyorlar.
Yurtdışı konusu da şu , dil sertifikası alınca yurtdışında bir hastaneye başlıcak uzmanlık için. Her ay sınav var ve bi kısmını geçti. Sınavı geçer geçmez benimle evlenmesi gerekiyormuş ki vizeye başvursun ve beraber gidebilelim. Bunu açıklıyoruz hepsini aynı anda yapamayız nişan yapalım 5-6 ay sonra da düğün yapalım diyoruz . Ama ailesi pek sıcak bakmıyor. Benim için de durumu kişisel algılamasın biz onu seviyoruz demiş.
Belki de yalan söylemiyorlar ama sürekli oyalama şeklinde bi durum var , verilen sözler tutulmuyor. Ben bu süre içersinde biraz da olsa birbirimize sıcak olalım diye çok şeyler yaptım. Hasta oldu aradım ailem aradı , güzellik salonundan paket almıştım gençlik aşımı hediye ettim. İhtiyacı olan şeylere hep elimden geldiğince koştum. Doğum gününde çiçek yolladım. Ailesine yakın olması için her zaman sevgilime teşvikte bulundum. Sonuç koca bir sıfır.