kayınvalidem ölsün diyorum bana kızıyorsunuz!

bende huzursuzluklar yaşadımm ama hiç ölsün demedim..
demeyin böyle şeyler bedduada etmeyin Rabbim inanın ki edene bulduruyo..
ben oturup izliyorum..
ölüm kurtuluştur yaşayıpda bizzat görenler, ettiklerini bulanlar, ben bunu yaptımda başıma bu geldi, ahh keşkeee.. demelerini tercih ederim..
sınama dünyasıı kazanan olun..

süper bir yorum olmuş. harfi harfine katılıyorum
konu sahibi arkadaşım bebeğine sarıl sımsıkı bağrına bas onu gerisini boşver gitsin

hayır su var onlar bızden daha cok naz yapıyorlar bazen dıyordum senmi lohusasın ben mi anlamıyorum :)) hmmm senın pabuc dama atılmısa benzıyor kızın dogunca anlaşılan
anlıyorum canım seni.. tabıkı eşini benden daha iyi tanıyorsun haliyle.. ne zaman kendını hazır hissediyorsan ozaman msj cekersın yada ararsın yada o çeker belkı bişeye sınırlendı ama senden cıkartmak istemediği için senden uzak duruyordur kımbılebilirki.. ben herseyın düzelecegine inanıyorum sende inan buna lütfen..
süper bir yorum olmuş. harfi harfine katılıyorum
konu sahibi arkadaşım bebeğine sarıl sımsıkı bağrına bas onu gerisini boşver gitsin

tşk ederim...

önemli olan böyle zamanlarda yıkıcı değil yapıcı olmaya calısmak zaten

Kıl tüy meselelerden bir insan evladının ölmesini dileyen birinin kötü niyetli olduğunu düşünebilirim sadece.. Ona yardımcı olamam. Olmak isteyeni de anlamam.

yardımcı olalımki kimse kimseyi öfkesine yenilip hırsı için beddua ederek hayalide olsa öldürmeye kalkmasın..
yardım edelim ki daha çok yangına körükle gitmesin,sonradan pişman olacagı davranıslarda bulunmasın .bu k.validesine,eşine ve en önemlisi kendine olan saygısını kaybettirmesin sakinleşsin.. sakinleşip akl-i selim dusunsun.. bu durumunu bilen -esının ailesiyle ilgili sorunları- insanların hoyratça kışkırtmalarına karşı sper etsin kendini ,gerekırse k.validesine karşı savunma yapsın o kendini bilmezlere,sırf aile birliğini korumak adına.. belkide bebegi için ama en önemlisi kendi için.
amacım tartısma cıkartmak değil bu arkadasa istediğini vermeyecegim illaki..
sadece yazmak istedim hepsi bu

Kızlar iş kocada. Eşiniz destek olmuorsa sizde bırakın saygıyı falan. Allah ne verdiyse söyleyin esirgemeyin laflarınızı.

allah yardımcınız olsun,canınız çok yanmış belli yoksa kimsenin ölmesini istiyceğinizi sanmam.kızlar bir kerede siz kendinizi onun yerine koyun edasummada yazık değilmi peki annesine yapılan haksızlık nolcak
bende kaynanamın ölmesini isterdim hep hatta ölsüm göbek atıcam derdim ama hiç öyle olmuyormuş
öldüğünde sevinmedim ama üzülmedimde

Son düzenleyen: Moderatör:

nekadar doğru söylemişsiniz .tebrikler.konu sahibi arkadaşa üzüldüm,neden bir insanın içi bu kadar kin dolu olur anlamam.bu yaşadığınız sıkıntılar çoğumuzun yaşadığı sıkıntılar,emin olun bende kayınvalidemin çoğu davranışı tasvip etmiyorum ve onu sevmiyorum sevmek zorundada değilim.ama onu saymak zorundayım çünkü o benim eşimin annesi.insanlara beddua ederek ,kendinizi kinle doldurarak kendinize edersiniz yanlızca.ben hayatımda düşmanıma bile beddua etmedim,etmem de hayata biraz başka çerçevelerden bakmayı deneyin.

beddua etmek hiç doğru değil.yeni doğum yaptığın için çok hassas olabilirsin ama daha soğukkanlı ol canım.ben kızımın doğumunda çok daha vahim durumlarla karşılaştım eşim ve annesi beni çok üzdüler ama asla kimseye beddua etmedim sende etme canım.sabırlı ol sakinliğini koru kötü düşünceleri beyninden at eşinle bebeğinle mutlu olmaya çalış

herkez nedense hürremleşti

hayatımızda pürüz çıkaran herkezin ölmesini isteyecek halimiz yok ki

SORUNLARLA BAŞAÇIKABİLMELİYİZ

konu sahibinin daha önce hamile sendromu vardı,şimdiki lohusa sendromu,sonrası allah kerim

Kıl tüy meselelerden bir insan evladının ölmesini dileyen birinin kötü niyetli olduğunu düşünebilirim sadece.. Ona yardımcı olamam. Olmak isteyeni de anlamam.

kıl tüy meselesi dediğiniz benim hayatım farkında mısınız,hergünüm huzursuz gecıyor bu kisi yüzünden,sizin hayatınızı en mutlu anlarınızı zehir eden biri için ne düsünürdünüz dürüst olun lütfen,ben hep acık sözlü olduğum icin kaybediyorum galiba,buraya farklı baslıklada düsüncelerimi anlatıp kendımı masum göstermeye calısabılırdım ama buna ihtiyacım yok

ben sadece Allah bana yaptıklarını sorsun ondan cıkarsın baska birsey istemıyorum,ölsün dememde ki sebepde ölürse bunları yaşatacak birinin olmaması ,dedıgınız gıbı belkıde bu kadında benım sınavım umarım sonunda kazanan ben olurum

tesekkur ederım arkadasım ,gercekten soyledıklerını uyguladım ve işe yaradı öncelıkle eşimle barıştım ,bianlık öfkeyle düşünemıyordum olacakları zararın neresınden dönersen kar hesabı yoluna gırdı gıbı hersey kendımı daha ıyı hıssedıyorum,şunu benı yargılayanlar bilsin ki ben k.valideme ağzımı acıp tek bir saygısızlıkta bulunmadım şimdiye kadar,ama anneme yaptıkları cok gücüme gitti,beni şimdiye kadar hep ezdi ama beni doğuran hayatta ki en değerli varlıgım olan annemi bu derece ağlatması hırpalatmasına dayanamıyorum düşündükce,keşke bende k.valideme ağzıma geleni versem içimi döksem...

lütfen laf olsun torba dolsun diye yazmayın,benim durumumda olan yada tecrubesı fazla olan arkadaslardan yardım istiyorum ne yapabilirim diye

laf olsun diye yazmıyorum.kendi kendine hayatını zehir ediyorsun.biraz hayata olumlu yaklaş ki hayatta sana güzel yüzünü göstersin

zaten senin demenle ne kimse ölür nede acısı çıkar.sen kendi hayatını ve bebeğini düşün ama bu kinle ve beddualarla sadece kendine ve bebeğine zarar vereceksin,bumdan korkuyorum

bu kadına nasıl kin duymayım ki heran hayatımın içinde,kendını hıc unutturmuyor ,kimsenın yaptıgı kımseye kalmaz bu dünyada olmazsa ötekı tarafta cıkar mazlumun ahı

bu kadına nasıl kin duymayım ki heran hayatımın içinde,kendını hıc unutturmuyor ,kimsenın yaptıgı kımseye kalmaz bu dünyada olmazsa ötekı tarafta cıkar mazlumun ahı

kabahat öncelikle eşinde,eşin önce evine ve size sahip olsun ve annesini karıştırmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…