canım öcelıkle bi sakın ol,sakın olmaya calıs.. derin derin nefesler al .. hırsına yenılme sakın..sabret.. bılıyorum bu çok zor senın inan tek sen yasamıyorsun bu sorunları şimdi henuz hazmedemedin haliyle öfkene yenılme sakın... eşinede annesının yaptıklarından söz etmek soyle dursun sankı bu olaylar yasanmamıs gibi davran.. yanı kaynananın acısını esınden cıkartma.. sana bısey dediği zaman yani kızarak bagırarak soylese bile sen sakın sakın konus onunla..sabırlı ol..
bunları birebir yasamıs bırı olaral sabret dıyorum kazanan sen olcaksın.. bebegımı kaybetmenın acısını yasarken lohusayken bana yaptıklarını esım dahıl sahıt olsada yınede annem dıyor onu ustun tutuyor anladın mı yanı bunların topu aynı mal..
kaynananıda öldurme bakayım allaha havale gitsin.. bide onların veballerını alma degmez cunku.. sen sımdı olsunler dıe dua edıyorsunya dıyelımkı bı kaza gecırdıler ama olmek yerıne felc oldular ve senın basına kaldılar sence bu daha mı iyi oldu..boşver beddua etme..hem belli olmaz allah korusun belki sana bısey olmaz ama ya esıne ya bebegıne bak allah korusun dıyorum..
hırsına yenılme sakın olurmu.. öfkenıde eşinden çıkarma... kendınden sogutma onu sakın
ne demek canım ya takılın kafanıza göre,yenı üye olan arkadasa da hosgeldın dıyorum
hayır su var onlar bızden daha cok naz yapıyorlarsoramadım tartıstıgımız gıbı kaldı esımde eve gelmıyor aramıyor sormuyor bende aynı sekılde davranıyorum neden gelmıyorsun dıye aramadım yaptıgı gücüme gıttı,hamılelıkte ondada bende olan belırtıler oldu desem yalan olmaz:) lohusalıkta bılmıyorum esımde bebege cok ılgılı benım ılgı gostermeme de mutlu oluyor daha cok,hıc farketmedım onun lohusalık bunalımını:) bırde kızımla benı kıskandırmaya calısıyor tek askım bırıcık canım en degerlım vs. gibisinden bunlar belırtılerı olabılır mı acaba:)
evet daha ıyı gelmemesı ,hıc düşünmemiştim evet haklısın canım galiba,eşim mi tembihledi acaba gelme diye,hiç aklıma gelmemişti bak
anlıyorum canım seni.. tabıkı eşini benden daha iyi tanıyorsun haliyle.. ne zaman kendını hazır hissediyorsan ozaman msj cekersın yada ararsın yada o çeker belkı bişeye sınırlendı ama senden cıkartmak istemediği için senden uzak duruyordur kımbılebilirki.. ben herseyın düzelecegine inanıyorum sende inan buna lütfen..2gundur gelmıyor eve,dukkanda kalıyor ,evın karşısında dükkanı,az önce camdan baktım uyumamıs ışığı acık simdi msj atsam,bak geri vıtese taktı eve gıtmedıgım ıyı oldu der kendı kendıne,dahada naza ceker ,korktu bosanırım dıye bak nasıl tutuştu der benım ıcın
süper bir yorum olmuş. harfi harfine katılıyorum
konu sahibi arkadaşım bebeğine sarıl sımsıkı bağrına bas onugerisini boşver gitsin
Kıl tüy meselelerden bir insan evladının ölmesini dileyen birinin kötü niyetli olduğunu düşünebilirim sadece.. Ona yardımcı olamam. Olmak isteyeni de anlamam.
Daha öncede onca şey yazıldı ama hala devam ediyorsunuz aynı şekilde hemde bu defa başlığa ekleyerek.
Evet belkide çok sıkıntılı zamanlar yaşatıyor size, lohusalık psikolojisiylede artık kaldıramıyorsunuz ama ne olursa olsun bunu dilemeniz yanlış.Etik değil.
Sizde bir annesiniz, sizinde bir anneniz var..
Hem siz ne kadar dileseniz dileyin o kişinin ölüm anı sizin isteğinize göre belirlenmiyor..
Neden boş yere kalbinizi kirletiyorsunuz ki ?
Kıl tüy meselelerden bir insan evladının ölmesini dileyen birinin kötü niyetli olduğunu düşünebilirim sadece.. Ona yardımcı olamam. Olmak isteyeni de anlamam.
konu sahibinin daha önce hamile sendromu vardı,şimdiki lohusa sendromu,sonrası allah kerim
bende huzursuzluklar yaşadımm ama hiç ölsün demedim..
demeyin böyle şeyler bedduada etmeyin Rabbim inanın ki edene bulduruyo..
ben oturup izliyorum..
ölüm kurtuluştur yaşayıpda bizzat görenler, ettiklerini bulanlar, ben bunu yaptımda başıma bu geldi, ahh keşkeee.. demelerini tercih ederim..
sınama dünyasıı kazanan olun..
yardımcı olalımki kimse kimseyi öfkesine yenilip hırsı için beddua ederek hayalide olsa öldürmeye kalkmasın..
yardım edelim ki daha çok yangına körükle gitmesin,sonradan pişman olacagı davranıslarda bulunmasın .bu k.validesine,eşine ve en önemlisi kendine olan saygısını kaybettirmesin sakinleşsin.. sakinleşip akl-i selim dusunsun.. bu durumunu bilen -esının ailesiyle ilgili sorunları- insanların hoyratça kışkırtmalarına karşı sper etsin kendini ,gerekırse k.validesine karşı savunma yapsın o kendini bilmezlere,sırf aile birliğini korumak adına.. belkide bebegi için ama en önemlisi kendi için.
amacım tartısma cıkartmak değil bu arkadasa istediğini vermeyecegim illaki..
sadece yazmak istedim hepsi bu
lütfen laf olsun torba dolsun diye yazmayın,benim durumumda olan yada tecrubesı fazla olan arkadaslardan yardım istiyorum ne yapabilirim diye
laf olsun diye yazmıyorum.kendi kendine hayatını zehir ediyorsun.biraz hayata olumlu yaklaş ki hayatta sana güzel yüzünü göstersin
zaten senin demenle ne kimse ölür nede acısı çıkar.sen kendi hayatını ve bebeğini düşün ama bu kinle ve beddualarla sadece kendine ve bebeğine zarar vereceksin,bumdan korkuyorum
bu kadına nasıl kin duymayım ki heran hayatımın içinde,kendını hıc unutturmuyor ,kimsenın yaptıgı kımseye kalmaz bu dünyada olmazsa ötekı tarafta cıkar mazlumun ahı
kabahat öncelikle eşinde,eşin önce evine ve size sahip olsun ve annesini karıştırmasın
kabahat öncelikle eşinde,eşin önce evine ve size sahip olsun ve annesini karıştırmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?