hmm ozaman canım sen yine nötr takılcaksın baska caren yok.. özellıkle su saatten sonra kesınlıkle bişicik deme surat sallamaki eşin senın için <<hımm annem haklıymıs,annem demıstı demesın ,kadın kendıne borclu hıssettırıo anladıgım kadarıyla aynı benım gorumcem.. ben okuttumda ben okuttum ulan aranızda 2yas var nası gorumcem esımı okutuyor hayretttt yani.... ayrıca eşimin butun masraflarını devlet karsılamısken hala daha nasıl oluyorda gorumcem okutuyor anlamıs değilim..ama değim gibi takılma bunlara sen..eşinle aran iyi olsun.. bunların hiç biri yasanmamıs gibi davran ,cunku senın gıdesın varya suan esın ıcınde aynı sey gecerli sonucta erkeklerde insan ,onlarında duyguları varben görüsmelerıne engel olmuyorum k.valıdem günlük oğlunu arar havadisleri sorar ıcten ıce doldurur,aslında esım önceden böyle değildi arkadaslar annesıne hıc eyvallah etmezdı yanımda k.valıdem haksızsa cevabını verır bozardı,simdi değişmesine sebep k.validem eşime para konusunda yardım edıyor eşim şu sıralar maddi konuda sıkıntıya gırdı anneside yardım etmeye basladı yanı kadın parasıya ipleri eline aldı boyundurugu altına soktu benımkısı annesının eteklerı altına girdi,ne yapabilirim bilmiyorum

yeni üye olduğum için site genelini henüz tam manasıyla dolaşmadım..gözüme çarpan en önemli bölüm burası oldu..topik dediğiniz bu sanırım..ama daimi görüşmek yazışmak isterim..tabi aranıza alırsanız..?
evet bunun gibi topıklerde sureklı olarak kkda gorustugum kısılerle paylasmıstım vaktınde.. yerı geldımı burdada yazıyorum işte konu sahıbıne teselli olsun dıye(artık nasıl teselli ediceksem )
tabıkı alırız aramıza ,hoşgeldın diyorum ozaman (konu sahıbının konusunu dagıttıysam k.bakmasın diyorum)