• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalidem ölsün diyorum bana kızıyorsunuz!

ben görüsmelerıne engel olmuyorum k.valıdem günlük oğlunu arar havadisleri sorar ıcten ıce doldurur,aslında esım önceden böyle değildi arkadaslar annesıne hıc eyvallah etmezdı yanımda k.valıdem haksızsa cevabını verır bozardı,simdi değişmesine sebep k.validem eşime para konusunda yardım edıyor eşim şu sıralar maddi konuda sıkıntıya gırdı anneside yardım etmeye basladı yanı kadın parasıya ipleri eline aldı boyundurugu altına soktu benımkısı annesının eteklerı altına girdi,ne yapabilirim bilmiyorum
hmm ozaman canım sen yine nötr takılcaksın baska caren yok.. özellıkle su saatten sonra kesınlıkle bişicik deme surat sallamaki eşin senın için <<hımm annem haklıymıs,annem demıstı demesın ,kadın kendıne borclu hıssettırıo anladıgım kadarıyla aynı benım gorumcem.. ben okuttumda ben okuttum ulan aranızda 2yas var nası gorumcem esımı okutuyor hayretttt yani.... ayrıca eşimin butun masraflarını devlet karsılamısken hala daha nasıl oluyorda gorumcem okutuyor anlamıs değilim..ama değim gibi takılma bunlara sen..eşinle aran iyi olsun.. bunların hiç biri yasanmamıs gibi davran ,cunku senın gıdesın varya suan esın ıcınde aynı sey gecerli sonucta erkeklerde insan ,onlarında duyguları var ;) kendını esınden sogutmamaya bak..
yeni üye olduğum için site genelini henüz tam manasıyla dolaşmadım..gözüme çarpan en önemli bölüm burası oldu..topik dediğiniz bu sanırım..ama daimi görüşmek yazışmak isterim..tabi aranıza alırsanız..?

evet bunun gibi topıklerde sureklı olarak kkda gorustugum kısılerle paylasmıstım vaktınde.. yerı geldımı burdada yazıyorum işte konu sahıbıne teselli olsun dıye(artık nasıl teselli ediceksem )

tabıkı alırız aramıza ,hoşgeldın diyorum ozaman (konu sahıbının konusunu dagıttıysam k.bakmasın diyorum)

canım öcelıkle bi sakın ol,sakın olmaya calıs.. derin derin nefesler al .. hırsına yenılme sakın..sabret.. bılıyorum bu çok zor senın inan tek sen yasamıyorsun bu sorunları şimdi henuz hazmedemedin haliyle öfkene yenılme sakın... eşinede annesının yaptıklarından söz etmek soyle dursun sankı bu olaylar yasanmamıs gibi davran.. yanı kaynananın acısını esınden cıkartma.. sana bısey dediği zaman yani kızarak bagırarak soylese bile sen sakın sakın konus onunla..sabırlı ol..

bunları birebir yasamıs bırı olaral sabret dıyorum kazanan sen olcaksın.. bebegımı kaybetmenın acısını yasarken lohusayken bana yaptıklarını esım dahıl sahıt olsada yınede annem dıyor onu ustun tutuyor anladın mı yanı bunların topu aynı mal..

kaynananıda öldurme bakayım allaha havale gitsin.. bide onların veballerını alma degmez cunku.. sen sımdı olsunler dıe dua edıyorsunya dıyelımkı bı kaza gecırdıler ama olmek yerıne felc oldular ve senın basına kaldılar sence bu daha mı iyi oldu..boşver beddua etme..hem belli olmaz allah korusun belki sana bısey olmaz ama ya esıne ya bebegıne bak allah korusun dıyorum..

hırsına yenılme sakın olurmu.. öfkenıde eşinden çıkarma... kendınden sogutma onu sakın

tesekkur ederım canım ama nasıl sakın olayım su saatte tek basımayım esım yanımda yok yatagım bos bebegımle yalnızız:( icten ice kendimi yiyorum kimseye bırsey demedım k.validem ogün misafirleriyle bırlıkte kactı basbasa kalsak neden anneme bu sözleri söyledin dicem ama kactı gelmıyorda sımdı,ben sabırlı davranıyorum ama eşimin bana daha itinayla davranması gerekmez mi:( en cok benım ilgiye ıhtıyacım var,bak bugun kı olayı kısaca anlatayım madem ben mı haksızım,yarın dr. kontrolum var kadın doğum ,dr dikişlere vs. bakıcak,bende evın arkasında ki kuaföre gıdıcektım agda için ,bebekte var yalnız bırakamıyorum ne zaman aglıyacagı bellı olmuyor,neyse en ıyısı bebeğide götureyım dedım,dikişlerim olmasa evde kendım yapacagım agda bır sekılde,neyse esıme msj attım benı arka mahalle kuafore bırak aşşagı ınınce ararım dıye,esımde evın karşısında kı dukkanda,kuafor yol en fazla 5dk yürüyerek giderim ama dısarda ayaz bebek üşütmesın sırf dıye arabayla gıtmek ıstedım neyse esım hıc cvb vermedi msj,aradım ben hazırım bırakabılır msn dedim,üfffff in aşağı dedi sinirle,neyse indim evin tam önüne gel dıye aradım emredersın hanımefendı dedı suratıma kapattı,bende sınırlendım aradım neyse gelme dıcektım ki teli acar acmaz ne varrrrrrr neeeeeeeeeeee gene dıye bagırmaya basladı bende gelme dedım suratına kapattım,oda gelmıstı osırada bende bınmedım arabasına... ben mı haksızım kızlar ya durduk yere kötu davranıyor nasıl böyle eşe sıcak davranıyım üzerımden soğutmayım ben ondan soğuyorum...

hmm ozaman canım sen yine nötr takılcaksın baska caren yok.. özellıkle su saatten sonra kesınlıkle bişicik deme surat sallamaki eşin senın için <<hımm annem haklıymıs,annem demıstı demesın ,kadın kendıne borclu hıssettırıo anladıgım kadarıyla aynı benım gorumcem.. ben okuttumda ben okuttum ulan aranızda 2yas var nası gorumcem esımı okutuyor hayretttt yani.... ayrıca eşimin butun masraflarını devlet karsılamısken hala daha nasıl oluyorda gorumcem okutuyor anlamıs değilim..ama değim gibi takılma bunlara sen..eşinle aran iyi olsun.. bunların hiç biri yasanmamıs gibi davran ,cunku senın gıdesın varya suan esın ıcınde aynı sey gecerli sonucta erkeklerde insan ,onlarında duyguları var ;) kendını esınden sogutmamaya bak..

evet bunun gibi topıklerde sureklı olarak kkda gorustugum kısılerle paylasmıstım vaktınde.. yerı geldımı burdada yazıyorum işte konu sahıbıne teselli olsun dıye(artık nasıl teselli ediceksem )

tabıkı alırız aramıza ,hoşgeldın diyorum ozaman (konu sahıbının konusunu dagıttıysam k.bakmasın diyorum)

ne demek canım ya takılın kafanıza göre,yenı üye olan arkadasa da hosgeldın dıyorum

kasvetlı canımmm

basardıgına sevındımmm
ne guzel ) sabır kazanıyor sonunda

konu sahıbı arkadasım
ayy sen benım ılk anne oldugum gun ve duygularımı anlatıyorsunnn
sakıııııınnn sakıııınnn bırakıp gıtme esını

bende bırakıp gıtmeyı dusundum ama....

Sabır ettım ve kazandım

sımdı dıyorumkı bırakıp gıdeydım eger
suankı gıbı mutlu olamazdım.

Gececek bu gunlerın.ustelık benım annem de yoktu yanımda.kaynanama hızmet edıp evı temızleyıp elımde bulask yıkayp soba temızleyıp komur tasıyordum ben,

bıde yemek su bu hepsı benım ustıme.kaynanam oturup tv sını seyredıyodu.

Donup bıde bebegımle ılgılenıyordum.

Sakınnn derım ben bu durumu atlattı ısem sende basarabılırsın...

Ha gayrett

tesekkur ederım yazılanları okudukca kendıme olan guvenım gelıyor ,bu kadar ınsan bana deger verıp cevap yazıyor bende soyledıklerınızı yapacagım kızlar vazgecmek yok:)

allah akıl fıkır versın vallaha allahım ıns bana böle denk gelmez yaa böle seylerı okuyunca kötu oluyorum valla anneme laf sölıyen kım olursa olsun agzının payını verırım sonucta oda benım annem yanı terbıyesızlıklerı bı yere kadar bıyerden sonra eşimi bile tanımam bu durumda

annem hıc haketmıyor cok fedakar olgun anlayıslı,ben görmeyım dıye içten içe gizlice ağlamış gözlerinden anladım şişmiş,kayınvalıdem lanetide mutfakta ne o gözlerinden yas akıyor ağlayarak bırde suç mu bastırıyorsun demiş,suc bastıracak olsa sana cvb verırdı en basta pislik kadın,nasıl bu anadan cıkmıs eşim anlamıyorum iiyi ki huy olarak aynı değiller Allah korusun

bıde doguma 1 hafta kala sozde bana yardıma gelmıstı bu sahıs kızından

olurmusun oldururmusun
ama bakkk sonundaa sımdı bana saygısı sonsuz
heryerde benı seven oven,hatta esıme bıle benım ıyılıgımden bahseden bı kadın var artık....

Ha bıde benım sozumden cıkmayan benım fıkrımı almadan adım atmayan bana ve ogluma cok duskun bır es....

Bunları nıye mı anlattım?
Sabrın sonunda mukafatın sonsuz guzellıklerle gerı geldıgı ıcın....

Bebısıne ve kendıne ıyı bak.
Hayırlı geceler

canım yaşadıkların kolay şeyler değil çok haklısın inan şu yarım saat içinde okuduklarım insanı derinden etkileycek kadar yaralayıcı şeyler.. allah yardımcın olsun kardeş tanıdığıma sevindim.. şimdi çıkmam lazım eğer aranıza kabul ederseniz yeni üye oldum görüşürüz daimi.. kendine ve bebeğine iyi bak sahip çık.. eşin sana dönecek sabret..

tesekkur ederım arkadasım tabıkıde hos geldın,benım kapım acık her daım görusmek konusmak bırseyler paylasmak ısterım dusuncelerınız benım ıcın önemlı bır nebze olsada rahatlıyorum ıyı kı varsınız,inş. cok gec olmadan esım gerceklerı gorsun baska sey ıstemıyorum tek dılegım bu Allahtan

herseyi bırakında benim annemi aglatan herkim olursa olsun gozum gormez kimmis oda annenizi aglatıyor oylesini evimede almam kim ne derse desin..tamam esimle aramın bozulmasını istemem ama annemide uzen kadına esim kızmasın aman birsey demesin diyede sessiz kalmam

bekar oldugunu tahmın etmıstım profiline girerek tahmınlıgımı doğruladım...

bekarken asarım keserım laflarını çok duyduk güzelim..

tesekkur ederım canım ama nasıl sakın olayım su saatte tek basımayım esım yanımda yok yatagım bos bebegımle yalnızız:( icten ice kendimi yiyorum kimseye bırsey demedım k.validem ogün misafirleriyle bırlıkte kactı basbasa kalsak neden anneme bu sözleri söyledin dicem ama kactı gelmıyorda sımdı,ben sabırlı davranıyorum ama eşimin bana daha itinayla davranması gerekmez mi:( en cok benım ilgiye ıhtıyacım var,bak bugun kı olayı kısaca anlatayım madem ben mı haksızım,yarın dr. kontrolum var kadın doğum ,dr dikişlere vs. bakıcak,bende evın arkasında ki kuaföre gıdıcektım agda için ,bebekte var yalnız bırakamıyorum ne zaman aglıyacagı bellı olmuyor,neyse en ıyısı bebeğide götureyım dedım,dikişlerim olmasa evde kendım yapacagım agda bır sekılde,neyse esıme msj attım benı arka mahalle kuafore bırak aşşagı ınınce ararım dıye,esımde evın karşısında kı dukkanda,kuafor yol en fazla 5dk yürüyerek giderim ama dısarda ayaz bebek üşütmesın sırf dıye arabayla gıtmek ıstedım neyse esım hıc cvb vermedi msj,aradım ben hazırım bırakabılır msn dedim,üfffff in aşağı dedi sinirle,neyse indim evin tam önüne gel dıye aradım emredersın hanımefendı dedı suratıma kapattı,bende sınırlendım aradım neyse gelme dıcektım ki teli acar acmaz ne varrrrrrr neeeeeeeeeeee gene dıye bagırmaya basladı bende gelme dedım suratına kapattım,oda gelmıstı osırada bende bınmedım arabasına... ben mı haksızım kızlar ya durduk yere kötu davranıyor nasıl böyle eşe sıcak davranıyım üzerımden soğutmayım ben ondan soğuyorum...

niye sınırlenmıs sordunuzmu sırf yakın oldugu içinmi... tabıkı haklısın canım ama sunu soylemeden gecemıycem erkekler sankı bizden önce lohusalık hormonu salgılıyorlar nedense onlarda bı bunalıma giriyor .su sebeb olsa gerek..onlara karsı ılgı alaka azalıyorya sanırım bu sebepten... sakin oldugunuz bı zaman eger bu konu gundeme gelırse ,neden sınırlı oldugunu uygun bi zamanda aramadım sanırım senı dıye yumusak bi şekılde konu gırısı yapabılırsın canım .. sonrası eşin anlatmak isterse anlatır zaten yok kestirip atıyorsa sende bı daha konusunu acma .. ama bıdaha boyle bişey olursa noldu neden sınırlısın filan de...

birde kaynananın sana gelmemesi daha iyi bosver.. belki eşin oyle tembıhlemıstır ,cunku annene bu lafları sayan senden mı korkacak allah aşkına... bence eşin sınırlama getırdı annesine... bide gelse senın sınırleın ıkı mıslı zıplıcak sutun kesılcek belkı allah korusun...

ben evlendım evleneli kaynanam bana gelmedi cunku eşim istemıyor .. haa tlfda cok guzel konusuyorlar ama esım bi kere bile gel demedi onlara.. eşim gider kalır sımdı oldugu gibi ben gitmem ya evımde dururum yada kardesıme gelırım evde yalnız durcagıma kardesımle durayım diye ,zaten evlense kardesımede gelmem dururum evımde napıyım

bıde doguma 1 hafta kala sozde bana yardıma gelmıstı bu sahıs kızından

olurmusun oldururmusun
ama bakkk sonundaa sımdı bana saygısı sonsuz
heryerde benı seven oven,hatta esıme bıle benım ıyılıgımden bahseden bı kadın var artık....

Ha bıde benım sozumden cıkmayan benım fıkrımı almadan adım atmayan bana ve ogluma cok duskun bır es....

Bunları nıye mı anlattım?
Sabrın sonunda mukafatın sonsuz guzellıklerle gerı geldıgı ıcın....

Bebısıne ve kendıne ıyı bak.
Hayırlı geceler

tesekkurler,ama bunları nasıl basardıgını da anlat lutfen,suan zamanın yoksa daha sonrada bahsedebılırsın:) yazdıklarını okuynca agzım acık kaldı:) bıan kendımı hayal ettım umarım ımkansız degıldır

ayyy canım çok üzüldüm gerçekten ama malesef bu hayatta böyleleride var benim daha çocuğum yok ama basımda var benimde sabırlı ol eşine yansıtma kendin halletmeye çalış eşini kendine çek boşver başkasını sen kendi hayatına bak

bekar oldugunu tahmın etmıstım profiline girerek tahmınlıgımı doğruladım...

bekarken asarım keserım laflarını çok duyduk güzelim..

niye sınırlenmıs sordunuzmu sırf yakın oldugu içinmi... tabıkı haklısın canım ama sunu soylemeden gecemıycem erkekler sankı bizden önce lohusalık hormonu salgılıyorlar nedense onlarda bı bunalıma giriyor .su sebeb olsa gerek..onlara karsı ılgı alaka azalıyorya sanırım bu sebepten... sakin oldugunuz bı zaman eger bu konu gundeme gelırse ,neden sınırlı oldugunu uygun bi zamanda aramadım sanırım senı dıye yumusak bi şekılde konu gırısı yapabılırsın canım .. sonrası eşin anlatmak isterse anlatır zaten yok kestirip atıyorsa sende bı daha konusunu acma .. ama bıdaha boyle bişey olursa noldu neden sınırlısın filan de...

birde kaynananın sana gelmemesi daha iyi bosver.. belki eşin oyle tembıhlemıstır ,cunku annene bu lafları sayan senden mı korkacak allah aşkına... bence eşin sınırlama getırdı annesine... bide gelse senın sınırleın ıkı mıslı zıplıcak sutun kesılcek belkı allah korusun...

ben evlendım evleneli kaynanam bana gelmedi cunku eşim istemıyor .. haa tlfda cok guzel konusuyorlar ama esım bi kere bile gel demedi onlara.. eşim gider kalır sımdı oldugu gibi ben gitmem ya evımde dururum yada kardesıme gelırım evde yalnız durcagıma kardesımle durayım diye ,zaten evlense kardesımede gelmem dururum evımde napıyım

soramadım tartıstıgımız gıbı kaldı esımde eve gelmıyor aramıyor sormuyor bende aynı sekılde davranıyorum neden gelmıyorsun dıye aramadım yaptıgı gücüme gıttı,hamılelıkte ondada bende olan belırtıler oldu desem yalan olmaz:) lohusalıkta bılmıyorum esımde bebege cok ılgılı benım ılgı gostermeme de mutlu oluyor daha cok,hıc farketmedım onun lohusalık bunalımını:) bırde kızımla benı kıskandırmaya calısıyor tek askım bırıcık canım en degerlım vs. gibisinden bunlar belırtılerı olabılır mı acaba:)

evet daha ıyı gelmemesı ,hıc düşünmemiştim evet haklısın canım galiba,eşim mi tembihledi acaba gelme diye,hiç aklıma gelmemişti bak

son olarak hep sabır fedakarlık taviz verceksın demısım farkındayım :) ama maalesef bu durumdan ancak bu sekılde kurtulabılırsın,askitomun dedıklerıne katılıyorum..

sabret,Allaha sıgın dua et.. goreceksın hepsı saygı neymıs bilecek cunku eşin onlara saygı neymıs oğretecek...suan bunların hepsi sana çok uzak gelıyor onuda bılıyorum ama zaman herseyın ılacı..
eşinlede ilgilen..
onu uyandırırken güzel sözler fısılda kulağına..
eve geldıgınde kapıyı sen aç ve guleryuzle hoşgeldın de ,
yemek yerken bugunun nasıl gectı vs sohbet konusu ac..
aksam yemekten sonra turk kahvesı yap karsılıklı için bi guzel ohhh....
işe gidecekken,-özel sektor sanırım-hayırlı işler de yıne guler yuzlu olarak.. bunlar püf noktaları hayatın daha varsa ekleyın kızlar...

şuan eşim benı uyandıracagı zaman-bazı zamanlar- ayıptır sölemesi ayaklarımın altını operek uyandırır ,yada kahvaltıyı yataga getırır vs.. sen bi adım gel eşin sana 10 adım gelir bu dediğimi unutma canım,aklını kullan suan öfkenden çok hırsına yenılme,acısını esınden cıkartma ..sabırlı ol..

ahh şu forum saat yıne 3 oldu... herkese iyi geceler

son olarak hep sabır fedakarlık taviz verceksın demısım farkındayım :) ama maalesef bu durumdan ancak bu sekılde kurtulabılırsın,askitomun dedıklerıne katılıyorum..

sabret,Allaha sıgın dua et.. goreceksın hepsı saygı neymıs bilecek cunku eşin onlara saygı neymıs oğretecek...suan bunların hepsi sana çok uzak gelıyor onuda bılıyorum ama zaman herseyın ılacı..
eşinlede ilgilen..
onu uyandırırken güzel sözler fısılda kulağına..
eve geldıgınde kapıyı sen aç ve guleryuzle hoşgeldın de ,
yemek yerken bugunun nasıl gectı vs sohbet konusu ac..
aksam yemekten sonra turk kahvesı yap karsılıklı için bi guzel ohhh....
işe gidecekken,-özel sektor sanırım-hayırlı işler de yıne guler yuzlu olarak.. bunlar püf noktaları hayatın daha varsa ekleyın kızlar...

şuan eşim benı uyandıracagı zaman-bazı zamanlar- ayıptır sölemesi ayaklarımın altını operek uyandırır ,yada kahvaltıyı yataga getırır vs.. sen bi adım gel eşin sana 10 adım gelir bu dediğimi unutma canım,aklını kullan suan öfkenden çok hırsına yenılme,acısını esınden cıkartma ..sabırlı ol..

ahh şu forum saat yıne 3 oldu... herkese iyi geceler

zamanı ayırıp samımı cevapların ıcın tesekkur ederım canım taktıklerını uygulayacagım,bebıs kucagımda uyandı fazla yazamıyorum bu yuzden

soramadım tartıstıgımız gıbı kaldı esımde eve gelmıyor aramıyor sormuyor bende aynı sekılde davranıyorum neden gelmıyorsun dıye aramadım yaptıgı gücüme gıttı,hamılelıkte ondada bende olan belırtıler oldu desem yalan olmaz:) lohusalıkta bılmıyorum esımde bebege cok ılgılı benım ılgı gostermeme de mutlu oluyor daha cok,hıc farketmedım onun lohusalık bunalımını:) bırde kızımla benı kıskandırmaya calısıyor tek askım bırıcık canım en degerlım vs. gibisinden bunlar belırtılerı olabılır mı acaba:)

evet daha ıyı gelmemesı ,hıc düşünmemiştim evet haklısın canım galiba,eşim mi tembihledi acaba gelme diye,hiç aklıma gelmemişti bak

bak sımdı daha cok uzuldum.. kaynanandan kalıyor ozaman :( neye uzuldum bılıyormusun,kaynanan muradına erdığine uzuldum.. kaç gunden berı boylesınız? en son ne zaman tlde konustunuz yada msjlastınız? bu kuskunluk evden ayrılık 1haftayı gecmesın canım...

o msj cekmezse sen msj cek,noldu bize böyle ,çok üzülüyorum sende uzuluyorsun bılıyorum , konusarak halledılmeyecek bişey yok yarın su saatte eve gelirsen memnun olurum,cvp beklıyorum yaz.. hemde sımdı bu saatte.. (eşinde uyuyamamıstır emın ol senı dusunuyordur)

yarın geldıgınde asla annesınden bahsetme sadece deki bak ne guzel bebegımız dunyaya geldi benim henuz hormonlarım aynı değişmedi malum adet bile olamadım vs seyler üret.. senınle bu aralar ilgilenemıyorum benı anlayısla karsılıyorsuındur umarım ,ama elimden geldiğince bebegımızle oldugu kadar senınlede ilgilenicem de.. aramızın böyle olmasına inan çok uzuluyorum gece hiç uyuyamadım.. bi ara sutum kesılır gibi oldu bebegımız ac kalıyordu nerdeyse filan de ;) oda bunca kelimelerin hatrına bişiler soylucektır sanırım

bak sımdı daha cok uzuldum.. kaynanandan kalıyor ozaman :( neye uzuldum bılıyormusun,kaynanan muradına erdığine uzuldum.. kaç gunden berı boylesınız? en son ne zaman tlde konustunuz yada msjlastınız? bu kuskunluk evden ayrılık 1haftayı gecmesın canım...

o msj cekmezse sen msj cek,noldu bize böyle ,çok üzülüyorum sende uzuluyorsun bılıyorum , konusarak halledılmeyecek bişey yok yarın su saatte eve gelirsen memnun olurum,cvp beklıyorum yaz.. hemde sımdı bu saatte.. (eşinde uyuyamamıstır emın ol senı dusunuyordur)

yarın geldıgınde asla annesınden bahsetme sadece deki bak ne guzel bebegımız dunyaya geldi benim henuz hormonlarım aynı değişmedi malum adet bile olamadım vs seyler üret.. senınle bu aralar ilgilenemıyorum benı anlayısla karsılıyorsuındur umarım ,ama elimden geldiğince bebegımızle oldugu kadar senınlede ilgilenicem de.. aramızın böyle olmasına inan çok uzuluyorum gece hiç uyuyamadım.. bi ara sutum kesılır gibi oldu bebegımız ac kalıyordu nerdeyse filan de ;) oda bunca kelimelerin hatrına bişiler soylucektır sanırım

2gundur gelmıyor eve,dukkanda kalıyor ,evın karşısında dükkanı,az önce camdan baktım uyumamıs ışığı acık simdi msj atsam,bak geri vıtese taktı eve gıtmedıgım ıyı oldu der kendı kendıne,dahada naza ceker ,korktu bosanırım dıye bak nasıl tutuştu der benım ıcın

Kayınvalidenin yaptıkları yenilir, yutulur gibi değil.

Esine cok cok kızdım. Yeni dogum yapmış eşini bırakıp dükkanda kalmak ne demek? İste bunu hazmedemedim.

K.validen kara cahil bir kadın gibi görünüyor. Oturup konuşmaktan anlaması mümkün değil. Oğlundan dolayı seni çekemiyor, bir de kızı herhalde cok narin. Senin gücünü de kıskanmış bence.

İs burada yine kocanda bitiyor ama o da sorunlardan kaçtığı ve kendini dükkana kapattığı için hersey havada kalmis.

Senin ne yapıp edip, eşini kendine çekmen şart. Yoksa bu kadın seni annenin evine göndermeyi de başarır.

Kıl tüy meselelerden bir insan evladının ölmesini dileyen birinin kötü niyetli olduğunu düşünebilirim sadece.. Ona yardımcı olamam. Olmak isteyeni de anlamam.

Daha öncede onca şey yazıldı ama hala devam ediyorsunuz aynı şekilde hemde bu defa başlığa ekleyerek.

Evet belkide çok sıkıntılı zamanlar yaşatıyor size, lohusalık psikolojisiylede artık kaldıramıyorsunuz ama ne olursa olsun bunu dilemeniz yanlış.Etik değil.

Sizde bir annesiniz, sizinde bir anneniz var..

Hem siz ne kadar dileseniz dileyin o kişinin ölüm anı sizin isteğinize göre belirlenmiyor..
Neden boş yere kalbinizi kirletiyorsunuz ki ?

Son düzenleme:
Back