edasummm Allah yardimcin olsun insallah
kavga etmeden kendini savunmalisin..esine karsida kayinvalidene karsida
o an eger ki nazar degmemesi icin cocugu getirmiyor dediginde:,,sana öyle birsey dedigimi hatirlamiyorum Anne,elbette görmelerini isterim ama biliyorsunuz cok zor günler gecirdik zor uyuttum.."bitti.
hem sen rahat edersin hemde karsindaki insan ,baskalarin yaninda sana nasil davranacagini ögrenmis olur diye düsünüyorum.
Esini doldurdugunu düsünüyorsan bunu esinle hemen konusmaya calis bence:,, seni cok seviyorum ama böyle davranmalarin iliskimizi zedeliyor halbuki sana en cok ihtiyacim oldugu bir dönemdeyiz.."v.s gibi
yani burda yanlis anlasilmasin ne diyecegini degil de ,sadece kendini iyilikle güzellikle kalp kirmadan savunmani tavsiye etmeye calisiyorum.. an ki duygularini neler hissettigini hem kayinvaliden hem baskalarinin yaninda da ifade edebilirsin
15 kisinin aniden baskin yaptiginda:,, Anne deminden beri burdasin bana haber verseydin bende misafirlerimi güzel karsilamak isterdim,sonucta onlar sikintimizi bilmez ama sen en yakin sahidimizsin gec yattik uyuyamadik..."böyle bir konusmada diger kisilerde kayinvalidende iyilikle seni soktuklari sikintilari anlarlar ve kayinvaliden icinde hos bir durum olmamis olacak bu..
inan savunmalarinin seni nasil rahatlattigini ve kayinvalidenin laflarininda azalacagini görecegini saniyorum.
Sen elinden geldiginde esine iyi davran onu önemse bunu ona hissettir insallah o da seni anlicaktir.