• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalidem ölsün diyorum bana kızıyorsunuz!

ama haksızmıyım arkadaslar bu kadın bana hıcbır mutluluğu tattırmıyor canıma tak ettirdi,yenı doğum yaptım ,torununu dünyaya getirdim bana icerisi azda olsa yumuşar diye düşündüm ama nafile,daha da azdı:( bakın size sıralayım bırkac gunde yaptıklarını lütfen akıl verin

en basta normal doğum yaptıgımı cekemedi,neymiş efendım kendı kızları sezeryan olmus yarım kalmıs ben doğum yapar yapmaz ayaga kalkmısım

ikincisi kızıma gelıp gidip Allah benım kaderımı kızına yazsın diye ıyı dileklerde bulunuyor cok sanslıymıs hayatta,halbukı cok kötu gecmısı olmus

ücüncüsü bebegım erken dünyaya geldi küvezde kaldı gunlerce hastanede,bende süreklı hastaneye gıdıp geldım 3 saatte bır bebek emzırmeye gece yarıları bıle,hıc uyuyamadım dinlenemedim soğuklarda dikişlerim sızladı,hastaneden bebeğimi imza karsılığı cıkardım o gün öğleye kadar uyuduk eşim filan,öğlen 12 de kapı caldı baktım kayınvalidem eve girdi yarım saat sonra 15 kişilik gezek arkadaşları damladı,bana hiç haber vermedi,ev dağınık milleti görünce şoka girdim...perişan halde herkesi karşıladım

dördüncüsü bebek diğer odada yatıyor ilacını içirdim cok ağladı uyuya kaldı,misafirlerin içine getir dedi bende uyuyyor bıraz dinlensin öyle dedim,herkese sizin gözünüz nazarınız değer diye getirmiyor dedi,millet tuhaf oldu,oysaki kendi kızı 3 ay önce doğum yaptı kırkı cıkana kadar kimseye göstermemiş...

beşincisi lohusa olduğum için annemi cağırdım, annemın evimde kalmasına tahammül edemıyor kıskanıyor,mutfakta ağlatmış annemi sıkıştırmış ağzına geleni vermiş,annemde hiç karsılık vermemiş,susmuş icerde misafirler var kimse duymasın uzamasın diye

altıncısı , şimdi evime gelemiyor 1 haftadır cünkü anneme hic hos olmayan seyler söylediği icin yüzyüze gelmekten korkuyor haksız cünkü,yada annemın gitmesini beklıyor,oda 2 güne gidecek zaten

yedincisi,anası eşimi doldurmuş, eşim bana kötü davranmaya basladı ortada hicbirsey yokken,sudan sebeplere kızıyor birde lohusayım yenı doğum yaptım hem bebeğine hem bana daha cok ilgi göstermesi gerekirken evede gelmez oldu dükkanda yatıyor,dünyam karardı bebeğime bile sevinemıyorum:(

birde eşim bana kesinlikle annem bana şunu söyledi doğrumu diye sormaz,annesinin yaptıklarını anlatmak istedim dinlemek istemıyorum dedi kestirdi attı ,bende annene gelınce dınlersın tek taraflı dedim ,senide annemide dinlemiyorum diyor ama yalan!!!

şimdi ben ne yapmalıyım kızlar akıl verin lütfen cok mutsuzum:(((
en büyük hatalardan birişudur ki onlara torun verdik diye kalbinin yumuşayacağını düşünüyoruz ama tam tersi oluyor nedense..bi kısır döngü işte..aynı durumun misli misli benzerini gördüm bizzat..allah yardımcı olsun kardeşim..bebeğine yansıtma sevgi göster ona sarıl bağrına bas. başka bir can için kendi canını ciğerini ihmal etme..

ölmesinnn yaşasın ki bu dünyada yaptıklarını bu dünyada da çeksin bedelini ödesin..

zavallı insanlar acıyorum böle basit insanlara...

hayır anlamıyorum gelinle geçinemion laf sokuyon da noluyo aptal insan evde oğlunun huzuuru kaçioo..

insan evladı mutsuz olsun ister mi hiç...? düşünemio işte ? sorsan kaynanası kimbilir ona neler yaptı? akıllanmazlar...

benimde oğlum var... evlensin RABBİM o günleri göstersin asla karışmam ...?

cnm hiç önemseme bırak naparsa yapsın... umursama yeri geldi mi de kibarca uyar.. mesafenide koru cnm..

bu tarz insanlara çok fazla yöntemde işlemez yani...

haklısın canım ama bu kadın kendı hırsı için herkesi harcar oğlunu bile cok değişken bir kadın öz kardeşiyle görüşmüyor gelini yüzünden sülalede kim varsa küs hic akrabası yok,oğlunun mutluluğunu düşünse bu sekilde davranmaz zaten,bu kadına yöntem filan sökmüyor,iki ayaklı şeytanı tanıdım sayesinde

ahh ılımon don bıde benım konularıma bak neler cekmısım

sımdı guluyorum hepsıne )))

zamanla olgunlasıyor ınsan
yuregının bır kosesınde duruyor
unutulmuyor ama acı hafıflıyor.
Dınle sen benı bak ablanı )

en büyük hatalardan birişudur ki onlara torun verdik diye kalbinin yumuşayacağını düşünüyoruz ama tam tersi oluyor nedense..bi kısır döngü işte..aynı durumun misli misli benzerini gördüm bizzat..allah yardımcı olsun kardeşim..bebeğine yansıtma sevgi göster ona sarıl bağrına bas. başka bir can için kendi canını ciğerini ihmal etme..

yazını okuyunca gözlerım doldu haklısın,bebeğim herseyden önemli yasadıklarımın sahidi onu mutlu edememekten korkuyorum:(

birincisi bunlar hiç yaşanmaması gereken ama herkesin basında olan gayet olağan ufak çakıl taşları..

ikincisi eşiniz en dogrsunu yapıyor sizi dinleyip gidip sizin yapmak istediginiz şeyi yapıp annesini öldürsünmü ne yapsın?

üçüncüsü bir insan neyse odur asla değiştiremezsiniz kadın belliki huysuz ama sizinde geçinmeye gönlünüz yokki onun huysuzluğunun üstüne sizde gitmeyin uyanık olup onun oyununa gelmeyin yoksa sizinde ondan ne farkınız kalır?

dördüncüsü o insana siz vermediniz o canı hala ölsün diyorum bana kızıyorsunuz diyorsunuz yani o kdr insanın yaptığı yorum bosuna bir insanın ölmesini istediginiz için 1 gr bile vicdanınız sızlamamış

beşincisi en güzel günlerinizi neden böyle ziyan ediyorsunuz cok merak ediyorum

altıncısı lohusalık psik farkında olup lütfen biraz daha sakin olun, rahat olun, siz karsıdakileri değiştireceginize kendinizi değiştirin umursamayın..

Yorumunuzu cok begendim.cok olgun biri oldugunuz yazdiklarinizdan belli.bence hanimefendi guzel ozetlemis durumu.siz lohusalik depresyonundasiniz ve olaylara dahada duygusal bakiyorsunuz normal olarak.yukardaki tavsiyelere kulak asin.o sark kurnaziysa sizde ondan daha kurnaz olup, oyunlarini ters teptirin.

allah akıl fıkır versın vallaha allahım ıns bana böle denk gelmez yaa böle seylerı okuyunca kötu oluyorum valla anneme laf sölıyen kım olursa olsun agzının payını verırım sonucta oda benım annem yanı terbıyesızlıklerı bı yere kadar bıyerden sonra eşimi bile tanımam bu durumda

yazını okuyunca gözlerım doldu haklısın,bebeğim herseyden önemli yasadıklarımın sahidi onu mutlu edememekten korkuyorum:(

canım yaa üzüldüm gerçekten satır satır okudum yazdıklarını..neler neler yaşamışsın..kayınvalideni esgeç gitsin değer verilmeye değmeyen biri anladığım kadarıyla..ama eşini sakın esgeçme ve özellikle bebeğini..zamanla eşini kazanacaksın emin ol..eşinde gayet iyi biliyor eminim anasının huyunuda yediremiyor işte malum anası atsa atamaz satsa satamaz..bence sen kayınvalideni düşünüp canını sıkacağına eşine sahip çık onun canı sıkılsın..aheste aheste al intikamını...:)seni tanımıyorum ama inan tanıyormuşum gibi yakın hissettim.. tanışmak isterdim..

Yorumunuzu cok begendim.cok olgun biri oldugunuz yazdiklarinizdan belli.bence hanimefendi guzel ozetlemis durumu.siz lohusalik depresyonundasiniz ve olaylara dahada duygusal bakiyorsunuz normal olarak.yukardaki tavsiyelere kulak asin.o sark kurnaziysa sizde ondan daha kurnaz olup, oyunlarini ters teptirin.

bencede haklısınız lohusalık depresyonu fakat kaynana hanfendinin yaptıklarıda tahammül edilir türden değil bence..normal bi insan bile dayanamaz..

ıste budur arkadasım.

Aklın yolu bırdır.bende bunu anlatmaya calısıyorum

aynen canım bende yazılanları okuyordum :)
kesınlıkle onların tuzaklarına dusmeyecez birinci sart bu,onlar kendilerini akıllı zannediyorlar güyaaa :33::33:

gercekten öyle suna dönüp bakıyorum kendime zaman dilimi içinde okadar gereksiz yere sınırlenıp uzmusumkı kendımı bi hiç ugruna tek pişmanlıgım bosu bosuna zamanımı heba etmekmiş onu anladım...

benım k.validem bana hamıleyken aldırcaksın o cocugu ve kımseye soylemıceksın demıstı ,çok ağlamıstım -sımdı bile gozlerım doldu-,gorumcem 3gunde 1 aradı cocuk dustumu demek için.. ben bu sınır stres ortamında maalesefki bebegımı kaybettım dusuk yaptım :( gorumcem bana dedıki ''iii barı hamıle kalabılıyormıussun'' bi gecmıs olsun demek yerıne.. yine lohusayım eften püften konulardan kavga cıkarttılar ben o 1haftada 6 kılo verdım ,kriz gecırdım hastanelık oldum.. buna ragmen esımı bana karsı doldurttular amaaannn neyse son gülen olarak çok güzel gülücükler attım etrafa 32 dısım gorulcek sekıldeeee hemde.... :21:

hiç bişekılde ailesi hakkında kötü iyi hiç bişey demedim sormadım ,konusmasına gorusmesıne vs bişey demedim,surat sallamadım ..zaten benım için bittikleri andı o lohusayken yasattıkları.. esımle sıcagı sıcagına konusmadık 3ay sonra konustuk sessiz sakın bi şekılde , o benı dınledi bende onu.. artık aramıza kımseyı sokmamaya karar verdık ınsallah hep boyle devam eder:nazar:

pekı tesekkurler tecrubelı kısılerın ve buyuklerımın sozunu daıma dınlerım;)

kesınlıkle onların tuzaklarına dusmeyecez birinci sart bu,onlar kendilerini akıllı zannediyorlar güyaaa :33::33:

gercekten öyle suna dönüp bakıyorum kendime zaman dilimi içinde okadar gereksiz yere sınırlenıp uzmusumkı kendımı bi hiç ugruna tek pişmanlıgım bosu bosuna zamanımı heba etmekmiş onu anladım...

benım k.validem bana hamıleyken aldırcaksın o cocugu ve kımseye soylemıceksın demıstı ,çok ağlamıstım -sımdı bile gozlerım doldu-,gorumcem 3gunde 1 aradı cocuk dustumu demek için.. ben bu sınır stres ortamında maalesefki bebegımı kaybettım dusuk yaptım :( gorumcem bana dedıki ''iii barı hamıle kalabılıyormıussun'' bi gecmıs olsun demek yerıne.. yine lohusayım eften püften konulardan kavga cıkarttılar ben o 1haftada 6 kılo verdım ,kriz gecırdım hastanelık oldum.. buna ragmen esımı bana karsı doldurttular amaaannn neyse son gülen olarak çok güzel gülücükler attım etrafa 32 dısım gorulcek sekıldeeee hemde.... :21:

hiç bişekılde ailesi hakkında kötü iyi hiç bişey demedim sormadım ,konusmasına gorusmesıne vs bişey demedim,surat sallamadım ..zaten benım için bittikleri andı o lohusayken yasattıkları.. esımle sıcagı sıcagına konusmadık 3ay sonra konustuk sessiz sakın bi şekılde , o benı dınledi bende onu.. artık aramıza kımseyı sokmamaya karar verdık ınsallah hep boyle devam eder:nazar:
pardon kardeş ya yeni üye olduğum için hikayenizi bilmiyorum..şunu merak ettim niye çoçuğunu aldıracaksın dedi..görümcen düştümü diye baskı yaptı çok merak ettim bağışla :)

ne guzel basarmıssın canım darısı benım basıma,esıme cok kızıyorum bırakıp gıtmeyı dusunuyorum suan kı sınırle ve sonra pısman olurum dıye korkuyorum ayrıca kayınvalıdemı sevındırmemek adına hala bu evdeyım

ne guzel basarmıssın canım darısı benım basıma,esıme cok kızıyorum bırakıp gıtmeyı dusunuyorum suan kı sınırle ve sonra pısman olurum dıye korkuyorum ayrıca kayınvalıdemı sevındırmemek adına hala bu evdeyım

canım emin ol bırakıp gidersen kayınvalideni amacına ulaştırmış olursun..zaten yaptıklarına bakılırsa onun amacı bu..bırakıp gitmen..ona bu başarıyı yaşatma sakın..hayatın boyunca yaptığın en büyük hata ve pişmanlık bu olur..

ben boyle kazandım esımı gerı evde asla ailesi hakkında konusmadım ne ıyı ne kotu.. onlarla konusmasına engel olmadım -olmakta ıstemem nede olsa ailesi sonucta -

sonra bu onların ellerınde patladı cunku esım benden değil onlardan sogudu suan.. oyuzden dıyorumkı sabırlı ol.. konusmak istemıyorsada zorlama illaki senınle konusacaktır ama zaman su an değildir.. sakın sakın konusun bide..

ben görüsmelerıne engel olmuyorum k.valıdem günlük oğlunu arar havadisleri sorar ıcten ıce doldurur,aslında esım önceden böyle değildi arkadaslar annesıne hıc eyvallah etmezdı yanımda k.valıdem haksızsa cevabını verır bozardı,simdi değişmesine sebep k.validem eşime para konusunda yardım edıyor eşim şu sıralar maddi konuda sıkıntıya gırdı anneside yardım etmeye basladı yanı kadın parasıya ipleri eline aldı boyundurugu altına soktu benımkısı annesının eteklerı altına girdi,ne yapabilirim bilmiyorum

pardon kardeş ya yeni üye olduğum için hikayenizi bilmiyorum..şunu merak ettim niye çoçuğunu aldıracaksın dedi..görümcen düştümü diye baskı yaptı çok merak ettim bağışla :)

biz eşimle severek evlendik ama aileler karsı cıktı buna..

eşimin ailesi ozellıkle... bizi bosatmak için çok ugrastılar... k.validem dediki bana sankı 5dk once soylemıs gibi aklımda... o cocugu aldırcaksın ve kımseye soylemıceksın hem sızın daha evlılıgınız oturmadıkı demıstı(bu arada 2.evlılık yıldonumune 4ay kala hemde!! evliliğimiz oturmamıs lafa bak)
gorumcemın nıye oyle bişey yaptıgını ben lohusayken avaz avaz bana bagırırken anladım..neymıs kardesının yakasına yapısmısım bırakmıyormusum,ben onların beklentilerini karsılamıyormusum ,ehh nede olsa kultur farkıymıs lafa bakyaaaa... istedıklerı gibi bi gelın değilmişim vsvs ... bu uzaaarrr giderr soylediği sözler yani..

ben eşimin ailesiyle ilgili sorunlarımı asla bi konu acmadım genelde sureklı yazıstıgım topıklerde paylastım onuda belirteyım.

canım emin ol bırakıp gidersen kayınvalideni amacına ulaştırmış olursun..zaten yaptıklarına bakılırsa onun amacı bu..bırakıp gitmen..ona bu başarıyı yaşatma sakın..hayatın boyunca yaptığın en büyük hata ve pişmanlık bu olur..

evet haklısın tatlım,bebeğimi düşünmek zorundayım üstelık sayenızde daha mantıklı kararlar alıyorum,ramazanda eşimle kavga ettim k.validem damladı hemen eve içeri girdi bende tam birkac parca kıyafet alıp evden cıkıyordum k.validem ağzını acıp tek kelıme demedi,ayakkabımı giyerken evin anahtarını bırakta git dedi:) ramazandı ben hamıleyım üstelık kime anlattıysam kınadı bu kadını

kasvetlı canımmm

basardıgına sevındımmm
ne guzel ) sabır kazanıyor sonunda

konu sahıbı arkadasım
ayy sen benım ılk anne oldugum gun ve duygularımı anlatıyorsunnn
sakıııııınnn sakıııınnn bırakıp gıtme esını

bende bırakıp gıtmeyı dusundum ama....

Sabır ettım ve kazandım

sımdı dıyorumkı bırakıp gıdeydım eger
suankı gıbı mutlu olamazdım.

Gececek bu gunlerın.ustelık benım annem de yoktu yanımda.kaynanama hızmet edıp evı temızleyıp elımde bulask yıkayp soba temızleyıp komur tasıyordum ben,

bıde yemek su bu hepsı benım ustıme.kaynanam oturup tv sını seyredıyodu.

Donup bıde bebegımle ılgılenıyordum.

Sakınnn derım ben bu durumu atlattı ısem sende basarabılırsın...

Ha gayrett

biz eşimle severek evlendik ama aileler karsı cıktı buna..

eşimin ailesi ozellıkle... bizi bosatmak için çok ugrastılar... k.validem dediki bana sankı 5dk once soylemıs gibi aklımda... o cocugu aldırcaksın ve kımseye soylemıceksın hem sızın daha evlılıgınız oturmadıkı demıstı(bu arada 2.evlılık yıldonumune 4ay kala hemde!! evliliğimiz oturmamıs lafa bak)
gorumcemın nıye oyle bişey yaptıgını ben lohusayken avaz avaz bana bagırırken anladım..neymıs kardesının yakasına yapısmısım bırakmıyormusum,ben onların beklentilerini karsılamıyormusum ,ehh nede olsa kultur farkıymıs lafa bakyaaaa... istedıklerı gibi bi gelın değilmişim vsvs ... bu uzaaarrr giderr soylediği sözler yani..

ben eşimin ailesiyle ilgili sorunlarımı asla bi konu acmadım genelde sureklı yazıstıgım topıklerde paylastım onuda belirteyım.

yeni üye olduğum için site genelini henüz tam manasıyla dolaşmadım..gözüme çarpan en önemli bölüm burası oldu..topik dediğiniz bu sanırım..ama daimi görüşmek yazışmak isterim..tabi aranıza alırsanız..?

evet haklısın tatlım,bebeğimi düşünmek zorundayım üstelık sayenızde daha mantıklı kararlar alıyorum,ramazanda eşimle kavga ettim k.validem damladı hemen eve içeri girdi bende tam birkac parca kıyafet alıp evden cıkıyordum k.validem ağzını acıp tek kelıme demedi,ayakkabımı giyerken evin anahtarını bırakta git dedi:) ramazandı ben hamıleyım üstelık kime anlattıysam kınadı bu kadını

canım yaşadıkların kolay şeyler değil çok haklısın inan şu yarım saat içinde okuduklarım insanı derinden etkileycek kadar yaralayıcı şeyler.. allah yardımcın olsun kardeş tanıdığıma sevindim.. şimdi çıkmam lazım eğer aranıza kabul ederseniz yeni üye oldum görüşürüz daimi.. kendine ve bebeğine iyi bak sahip çık.. eşin sana dönecek sabret..

Back