ama haksızmıyım arkadaslar bu kadın bana hıcbır mutluluğu tattırmıyor canıma tak ettirdi,yenı doğum yaptım ,torununu dünyaya getirdim bana icerisi azda olsa yumuşar diye düşündüm ama nafile,daha da azdı

bakın size sıralayım bırkac gunde yaptıklarını lütfen akıl verin
en basta normal doğum yaptıgımı cekemedi,neymiş efendım kendı kızları sezeryan olmus yarım kalmıs ben doğum yapar yapmaz ayaga kalkmısım
ikincisi kızıma gelıp gidip Allah benım kaderımı kızına yazsın diye ıyı dileklerde bulunuyor cok sanslıymıs hayatta,halbukı cok kötu gecmısı olmus
ücüncüsü bebegım erken dünyaya geldi küvezde kaldı gunlerce hastanede,bende süreklı hastaneye gıdıp geldım 3 saatte bır bebek emzırmeye gece yarıları bıle,hıc uyuyamadım dinlenemedim soğuklarda dikişlerim sızladı,hastaneden bebeğimi imza karsılığı cıkardım o gün öğleye kadar uyuduk eşim filan,öğlen 12 de kapı caldı baktım kayınvalidem eve girdi yarım saat sonra 15 kişilik gezek arkadaşları damladı,bana hiç haber vermedi,ev dağınık milleti görünce şoka girdim...perişan halde herkesi karşıladım
dördüncüsü bebek diğer odada yatıyor ilacını içirdim cok ağladı uyuya kaldı,misafirlerin içine getir dedi bende uyuyyor bıraz dinlensin öyle dedim,herkese sizin gözünüz nazarınız değer diye getirmiyor dedi,millet tuhaf oldu,oysaki kendi kızı 3 ay önce doğum yaptı kırkı cıkana kadar kimseye göstermemiş...
beşincisi lohusa olduğum için annemi cağırdım, annemın evimde kalmasına tahammül edemıyor kıskanıyor,mutfakta ağlatmış annemi sıkıştırmış ağzına geleni vermiş,annemde hiç karsılık vermemiş,susmuş icerde misafirler var kimse duymasın uzamasın diye
altıncısı , şimdi evime gelemiyor 1 haftadır cünkü anneme hic hos olmayan seyler söylediği icin yüzyüze gelmekten korkuyor haksız cünkü,yada annemın gitmesini beklıyor,oda 2 güne gidecek zaten
yedincisi,anası eşimi doldurmuş, eşim bana kötü davranmaya basladı ortada hicbirsey yokken,sudan sebeplere kızıyor birde lohusayım yenı doğum yaptım hem bebeğine hem bana daha cok ilgi göstermesi gerekirken evede gelmez oldu dükkanda yatıyor,dünyam karardı bebeğime bile sevinemıyorum
birde eşim bana kesinlikle annem bana şunu söyledi doğrumu diye sormaz,annesinin yaptıklarını anlatmak istedim dinlemek istemıyorum dedi kestirdi attı ,bende annene gelınce dınlersın tek taraflı dedim ,senide annemide dinlemiyorum diyor ama yalan!!!
şimdi ben ne yapmalıyım kızlar akıl verin lütfen cok mutsuzum

((