Kayınvalidem, Objektif Bakar Mısınız?

Öyle mi dersiniz? İnşallah kendi kendimi dolduruyorumdur çünkü annemin evinde kalkıp sofraya bir çatal getirmemişimdir şimdiye kadar. Böyle yapmak zorundasın gelinsin vs denilince çıldıracak gibi oluyorum

Ne diye evlendiniz madem anlayamadım?

Şu babamın evinde prensestim tavırları çok bayıyor, koca evini ne sanıyorsunuz anlayamadım.

Kayınvalide de hatalı, siz de biraz fazla pasifsiniz.

Bu nasıl kızı gibi görmek? Bu nasıl hadsizlik? Size böyle şeyler söylediğinde ne diyorsunuz? “Ben öyle gerek gördüm öyle karar verdim bu kimsenin karışabileceği bi konu değil anne!”minvalde şeyler söylüyor olun lütfen..Allah aşkına aişenizle görüşmenize laf ettirmeyin!! Daha 6 aylık evlisiniz tatsızlık çıkmıyo istiyorsundur anlıyorum ama ailenizle görüşmenize laf edemesin. Sınırınızı çizim haddini bilsin! Böyle birşeyin imasına bile çıngar çıkarırım.

Dün eşim beni işten almaya geldiğinde uzun uzun konuştuk hem yolda hem evde, o ailesinden böyle gördüğü için benim ne hissettiğimi anlayamamış özür diledi bundan sonra anneme gidince sofra kaldırma yerleştirme işlerini ben yaparım hayatımıza bu kadar müdahale ettirmem vs dedi. Ben de artık ne derse desin kv duymamazlıktan gelip salağa yatmaya karar verdim

Kayinvaliden kalk ogluma su getir dediginde esinin Sen otur deyip kizkardeslerine kalkin su getirin demesi cok yerinde olurdu. Madem kiymetli ogullari kalkip kendilerine su almayi beceremiyor, kendi kizlari hizmet etsin kardeslerine siz degil.
Haklısınız eşimle konuştum böyle gördüğü büyüdüğü için beni anlayamadığını söyledi ama konuşunca hallettik artık ona göre yolumuza bakacağız.

Ne güzel çözmüşsünüz olayı, biz de dün konuştuk inşallah çözebiliriz artık

Kayinbiraderinizin eli ayağı yok mu niye onun eksiklerini baskasi getiriyor. Bu sirada senin kocan ne yapıyor.
Allah var o gün eşim "sen niye getiriyorsun, otursana" dedi, ben de annen "RİCA ETTİ" o yüzden getiriyorum dedim biraz üstüne basa basa, kv de duymamazlığa geldi ben de geçimsiz gelin olmamak için sonrasında sustum

Çok güzel bir yorum yazmışsınız teşekkür ederim, evet 25 yaşındayım o yüzden nasıl davranacağımı inanın kestiremedim biraz da çevremde sivri dilli bilindiğim için durduk yere dan dan kadına laf söylemeyeyim dedim. Ama bundan sonra ufak ufak bazı şeyleri söyleyeceğim ki yolun başında önlemini alayım.

İşte yardım istediğim nokta şu, ben kendimi hizmetçi pozisyonuna sokmak istemiyorum ama yapmadığım zaman o bakışları "anneniz yaşlandı artık çok yorgunum" demeleri vs beni çıldırtıyor. O yüzden sesini kessin diye kalkıp yapıyorum ama bundan sonra gidince eşime ya sen yapacaksın ya da beraber yapacağız diyeceğim. Böyle böyle halledicem inşallah

Ne diye evlendiniz madem anlayamadım?

Şu babamın evinde prensestim tavırları çok bayıyor, koca evini ne sanıyorsunuz anlayamadım.

Kayınvalide de hatalı, siz de biraz fazla pasifsiniz.
Yok yanlış anladınız prenses tavırları değil, hani kendi annem babam benden iş beklemedi madem kv beni kızı gibi görüyor kendi kızına yaptırmıyor da neden bana yaptırıyor anlamında yazdım onu, koca evini de hani benim annem abimin eşine bana nasıl davranıyorsa ona da öyle davranıyor ya o şekilde sandım gerçekten. Çünkü annem nasıl bana kalk şunu yap demiyorsa yengem eve geldiğinde de ona da kalk şunu yap demiyor yemeğini önüne getiriyor. Biraz da bundan dolayı kendimi doldurmuş olabilirim.

Bundan sonra böyle olacak mecbur, biraz diş göstermek gerekiyormuş onu anladım. İyi ki buraya konu açıp sizlerden yardım istemişim sağolun dünden beri gözümü açtınız resmen

Kayınvalideye yaranma değil gerçekten, hani yaşlı başlı kadın akrabam değil bir şey değil dan dun konuşmayayım kalbini kırıp eşimle aramı bozmayayım diyorum

anneniz yaşlandı desede o senin annen değil kızları düşünsün onun yaşlandığını sen değil sakın ama sakın ezdirme kendini onlara aman kardeşim sen ne yaparsan yap Allah razı olsun demezler yıpratma kendini

Ay o kadar haklısınız ki. Bundan sonra biraz kıracağım sanırım. Olmuyor çünkü ben saçımın ucuna kadar kırılıyorum sonra

Kurbanda tamamen tongaya geldik eşimde onlarla beraber kesim yerine gitti onlarla beraber döndü. Yeni bir şehre geldim yolu da bilmediğim için gidemedim evime Tamamen benim salaklığım yani. Teşekkür ederim yorumunuz için

Büyük görümcem evli küçük görümcem okuyor kaynım bekar. Evet o yüzden bu kadını sevmemeye başladım. Bundan sonra biraz biraz konuşacağım ama

Valla cok gicik oldum, nasil boyle yapiyorlar. En cokta ailene gidip kalacağın zamana karışması onane , eşin annesini dinliyor demek ki yoksa sen o dedi diye 1 gün kalmazdin.
Ben 5.5 yillik evliyim. Ailem yurt dışında turkiyede ablam var bekar,halalarım var vs. Ben bayramlarda esimin memletine gidiyorum mecburen ama orda 2 gun kaliyorsam sonra ablamin yanina gidiyorum. Esim gecen seneydi heralde bayramdan sonrada 10 gun izin aldi. Neyse annesigildeyiz bi hafta bayramla birlikte kaldık , esime diyorum ablama ne zaman gidecez gideriz diyor , baktım salliyor kac gun diyorm 2 -3 gün kalip döneriz dedi bende dur bakim orda dedim, ne demek sen eger 15 gun izun alip geldiysen ben 1 hafta burda kaldiysam kusura bakma. 1 haftada ablamda kaliriz dedim. Bende 4 aydır görmedim adalet mi bu yaptığın ,ailem burda olsaydi bayramlarda da her bayram buraya gelemzdim ağaç kovugundan cikmadim, ister gelirsin ister gelmezsn dedm. Benimde halalarım var senin tanımadığım yedi sülaleni gezerken sorun yok demi dedim gittik. Yazin ailem geldi 3 hafta izinimizde onlarla gecirdik. Ben her tatilde oraya gidip kalıyorsam kendi ailemede ayni giderim. Eşim bile engel olamaz ,sizin eşinizle bunu halletmeniz lazim.

Haklısınız gerçekten. Daha 1 aylık evli olunca o zaman sudan çıkmış balığa döndüm cevap veremedim kadına geçimsiz insan olmamak için. Bundan sonra ona göre davranıcam ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…