Kayınvalidem, Objektif Bakar Mısınız?

Yok valla diş kovuğunu doldurmayacak şeyler deme, kadın baya baya üzerinizde hükümdarlık kurmaya başlamış; gel kızım git kızım iyi valla. İpleri eline verme sonra zaptedemezsin.
İnşallah düzelteceğim artık durumu. Cidden hükümdarlık kurmaya başladı ve bu beni inanılmaz rahatsız ediyor.

Ona göre öyleymiş. Ayda 1 olur sonra 2 ay olur sonra da senede 1 kere olur dedi gülerek. Ben de salağa yatıp duymamış gibi yaptım

İşte ipleri elime nasıl alacağımı bilemediğim için buraya konu açtım, sağolun dünden beri çok yardımcı oldunuz bana. Bundan sonra biraz kırılacak insanlar ama napalım ben kırılıyorum yoksa

Annenin evine senede bir defa git dese aslaa sakin ve kibar olamam bana bir daha karışmaması gerektiği konusunda haddini bildiririm. Kocan bu duruma ne diyor? Karışmayın demiyor mu
Allah var eşim annesine konuşabiliyor, kalacak işte anne sana ne diyebiliyor ama kadın arsız mıdır yüzsüz müdür bilmiyorum hala konuşuyor, eşim de sussun diye cevap vermiyor artık

Evet resmen kullanıldığımı hissediyorum artık. Bundan sonra kendi kızları hizmet etsin biraz da.

Haklısınız teşekkür ederim...

İşte görüyor musunuz, kadın işine gelince 2 kızım oldu der ama kendi kızına kıyamaz. Çok iyi yapmışsınız inşallah artık ben de öyle yapabilirim.

Haklısınız ben konuşacağım artık. Çünkü resmen kullanılmaya başladığımı hissediyorum.

Şimdi genel olarak gayet objektif biri olarak cevap vereyim, kurban kesim günü saatler boşa geçiyor kesmeyen ziyaretçiler için, bu normal, kesilmesi parçalanması dağıtılması beraber toplaşılıp yenilecek falan, bu normal...
ertesi gün neden o öyle söyledi diye bir gece kaldınız ki kalmıcaktınız buna o karar veremez, zaten bayramın en kıymetli günü 1. günüdür
senden hizmet beklediğinde sürekli yapma, isteksiz olduğunu belli et, anlamazsa kibarca uygun durumlarda söyle, sürekli aile ziyaretlerini ben çok sıkıcı buluyorum şahsi fikrim, bence eşinle yapacak bişeyler bulun, ikinizin ailesine de sürekli gitmeyin derim, mesafe resmiyet her zaman iyidir böyle ısrarcı müdehaleci kaynana durumlarında, diğer türlü eşinde ayrı bir ailesi olduğunu benimseyemez, sınırı fark edemez
bohça konusu zaten çok saçma onun söylemesi de gereksiz senin alınmanda, herkesin adeti farklı, zaten bence de saçma bi gelenek
kızım konusuna gelince neden yalan söyledi o zaman diye duygusal davranma bence, bu zaten imkansız bişey kimse başkasının çocuğuyla kendi çocuğunu denk tutmaz, hiç bi çocuğun kaynanasını annesi gibi sevmeyeceği gibi, istisnalar kaideyi bozmaz diye düşünüyorum, böyle gelin kaynanalar da vardır muhakkak ama ben görmedim

Çok güzel yorumlamışsınız teşekkür ediyorum Ben biraz kendi kendimi doldurdum sanırım çünkü gerçekten iş yapmak istemiyorum, hani rica etse başımın üstüne hemen yaparım elime yapışacak değil ama sanki zorundaymışım gibi davranması ayar etti beni.

Vallahi aklıma geldi acaba şu tabağı kırsam mı vs diye ama yok anlamaz yine :) Ben yapamam yakarım anne diyorum olsun yaka yaka öğrenirsin diyor. Benden umudunu kesmiyor hizmet konusunda :)

Öncelikle okuyup böyle güzel yorum yapıp tavsiye verdiğiniz için çok teşekkür ederim Dediklerinizi uygulayacağım gerçekten gelin geldim diye böyle hakimiyet kurulmaya çalışılmaz ya. Bazen keşke kaynım evlense de eltime sarsa diye düşünüyorum belki o zaman beni rahat bırakır

İşte kırmadan tavrımı nasıl koyacağım onu bilemedim. Bundan sonra biraz kırılacaklar ama hadlerini de bilecekler sanırım.

İşte görüyor musunuz, kadın işine gelince 2 kızım oldu der ama kendi kızına kıyamaz. Çok iyi yapmışsınız inşallah artık ben de öyle yapabilirim.
Aynen canım sesini çıkar azıcık bu kadar kendini frenleyebiliyorsan konuşurken de ölçülü olursun zaten sana guveniyor bütün kk hatunlari

Ne diye evlendiniz madem anlayamadım?

Şu babamın evinde prensestim tavırları çok bayıyor, koca evini ne sanıyorsunuz anlayamadım.

Kayınvalide de hatalı, siz de biraz fazla pasifsiniz.

Ne diye evlendiniz derken? Kadınlar, kocaya hizmet etsin o da yetmedi kayınvalideye de hizmet edip üstüne emirlerini çeksin diye mi evleniyor. Yani evlendi diye bazı şeyleri tolare etmek zorunda mı?

Söylediğiniz şeyle çelişiyorsunuz hem ne diye evlendin prenses misin gibi bir söylemde bulunup hem de kayınvalide de hatalı sen de pasifsin diyorsunuz. Değişik bir bakış açısı yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…