kayınvalidem ne kadar vicdan yoksunu ya

Ayy ufacık canları ile ne akıllı onlar. Benimki de sevmediği şeyleri doktor öz minik minik sevdiği şeylere karıştırın 40 kere yerse alışır demişti. Yok ya çimdiğin çimdiği koyuyordum yine anlıyordu.

Evet evde olsanız eninde sonunda acıkıp emer. Ama bir çocuk mamanın tadına alışınca bide bol bol geliyor anne sütüne uzaklaşıyor malesef. Yani evet anne sütü çok kıymetli ama olmuyorsa üzmeyin kendinizi ben 30 gün bile emmemişim. Ozaman nerde böyle mama dünya para. Doktor anneme pirinç şeker su süt ile bir mama tarifi vermiş onu yemiş sonra apar topar yemeğe başlamışım. 30 yaşımdayım bir kere idrar yolu enfeksiyonu geçirdim çocukken. Dahada öyle bağışıklık ile ilgili bir hastalığım olmadı. Kilo problemim vardı. Hep anne sütü almadım diye hayıflanırken diyetisyene gittim. Meğer gırtlağım yüzünden miş :)) ama işte anne sütünün birde kolaylığı var. Evet mama yiyen çocuk gibi yedirip doyurdum diyemiyor gak diyip guk diyince emziriyorsun. Avm ler dışında gezemedim emzirme problemi yüzünden. Ama gece uyanan çocuğa mama hazırlama bana daha büyük dert olurdu sanırım.

Üzme canını elinden geleni yapıyorsun sen.

Siz de bu örnekleri sağlıklı beslen diye sizi uyaracak olan doktorunuza söylersiniz.
Nazsa eğer haklısınız ben de öyle yaptım, çektim geldim evime, kocam pisirdi ,getirdi yemekleri aynen dediğiniz gibi oldu. O da orda kaldı işte

Ben sana sagliksiz beslen mi dedim ? ..Doktoru mu yalanladim? Ama bikaçgun 2 oğün yedin diye abartmak ne ? Biraz az yedin diye cocugun sagligi bozulmaz,gelişim geriligi yaşamaz .. eger oyle olsa 6 öğün yiyemeyenlerin hepsinin cocugu sorunlu demekki ? Kimbilir yasli basli kadindir senin simarikliginla mi ugrascak sanki kadin bilmiyor hamileligi ,hiç yasamadi ..

Aynen oyle kocana yaptir elaleme degil..

Sen 12 saat ya da istersen 24 saat ikramda bulunma misafirlerine. Nasıl olsa acıkınca söylerler. Dilleri var nasıl olsa

Bunun evlilikle ilgisi yok. Sıkışınca hemen aynı şey... çok mu zor "anne ben acıkmaya başladım, bir şeyler yapsak mı, ne lazımsa alayım" demek Allah aşkına? E bunu da diyemeyen zaten gitmesin kayınvalidesine. Allah ağız vermiş, konuşalım, derdimizi anlatalım diye. 2 kelime dert anlatacak iletişim kuramazsınız, üstüne evlilik böyle dersiniz. Yemiyorum ben valla. İnsan aç kalana kadar 40 çeşit çözüm bulur.

Bebek meselesine gelince. Aynı anda 3-4 bebeğe bakıyorum da, ağlamayıp uyumayan istisna oluyor. Ben yediriyorum, altını değiştiriyorum, sonra 3-4 saat rahatım. Bu şekilde birden fazla bebeğe aynı anda bakıyorum. Sizin çocuklar nedense 2 dakika bırakmaz, ben onlarcasına baktım, bu derece ihtiyaç sahibi çocuk istisna gördüm. O da bir garip. 1 tane bebek bana vız geliyor yani.

Ben hamile iken normal zamanda yemiyeceğim cevizi yedim. Oyyy bizim oğlan bilim adamı olsunmu.

Yok tutamadım çenemi cevizli yorum yaptım

Kayınvalide benimle yaşıyor düşük tehlikem olmasına ragmen 2 haftada bir 50 km uzaklıkta hastaneye gidip geliyorum üstelik ayağımın altındada nasır ve mantar çıktı kadın birgün olsun gelinim hasta dur bir çorba pişireyim sonuçta hastaneden geliyor gezmeden degil dememistir hadi kendimide gectim insan oglu icin kalkmazmi araba bana felaket dokunuyo yinede geldigim zaman surunerekte olsa esimle birlikte hazirliyoruz utanmadan bide sancim oldugu zaman sormazmi aksama ne pisirecen diye sinirimden catliyorum 97 kilo ben 68 kiloyum bana diyo senin neyin varki benden kilolusun bide komsularin yanindada soyleyince guluyorlar ona he teyze senin kemiklerin cikmis diyorlar yaaa iste boyle lanet insanlarda var

ben sirf bunlari yasamamak icin anneme biraktim bebegimi o bakiyor benim sinir hastaligim var bide epilepsi hastasiyim ondan bebek bakma cesareti bulamadim kendimde bebegime zarar verme korkusundan insanlar zalim ya sanki kendileri hic genc olmamislar hic hata yapmamislar gibi herseyi kendileri biliyor kendileri etrafinda donuyor dunya sanki herkes onlardan cok raziymista kendileri hic bisey begenmiyor ama yinede senin durumun daha iyi sende bi tek kaynana vr bende kaynana + kayinpeder+gorumce + gorumcenin kizi(seytan) Allah sonumuzu hayretsin :)

kimseyi sallamam yerim ....ama yemek değil su süt yapar ...2 aylık bebek 2 saatte bir emer geri kalan zamanda uyur...

Anladigim tatil icin gitmissiniz herzaman gittiginiz biyer değil bi zahmet kv de siz gelmeden once yapsaymis yemeklerini benimki valla bayramda gittik cayima kadar getirdi allah razi olsun ..buzluguna mucveri sigara böreği aklına ne gelirse atmis sonuçta misafir gidiyoruz bende cagrilmadan gidemem kimsenim evinde ...bakma sen kalkip kendin yap diyenelere cogu gider kv evini temizler sorsan zevkle yaoiyorum der

Ben başka memlekettenim o yüzden istemiyor sanırım. Eşim geleli beri sanayide arabanın problemleriyle uğraşıyor.

Gerçekten çok iyi anlatmissin . Kayinvalideyle arada ister istemez mesafe var ama anne öyle mi

Ben de yaparım kv evinde hatta misafir olduğum hemen her yerde, ama zevkle değil. Kim iş yaparken zevkle yapar ki. Yapmamın sebebi ise, benden büyük bir insanın bana hizmet etmesinden, ayağıma kadar çay getirmesinden utanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…