Kayınvalidem ile şiddetli bir şekilde tartıştık !!

Ben ne olduğunu merak ediyorum zaman geçmiş aradan.gittinizmi cidden o yolculuğa..kesin zehir olmuştur gittiyseniz

Kvde ile boyle bir konusma yapmak bana gore buyuk cahillik siz kimi kime saydirmaya calisiyosunuz esime saygili olun bilmem ne onlar onun ailesi farkindamisiniz siz dediniz diyemi saygi duyacaklar? Karsinizda sizi anlayacak insanlar yokki yalanini kabullendirmeye calisiyorsun bosu bosuna ortami germissiniz olaya mudahale edecek kisi esiniz siz gelin olarak kimseye soylediklerinizi yaptiramazsiniz üstüne suclu olursunuz bosu bosuna gerginlik bu sekilde hakli cikamazsiniz kim bilir sonra ne oldu uye iseniz anlatin merak ettik :)

Detaylara degilde ustunkoru bi yorum yapmak istiyorum.esinizin ailesiyle araniz iyi olmayabilir gorusmek istemeyebilirsiniz bu anlasilir bi durum. Ama esinizin ailesiyle olan iliskilerine karismamaniz gerekir. Onlar 25 yildir birlikteler etle tirnaklar, birbirlerine sirt mi cevirsinler. Siz kafaniza takmayin onlari. Esinizle iliskinize odaklanin.

Uzgunum ama yazi adabindan bile bir insani çözüyorum ben.

O kadar uzun yazip tek bir paragraf bile yapmamissiniz, nasil okuyup anlayacağız?

Muhtemelen insanlarla iletisim seklinizde bu derece anlasilmaz, kimse birbirini anlamiyor ve kavga kiyamettt.

Merak ettim kv le aynı arabaya binip yolculuk yaptınızmı? Benim kv de aşırı problemli ona cevap dahi tenezzül edip vermem ne söylerse tersi gözüne sokarım laf sokmam,açıklama yapmam,derdimi anlatmam, gerek yok kendimi anlatmam, sinirden çatlatmaya çalışır ama arayıp karnımı boşaltmam.kocamada anlatmam ama onla kimsenin ruhu duymadan uğraşırım korkar biraz benden seninde eşinde sıkıntı varmış aileyi sevememiş demesinden kayınvalidenle bukadar yüz göz olcağna kocana çemkirseydin daha iyi.

Gitmeyin tabikiplani iptal edin. Ek olarak siz eşinizin annesi değilsiniz sanki oglunuz gibi buyüdu artık o vs. Drmeniz cok saçma. Bir de siz de kv ile benzer karakterdesiniz kadına cikarcı demissiniz yalanci demissiniz kadın niye alttan alip konussun bu lafları kim yutar. Kv koca kadın değistirecek haliniz yok. Benim kv de dugune komsu oglu evleniyir gibi geldi. Sallayin gitsin esiniz onemsemiyir size ne. Esiniz abisi konusunda da cok pasif . Esasen sorunlar hep esinizin pasifliginden ve sizin asirı takintınızdan kaynaklanıyor.

Madem yine bı kaç güne yanyana gelecektiniz ne diye kavga ettiniz. Eşinizi boşa savunuyorsunuz siz karışmayın. Eşiniz hazmediyor olanları ki görüşüyor siz kendinizi boşuna paraliyorsunuz. Sizin demenizle kadın kendi evladına olan tavrinimi değiştirecek. Evin en küçük çocuğu bakkala ekmek almaya gidendir. Bu 30yil gecsede ailenin gözünde aynıdır eşiniz ailesinin gozundekini yerini siz degistiremezsiniz

Sana diyeceğim tek şey kaynana görümce gibi insanlarla münakaşaya girmemek ben bu hataya gerçekten 3 senede çok fazla düştüm ama şimdi anladım ki he deyip geçeceksin daha sonra konuşmuyorsan konuşma görüşmüyorsan görüşme ama tartışmaya girmeyeceksin böyle insanlarla çünkü böyle insanlar tartışmaya kapalıdır hep kendi bildikleri doğrudur cahille zaten bence konuşmaya girilmez he de geç ne diyorsa aynı ortamdayken tartışnca hakliyken haksız konuma düşüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…