Gelin kaynana toprağından... Çok fark yokcanın sıkılmasın.
Bizim de sadece böyle dertlerimiz olsa :)meraba kızlar ben nişanlıyım nişanlımın ailesinin durumu Allah'a şükür çok iyi istemesem de her ay günün de tl attırır kayınbabam her gelişimde cebime para sıkıştırır ne eşya istediysem aldılar beğendiğim evi aldılar sağolsunlar her gelişlerinde mutlaka altın kolye bileklik küpe bişey getirirler nişanda da çok takmışlardı ama ne alıyorsa biyere gittiğimiz herkesin içinde de şu bileklik şu fiyat kolye aldık şu kadar diyor tamam belki kötü niyetinden söylemiyor ama rahatsız oluyorum ne yapsam bilmiyorum kalbini de kırmak istemiyorum
Bence bu mesaj her seyi acikliyor.Haklısın ama sinirlenmesin ya bide almayı keserse sıkıntı
meraba kızlar ben nişanlıyım nişanlımın ailesinin durumu Allah'a şükür çok iyi istemesem de her ay günün de tl attırır kayınbabam her gelişimde cebime para sıkıştırır ne eşya istediysem aldılar beğendiğim evi aldılar sağolsunlar her gelişlerinde mutlaka altın kolye bileklik küpe bişey getirirler nişanda da çok takmışlardı ama ne alıyorsa biyere gittiğimiz herkesin içinde de şu bileklik şu fiyat kolye aldık şu kadar diyor tamam belki kötü niyetinden söylemiyor ama rahatsız oluyorum ne yapsam bilmiyorum kalbini de kırmak istemiyorum
Baksana millet istemiyorum de kabul etme diyor :)sükret valla elalem 5 bilezik takiyo senin 10 maşallah:) boşver deesin hava at sende:)
Haklısın ama sinirlenmesin ya bide almayı keserse sıkıntı
Çokkeyfini çıkar nerde bulacan böylelerini
Bakın bu laf çok yanlış anlaşılmış öyle demek istemedim herkes buraya takılmış ben sadece alınır Almayı keser ama aramız da bozulur demek istedimNiye altin icin mi insanlarla gorusuyorsunuz? Nasil bir cumledir bu ya.
Hemen bir mesaja yanlış anlıyorsunuz ben orda öyle demek istemedimBence bu mesaj her seyi acikliyor.
Madem almalarini kesmelerinden korkuyorsunuz aman sesinizi cikarmayin. Tesekkurler annecim cok guzel annecim falan diyin belki daha da cosarlar.
Baksana millet para alıyorum yerin dibine soktu :)Ses edersen degirmenin suyu kesilir boşverrr söylesin ne güzel alıyormuş sende övde iyice gaza getir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?