Evet tek gelinim ailede :)Ohooooo bunlar dertmi bıraaak doya doya anlatsın ilk düğünleei ilk gelinlerisi heralde alacaklar takıştırcaklar yapcaklar elbette...
Kimilerinin neler neler içinde uhde kalıyor senin dert ettiğin bile çok boştan sayılır salla gitsin sefasını sür ilerde sende aymısını yapcan bu kaynana işleri böyle
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kayınvalidem her aldığının fiyatını gözüme sokuyor
- Konu Sahibi Pucitoo
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- altın kayin valide
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 19 Aralık 2016
- 4.368
- 2.659
- 48
Senden iyisi olmaz kızzz aldır ilerde ne olacağı belli olmaz takacağını takarsın gerisini bankaya atarsın kendi üzerine ...Hep eliniz bolda olacak diye birşey yok sonuçta sefasını sür dert etme şimdi kaynanan anlatmicakda elalemin gözüne sokmicakda ne zaman yapcak onada yapmışlardır zamanındaEvet tek gelinim ailede :)
Çok tatlısın yaa sağol valla haklısın galiba şu an aşırı rahatladımSenden iyisi olmaz kızzz aldır ilerde ne olacağı belli olmaz takacağını takarsın gerisini bankaya atarsın kendi üzerine ...Hep eliniz bolda olacak diye birşey yok sonuçta sefasını sür dert etme şimdi kaynanan anlatmicakda elalemin gözüne sokmicakda ne zaman yapcak onada yapmışlardır zamanında
- 28 Mart 2016
- 6.641
- 13.447
- 248
Hiç bana göre bi şey değil.." yanlış anlamayın ama ben utanıyorum ve kırılıyorum siz böyle yaptığınızda kafama kakıyomuşsunuz gibi hissediyorum. Yaptığınızın aldığınızın lafını etcekseniz yapmayın lütfen" derdim..
yeter ki yapsın taksın kafasına giremem eşim yapsa ona bile katlanamam..
- 19 Aralık 2016
- 4.368
- 2.659
- 48
Tabi kızzz rahatla dert etcek birşey yok aldır sende en lüksünden ev alsınlar içini gönlünce döşe ilerde demeki şuna buna laf ettimde şuda içimde kaldı eşin yanında olsun yeterÇok tatlısın yaa sağol valla haklısın galiba şu an aşırı rahatladım
- 26 Mayıs 2016
- 1.617
- 2.378
- 83
Övünmek için alıyor kadın, neden alıyor sanıyorsunmeraba kızlar ben nişanlıyım nişanlımın ailesinin durumu Allah'a şükür çok iyi istemesem de her ay günün de tl attırır kayınbabam her gelişimde cebime para sıkıştırır ne eşya istediysem aldılar beğendiğim evi aldılar sağolsunlar her gelişlerinde mutlaka altın kolye bileklik küpe bişey getirirler nişanda da çok takmışlardı ama ne alıyorsa biyere gittiğimiz herkesin içinde de şu bileklik şu fiyat kolye aldık şu kadar diyor tamam belki kötü niyetinden söylemiyor ama rahatsız oluyorum ne yapsam bilmiyorum kalbini de kırmak istemiyorum
Şimdi över yarın başına kadar, bu tip ailelerin tarzı budur, tabi siz de saat, eşya, araba karşılık verebilecek durumdaysanuz gelin kaynana beraber övünürsünüz, güzel bir denge olur
- 5 Aralık 2015
- 753
- 879
- 53
Benim arkadaşımında evlendiği yer öyleydi . Sonra arkadaşımda alisti ve suan ne alsa resim atar fiyatını da araya sıkıştırır. Arkadaş gurubumuzdan muhakkak yazar. Hatta durum paylaşır bol bol ,yüzük aldıysa göstererek resim çekinir. Hiç öyle bi yapısı yoktu ve zamanla oda alisti . Ama hala benim biricik arkadaşim olabiliyo böyle insanlar ..Napacan çekcen mecbuurrr yada birsey kabul etmeyeceksin.
Mesela ben senin yerinde olsam her gittiğimde bana para verilse kabul etmem zorlasalar dahiii.
Kayınvalidem bana birsey almak istediğinde sorar arar her seferinde gerek yok teşekkürler derim .karakter meselesi ne kadar alırsan o kadar laf söz söyleme hakları olur çok iyi insanlar olsalar bile ...
Mesela ben senin yerinde olsam her gittiğimde bana para verilse kabul etmem zorlasalar dahiii.
Kayınvalidem bana birsey almak istediğinde sorar arar her seferinde gerek yok teşekkürler derim .karakter meselesi ne kadar alırsan o kadar laf söz söyleme hakları olur çok iyi insanlar olsalar bile ...
Aldılar döşedik nasipse 2 ay sonra düğünTabi kızzz rahatla dert etcek birşey yok aldır sende en lüksünden ev alsınlar içini gönlünce döşe ilerde demeki şuna buna laf ettimde şuda içimde kaldı eşin yanında olsun yeter
- 19 Aralık 2016
- 4.368
- 2.659
- 48
Oooo hadi hayırlı olsun şimdiden rabbim gönlüne göre versin darısı olmayanlara isteyenlereAldılar döşedik nasipse 2 ay sonra düğün
Bende kötü niyetle söylediğini düşünmüyorum zaten ya:)Bu devirde böyle kayinpeder kayınvalideyi bulmuşsun ne yapsam diyosun cnm yaaa alemsin...bırak söylesin ne var annem bana hediye alsa kendi annem 10 kere fiyatını söyler köyü niyetinden mi söylüyor tabi ki hayir:)
Karakterle ne alakası var yanlış düşünüyorsunuz bence içinden geliyor alıyor tabiki havada kapmıyorum ama alınan şeyi kabul etmemek de benim karakterime yakışmazBenim arkadaşımında evlendiği yer öyleydi . Sonra arkadaşımda alisti ve suan ne alsa resim atar fiyatını da araya sıkıştırır. Arkadaş gurubumuzdan muhakkak yazar. Hatta durum paylaşır bol bol ,yüzük aldıysa göstererek resim çekinir. Hiç öyle bi yapısı yoktu ve zamanla oda alisti . Ama hala benim biricik arkadaşim olabiliyo böyle insanlar ..Napacan çekcen mecbuurrr yada birsey kabul etmeyeceksin.
Yok bizim maddi durumları aynı denge de değil:)Övünmek için alıyor kadın, neden alıyor sanıyorsun
Şimdi över yarın başına kadar, bu tip ailelerin tarzı budur, tabi siz de saat, eşya, araba karşılık verebilecek durumdaysanuz gelin kaynana beraber övünürsünüz, güzel bir denge olur
Bende hoşlanmıyorum ama kötü niyetle söylemiyorum bence o yüzden kadının kalbini kırmak istemiyorum öyle dersem bence yanlış olur bir tane gelinim diye alıyor bence öyle desem yanlış olurHiç bana göre bi şey değil.." yanlış anlamayın ama ben utanıyorum ve kırılıyorum siz böyle yaptığınızda kafama kakıyomuşsunuz gibi hissediyorum. Yaptığınızın aldığınızın lafını etcekseniz yapmayın lütfen" derdim..
- 5 Aralık 2015
- 753
- 879
- 53
Karakterle ne alakası var yanlış düşünüyorsunuz bence içinden geliyor alıyor tabiki havada kapmıyorum ama alınan şeyi kabul etmemek de benim karakterime yakışmaz
Sana karaktersizsin demedim yanlış anlama olmasın. Benim karakterim böyle anlamında söylemek istedim.
Şunu söylemeden gecemicem böyle görgüsüzluk yapan tipler senide satın almış muamelesi yaparlar ileride.
Benim arkadaşım bolluk içinde ama satın alınmış gibi özgüveni tavan ama onlara karşı borçlu hissediyor ve susuyor çoğu konuda.
É ozaman minnet etme alma diyorum banane neden bende yağını yemeyim diyo. Yani 2 para ve altın için onları çekmek zorunda kalıyor.
Sana dikkatli olmanı tafsiye ediyorum her seferinde para alma mesela . Kabul etme yada et sen bilirsin. Evlenince birdaha konuşalım olurmu ?
Ben her seferinde almayın ben mahçup oluyorum diyorum ama kızım heves ediyorum diyor ne dersin ki buna sende haklısın amaSana karaktersizsin demedim yanlış anlama olmasın. Benim karakterim böyle anlamında söylemek istedim.
Şunu söylemeden gecemicem böyle görgüsüzluk yapan tipler senide satın almış muamelesi yaparlar ileride.
Benim arkadaşım bolluk içinde ama satın alınmış gibi özgüveni tavan ama onlara karşı borçlu hissediyor ve susuyor çoğu konuda.
É ozaman minnet etme alma diyorum banane neden bende yağını yemeyim diyo. Yani 2 para ve altın için onları çekmek zorunda kalıyor.
Sana dikkatli olmanı tafsiye ediyorum her seferinde para alma mesela . Kabul etme yada et sen bilirsin. Evlenince birdaha konuşalım olurmu ?
- 14 Mart 2010
- 7.885
- 6.794
- 398
- 15 Haziran 2017
- 383
- 1.481
- 28
- 20 Ekim 2014
- 7.465
- 15.547
- 198
Evlenince ayrı evlerde yaşıcaz ve biz zaten çocuklarımızın ismini bile belirledik:) umarım dediğiniz gibi olmazBugun tl yukleten eline cocuk gibi para sıkıstiran evlenince sizin hicbir sozunuze deger vermez.
Simdiden cocugunun ismini koyacaklari ve seninde burada acacagin konulari goruyorum.
Umarim yanlis tahminlerde bulunmus olurum.