Niye sanki cebime yılan koyuyor siz dahil birkaç kişi ne büyük tepkiler vermiş öylekayınbabanızın size para vermesini nasıl kabul ediyorsunuz?
bencedr cok sacma. hayatta istemem kayınbabamın bana para vermesini. kücük cocuk gibi:)kayınbabanızın size para vermesini nasıl kabul ediyorsunuz?
Haklısın ama sinirlenmesin ya bide almayı keserse sıkıntı
Haklısın ama sinirlenmesin ya bide almayı keserse sıkıntı
Ben zaten kimseye sırtımı yaslamadım nişanlımın da benim de işim var Allah'a şükür ev eşya ve arabamızı aldılar sağolsunlar ben bunun kötü bişey olduğunu düşünmüyorum ve herkesin de istediği bişey bu bence
Doğru konuşun kim olduğumu bilmeden gözünüz doymadı mı felan ağzınızı toplayın ben önceki konular da yazdım böyle demek istemediğimi ben sonradan görme değilim zatenneden?!
gözünüz yeterince doymadı mı?
siz de en az fiyat muhabbeti yapan kv-kp gibi tuhafsınız kusura bakmayın da.
neyse
mutluluklar!
Niye sanki cebime yılan koyuyor siz dahil birkaç kişi ne büyük tepkiler vermiş öyle
Aldıklarının fiyatını söylemesiMadem herkesin istediği bu, sence, dert nedir
Aldıklarının fiyatını söylemesi
Canım sen yanlış şeyi dert etmişsin. Olayın başında hatalısın o yüzden bu sert eleştirilerimiz.Aldıklarının fiyatını söylemesi
Doğru konuşun kim olduğumu bilmeden gözünüz doymadı mı felan ağzınızı toplayın ben önceki konular da yazdım böyle demek istemediğimi ben sonradan görme değilim zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?