- 19 Eylül 2013
- 2.166
- 1.823
- 173
Allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin:)
Teşekkürler canım amin inşallah Rabbim sanada yuvani kurup evlat sahibi olmayı nasip etsin :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin:)
Ben kimseye şart koşmadım sonradan görme değilim kendi aileminde durumu kimseye muhtaç olmayacak kadar iyi kimseden ev araba istemedim gururumda okşanmadı hediye alıyorlar değerli gördükleri için ve mutlu oluyorum ev araba almasalar da evlenirim kendi çabamla alırım ben nişanlımla flört ederken bu kadar durumlarının iyi olduğunu bile bilmiyordum siz beni çok yanlış tanıdınız bence onlar bana ne alıyorsa bende elimden geldiğince onlara hediye götürüyorumÖnemli olan sizin beni samimi bulup bulmadığınız değil hanımefendi.
Anlamadığınız yerler var.
Benim hayatımda olan insanın ailesinden böyle beklentilerim olamaz. Böyle isteklerim de olamaz.
Ev,araba yada başka bir şey talep edemem. Bunun şartını da koşamam. Ben bir eşya değilim belli birşey karşılığında evlenmem.
Eğer ailesi bunu yapmak isterse de bunun muhattabı ben olmam evleneceğim insan olur.
Kimseden bi beklentim yok. Harçlık almak,kontör attırmak bana göre değil. Evlenmeden böyle şeylerin hesabını yapmakta bana göre değil.
Biri maddi anlamda rahat ise sevinirim. Kazanmış emek sarfetmiş güle güle harcasın derim.
Elbette çocuğuna yardım etmek istiyor olabilirler ama bunu konuşacakları insan ben değilim. Evleneceğim insan ailesiyle bu konuyu konuşur.
Ben size saygı duyuyorum. Hediyeler,harçlıklar,Ev, araba.. bunlar sizin ruhunuzu okşayabilir sizi değerli de hissettirebilir. O zaman karşılığında söylenen sözlere de razı geleceksiniz.
Bakin sizin derdinize istinaden yorum yaptım ben. Ben sizi elbette tanıyamam bu şartlarda.Ben kimseye şart koşmadım sonradan görme değilim kendi aileminde durumu kimseye muhtaç olmayacak kadar iyi kimseden ev araba istemedim gururumda okşanmadı hediye alıyorlar değerli gördükleri için ve mutlu oluyorum ev araba almasalar da evlenirim kendi çabamla alırım ben nişanlımla flört ederken bu kadar durumlarının iyi olduğunu bile bilmiyordum siz beni çok yanlış tanıdınız bence onlar bana ne alıyorsa bende elimden geldiğince onlara hediye götürüyorum
Ben kimseye şart koşmadım sonradan görme değilim kendi aileminde durumu kimseye muhtaç olmayacak kadar iyi kimseden ev araba istemedim gururumda okşanmadı hediye alıyorlar değerli gördükleri için ve mutlu oluyorum ev araba almasalar da evlenirim kendi çabamla alırım ben nişanlımla flört ederken bu kadar durumlarının iyi olduğunu bile bilmiyordum siz beni çok yanlış tanıdınız bence onlar bana ne alıyorsa bende elimden geldiğince onlara hediye götürüyorum
Kimsenin ne parasına ne kontörüne muhtacım kimseyi kırmamak için kabul ediyorum şu kadar bilezik olsun Bile demedim bu konudan ev araba karşılığı evlendiğimi düşünmeniz çok üzücüÖnemli olan sizin beni samimi bulup bulmadığınız değil hanımefendi.
Anlamadığınız yerler var.
Benim hayatımda olan insanın ailesinden böyle beklentilerim olamaz. Böyle isteklerim de olamaz.
Ev,araba yada başka bir şey talep edemem. Bunun şartını da koşamam. Ben bir eşya değilim belli birşey karşılığında evlenmem.
Eğer ailesi bunu yapmak isterse de bunun muhattabı ben olmam evleneceğim insan olur.
Kimseden bi beklentim yok. Harçlık almak,kontör attırmak bana göre değil. Evlenmeden böyle şeylerin hesabını yapmakta bana göre değil.
Biri maddi anlamda rahat ise sevinirim. Kazanmış emek sarfetmiş güle güle harcasın derim.
Elbette çocuğuna yardım etmek istiyor olabilirler ama bunu konuşacakları insan ben değilim. Evleneceğim insan ailesiyle bu konuyu konuşur.
Ben size saygı duyuyorum. Hediyeler,harçlıklar,Ev, araba.. bunlar sizin ruhunuzu okşayabilir sizi değerli de hissettirebilir. O zaman karşılığında söylenen sözlere de razı geleceksiniz.
Amin canım :)Teşekkürler canım amin inşallah Rabbim sanada yuvani kurup evlat sahibi olmayı nasip etsin :)
Bakin ben siz bunlar karşılığı evlendiniz demedim.Kimsenin ne parasına ne kontörüne muhtacım kimseyi kırmamak için kabul ediyorum şu kadar bilezik olsun Bile demedim bu konudan ev araba karşılığı evlendiğimi düşünmeniz çok üzücü
Boşverin bırakın söylesin anlatsın, tam da nişanlılık döneminde ya bir hevesle övünüyordur.meraba kızlar ben nişanlıyım nişanlımın ailesinin durumu Allah'a şükür çok iyi istemesem de her ay günün de tl attırır kayınbabam her gelişimde cebime para sıkıştırır ne eşya istediysem aldılar beğendiğim evi aldılar sağolsunlar her gelişlerinde mutlaka altın kolye bileklik küpe bişey getirirler nişanda da çok takmışlardı ama ne alıyorsa biyere gittiğimiz herkesin içinde de şu bileklik şu fiyat kolye aldık şu kadar diyor tamam belki kötü niyetinden söylemiyor ama rahatsız oluyorum ne yapsam bilmiyorum kalbini de kırmak istemiyorum
Ben zaten kimseye sırtımı yaslamadım nişanlımın da benim de işim var Allah'a şükür ev eşya ve arabamızı aldılar sağolsunlar ben bunun kötü bişey olduğunu düşünmüyorum ve herkesin de istediği bişey bu bence
İkimizin durumu farklı benim nişanlımla babası beraber çalışıyor bir nevi nişanlım almış oluyor
sıkıntımıHaklısın ama sinirlenmesin ya bide almayı keserse sıkıntı