• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidem her aldığının fiyatını gözüme sokuyor

kayınvalideyle tencere kapak olmuşsunuz işte sizde gösterişi seviyorsunuz belli ilerleyen zamanda altınların fotosunu da atarsınız diye düşünüyorum.
Kendi aileniz bir şey demiyor mu hiç ? kızım sen çalışıyorsun kayınbaban sana neden harçlık veriyor neden kabul ediyorsun demiyor mu ?
Alan memnun satan memnun ee bu konuda ki dert nerede göremedim ben.

meraba kızlar ben nişanlıyım nişanlımın ailesinin durumu Allah'a şükür çok iyi istemesem de her ay günün de tl attırır kayınbabam her gelişimde cebime para sıkıştırır ne eşya istediysem aldılar beğendiğim evi aldılar sağolsunlar her gelişlerinde mutlaka altın kolye bileklik küpe bişey getirirler nişanda da çok takmışlardı ama ne alıyorsa biyere gittiğimiz herkesin içinde de şu bileklik şu fiyat kolye aldık şu kadar diyor tamam belki kötü niyetinden söylemiyor ama rahatsız oluyorum ne yapsam bilmiyorum kalbini de kırmak istemiyorum
Böyle bi huydaysa değişmez bende aynı sorunu yaşadım nişanlıyken 1 yıllık evliyim hala yaşıyorum evlendikten sonra hiç tahamül edemiyosun inan bana en başında bi yerde kv konuş yada nişanlınla çok kötü bi durum benim kv de aldığı herşeyi söyler allah var yukarda herşeyin iyisini aldı ama hepsini eşim ödedi kendi cebinden çıkan bişey yok 1 yıllık evliyim hala aynı çok kötü bi durum malesef insan çok kötü hissediyo kendini allah yardımcın olsun

Haklısın ama sinirlenmesin ya bide almayı keserse sıkıntı
Öyle söylemelerinden rahatsız oluyorsan almayı kesmeleri neden sıkıntı olsun. Açıkcası alıp öyle heryerde bu muhabbetlere gireceklerse almasınlar daha iyi. En azından ben istemem

Size bişey tavsiye edeyim bu kadar kötü düşünceli olmayın ayrıca bizim köyde genelde böyledir sadece bana özgü değil bizimkiler sadece fazla üstüme düşüyor o kadar ayrıca siz evlenirken karşı taraf ev araba eşya alsa bence asla reddetmezsiniz diye düşünüyorum
Ev eşya alsalar Evet çoğu kişi reddetmez ama inanın orda burda şu kadara bunu aldık şu kadara şunu aldık muhabbetine girdikleri an hepsini iade ederim net.

Keske ev alsalardi da fiyatini soyleselerdi. Adamlar harcligina kadar veriyormus. Bosver bisey deyip ne nisanlinla geril ne onlari uz. Gorgusuzluk seviyesinde yapiyolarsa mudahale et ama farkinda degillerse elleme. Keske bize de yapan olsaydi :KK70:
Farkında olduğunu sanmıyorum o yüzden takmıyorum :)

Kayinbabam tl attirir ne demek Allahini seven uzerime bir aciklama atsin
Bende nişanlıyken bi kere kp 100 tl attırmıştı bi seferde neden çünkü oğlu olacak o zaman cimriydi adamda sağolsun dicem ama vefat etti, attırdıydı.
Neyse bende 100tlyi saga sola savurdum ablama tl attım anneme attım iyi yapmışım aferim bana. Şimdiki aklım olsa bu gelin gibi yağlar ballar herşeyi aldırırdım :9:

Bende nişanlıyken bi kere kp 100 tl attırmıştı bi seferde neden çünkü oğlu olacak o zaman cimriydi adamda sağolsun dicem ama vefat etti, attırdıydı.
Neyse bende 100tlyi saga sola savurdum ablama tl attım anneme attım iyi yapmışım aferim bana. Şimdiki aklım olsa bu gelin gibi yağlar ballar herşeyi aldırırdım :KK9:
Alirlarsa da sokuyorlar goze goze iste;)

Back