Niye sanki cebime yılan koyuyor siz dahil birkaç kişi ne büyük tepkiler vermiş öylekayınbabanızın size para vermesini nasıl kabul ediyorsunuz?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kayınvalidem her aldığının fiyatını gözüme sokuyor
- Konu Sahibi Pucitoo
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- altın kayin valide
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 8 Mart 2015
- 25.105
- 1
- 81.229
- 598
Ben bu durumu yaşasaydım açık ve net söyleyeyim, kabul etmezdim hiçbir şeyi!
Gönlü bol olan insan aldığınızın bırakın parasını, lafını bile etmez çünkü içinden gelmiştir, unutur gider.
Ama başka niyetlerle bu yapılıyorsa gösteriş, hava atma, üstün görme gibi söyler de durur parasını.
Yarın öbür gün başınıza kakması da muhtemeldir.
Gönlü bol olan insan aldığınızın bırakın parasını, lafını bile etmez çünkü içinden gelmiştir, unutur gider.
Ama başka niyetlerle bu yapılıyorsa gösteriş, hava atma, üstün görme gibi söyler de durur parasını.
Yarın öbür gün başınıza kakması da muhtemeldir.
Ben de nişanlıyım üstelik şuan işim yok. Ama ne nişanlımdan nede ailesinden asla para sıkıştırmak gibi bir hareket görmedim ve benim için normal olan budur. Asla kabul etmem.
Nişanlım bir kere sordu paran var mı diye.
Tersledim ben ne zamandan beri senden para alıyorum diye. Daha kocan olmamış tam olarak ailenin içinde olmamışsın hala kendi ailenin koruması altındasın bu ne saçmalık anlamadım. Bu verilen paralar daha sonra farklı şekilde yüzüne vurulursa şaşırma
Nişanlım bir kere sordu paran var mı diye.
Tersledim ben ne zamandan beri senden para alıyorum diye. Daha kocan olmamış tam olarak ailenin içinde olmamışsın hala kendi ailenin koruması altındasın bu ne saçmalık anlamadım. Bu verilen paralar daha sonra farklı şekilde yüzüne vurulursa şaşırma
- 17 Kasım 2015
- 3.982
- 3.552
- 83
- 36
bencedr cok sacma. hayatta istemem kayınbabamın bana para vermesini. kücük cocuk gibi:)kayınbabanızın size para vermesini nasıl kabul ediyorsunuz?
- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
- 598
Haklısın ama sinirlenmesin ya bide almayı keserse sıkıntı
Kesmesin mi
Sürekli cebine para mı sıkıştırsın, e istiyosan şikayet etme övünsün adam
- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.125
- 798
çok itici.
kendileri gönülden alsalar böyle davranmazlardı.
sırf elalem yanında gösteriş yapma amaçları. hava bin beş yüz..
yarın öbür gün donuna dek ben aldım diye ekşiyecekler. genelde bu tipler böyle oluyor.
ve senin cebine bugün harçlık veren !!! yarın öbür gün senin evlendiğin algısında olmayıp üzerinizde kendi borusunu öttürmek isteyecek.
bana göre de görgüsüzler.
kendileri gönülden alsalar böyle davranmazlardı.
sırf elalem yanında gösteriş yapma amaçları. hava bin beş yüz..
yarın öbür gün donuna dek ben aldım diye ekşiyecekler. genelde bu tipler böyle oluyor.
ve senin cebine bugün harçlık veren !!! yarın öbür gün senin evlendiğin algısında olmayıp üzerinizde kendi borusunu öttürmek isteyecek.
bana göre de görgüsüzler.
- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.125
- 798
Haklısın ama sinirlenmesin ya bide almayı keserse sıkıntı
neden?!
gözünüz yeterince doymadı mı?
siz de en az fiyat muhabbeti yapan kv-kp gibi tuhafsınız kusura bakmayın da.
neyse
mutluluklar!
- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
- 598
Ben zaten kimseye sırtımı yaslamadım nişanlımın da benim de işim var Allah'a şükür ev eşya ve arabamızı aldılar sağolsunlar ben bunun kötü bişey olduğunu düşünmüyorum ve herkesin de istediği bişey bu bence
Madem herkesin istediği bu, sence, dert nedir
Doğru konuşun kim olduğumu bilmeden gözünüz doymadı mı felan ağzınızı toplayın ben önceki konular da yazdım böyle demek istemediğimi ben sonradan görme değilim zatenneden?!
gözünüz yeterince doymadı mı?
siz de en az fiyat muhabbeti yapan kv-kp gibi tuhafsınız kusura bakmayın da.
neyse
mutluluklar!
- 3 Nisan 2014
- 36.119
- 147.242
- 798
Niye sanki cebime yılan koyuyor siz dahil birkaç kişi ne büyük tepkiler vermiş öyle
çünkü normal değil .
üstelik şimdi farkında olmasanız bile evlendikten sonra bu sizin üzerinizde hakimiyet sağlamasına sebep olacak..
şu anda bile hava atan adam gün gelecek eşinizle kendi başınıza aldığınız kararlara müdahele edecek ve sizde tee şimdiden bu kadar gebe kaldığınız için ses çıkartamayacaksınız..
Aldıklarının fiyatını söylemesiMadem herkesin istediği bu, sence, dert nedir
- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
- 598
Aldıklarının fiyatını söylemesi
Almayacak olması ihtimali daha büyük dertmis gibi geldi
İnşallah ilerde başına kakılmaz yolun başında olanlar yolun ortasında olanların söylediğine az dikkat etse keşke
Canım sen yanlış şeyi dert etmişsin. Olayın başında hatalısın o yüzden bu sert eleştirilerimiz.Aldıklarının fiyatını söylemesi
- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
- 598
- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.125
- 798
Doğru konuşun kim olduğumu bilmeden gözünüz doymadı mı felan ağzınızı toplayın ben önceki konular da yazdım böyle demek istemediğimi ben sonradan görme değilim zaten
gayet doğru konuşuyorum.
aman almayı kesmesin ne demek!!
yanında seni takılarla biblo gibi gezdirip etrafına kolunu kaldırıp fiyatını da söylemesi nedir???
sence?
- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
- 598