• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidem her aldığının fiyatını gözüme sokuyor

Ben bu durumu yaşasaydım açık ve net söyleyeyim, kabul etmezdim hiçbir şeyi!
Gönlü bol olan insan aldığınızın bırakın parasını, lafını bile etmez çünkü içinden gelmiştir, unutur gider.
Ama başka niyetlerle bu yapılıyorsa gösteriş, hava atma, üstün görme gibi söyler de durur parasını.
Yarın öbür gün başınıza kakması da muhtemeldir.

Ben de nişanlıyım üstelik şuan işim yok. Ama ne nişanlımdan nede ailesinden asla para sıkıştırmak gibi bir hareket görmedim ve benim için normal olan budur. Asla kabul etmem.
Nişanlım bir kere sordu paran var mı diye.
Tersledim ben ne zamandan beri senden para alıyorum diye. Daha kocan olmamış tam olarak ailenin içinde olmamışsın hala kendi ailenin koruması altındasın bu ne saçmalık anlamadım. Bu verilen paralar daha sonra farklı şekilde yüzüne vurulursa şaşırma

En azından seninkiler aldığının havasını atıyor.
Birde almadığını aldım diyerek hava atanları ne yapacağız :D

Şunu da söylemeden edemeyeceğim, gerçekten sinir bozucu ama inan almadığının havasını atanlar daha sinir bozucu :D

çok itici.

kendileri gönülden alsalar böyle davranmazlardı.
sırf elalem yanında gösteriş yapma amaçları. hava bin beş yüz..

yarın öbür gün donuna dek ben aldım diye ekşiyecekler. genelde bu tipler böyle oluyor.
ve senin cebine bugün harçlık veren !!! yarın öbür gün senin evlendiğin algısında olmayıp üzerinizde kendi borusunu öttürmek isteyecek.

bana göre de görgüsüzler.

Anam bizimkilerde alsaydida ovunseydi :D

Gosterisi sever cogu kadin bazi erkeklerde sever gerci.. herseyin fiyatini soylemek cok itici gercek.. ama ne yapilir bilemedim

Ben zaten kimseye sırtımı yaslamadım nişanlımın da benim de işim var Allah'a şükür ev eşya ve arabamızı aldılar sağolsunlar ben bunun kötü bişey olduğunu düşünmüyorum ve herkesin de istediği bişey bu bence

Madem herkesin istediği bu, sence, dert nedir

neden?!

gözünüz yeterince doymadı mı?
siz de en az fiyat muhabbeti yapan kv-kp gibi tuhafsınız kusura bakmayın da.
neyse
mutluluklar!
Doğru konuşun kim olduğumu bilmeden gözünüz doymadı mı felan ağzınızı toplayın ben önceki konular da yazdım böyle demek istemediğimi ben sonradan görme değilim zaten

Niye sanki cebime yılan koyuyor siz dahil birkaç kişi ne büyük tepkiler vermiş öyle

çünkü normal değil .
üstelik şimdi farkında olmasanız bile evlendikten sonra bu sizin üzerinizde hakimiyet sağlamasına sebep olacak..
şu anda bile hava atan adam gün gelecek eşinizle kendi başınıza aldığınız kararlara müdahele edecek ve sizde tee şimdiden bu kadar gebe kaldığınız için ses çıkartamayacaksınız..

Doğru konuşun kim olduğumu bilmeden gözünüz doymadı mı felan ağzınızı toplayın ben önceki konular da yazdım böyle demek istemediğimi ben sonradan görme değilim zaten

gayet doğru konuşuyorum.

aman almayı kesmesin ne demek!!

yanında seni takılarla biblo gibi gezdirip etrafına kolunu kaldırıp fiyatını da söylemesi nedir???
sence?

Back