Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çalışmıyorum, hatta belki ihtiyacım var evet. Ama yinede ölsem almam. Karakter meselesiSeni biz adam ettik derler hep görüyoruz dizilerde filmlerde ki gerçekte yaşanan şeyler , madem çalışıyorsun ihtiyacım Yok deyip geri çevirebilirsin.
Ne var ki yapmazsın gibi :)
Konu sahibi de eski konusunda nişanlısının ve onun babasının işi için bizim işimiz diyordu görümcenin kocası o işte çalışsın istemiyordu.Aynısını eltim hem de gözümün önünde yaşadı ilk pürüzde gözün bizde açıldı elbise yüzünü bizde gördün babanlar ne aldı çöp getirmedin herseyini ben aldım dedi
Kız ağlaya ağlaya mutfağa gitti neyse, aradan 3 sene geçti kv bunlara ev almış eltimle görüşmüyorum ama hayret ettim nasıl kabul etti, şimdi bile bize anlatırken ev benim diyo
Konu sahibi de eski konusunda nişanlısının ve onun babasının işi için bizim işimiz diyordu görümcenin kocası o işte çalışsın istemiyordu.
Evet o kız bu kız. Şimdi taşlar yerine oturdu.Aman aman o konuyu hatırladım o kız bu mu
Orda zaten yeterince şey anlatıldı
Ama silinmiş eski konularEvet o kız bu kız. Şimdi taşlar yerine oturdu.
Siz de bi garipsiniz yani. Iyi para için susun müstehak size.Haklısın ama sinirlenmesin ya bide almayı keserse sıkıntı
Şimdi gördüm. internette sıkıntı var gene sayfa tam açılmamış. herkesin derdi ayrı tabi. biz dağ başında yaşayanların da sıkıntısı bu elektrik ve internet.Geri gelemeyecek sanıyor. Bir de bu sebepten banlanacak haberi yok.
Beklentiniz hiç yokmuş gerçekten...Baksana millet para alıyorum yerin dibine soktu :)
Haklısın bizde de öyle sabretmem gerek sanırım :)bazi yörelerde bu adet gibi birsey
bende nisanliyken ve evlendigim ilk yil ayakli kuyumcu gibi geziyordum bayramlarda falan sonradan takmamaya basladim onlarda taktirmaktan biktilar zaten 1 2 sene sabret :))
Eski konularım sizi hiç ama hiç ilgilendirmez ben sadece bu konu için yorum istedimEski konunuzu okudumda ne kadar parayi seven bir insansiniz. Gercekten tuhafsiniz ama kayinvalidenizle birbirinizi iyi bulmussunuz. Mutluluklar
Haklısın ama sinirlenmesin ya bide almayı keserse sıkıntı
Çok
Bakın bu laf çok yanlış anlaşılmış öyle demek istemedim herkes buraya takılmış ben sadece alınır Almayı keser ama aramız da bozulur demek istedim