• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidem her aldığının fiyatını gözüme sokuyor

Aynısını eltim hem de gözümün önünde yaşadı ilk pürüzde gözün bizde açıldı elbise yüzünü bizde gördün babanlar ne aldı çöp getirmedin herseyini ben aldım dedi

Kız ağlaya ağlaya mutfağa gitti neyse, aradan 3 sene geçti kv bunlara ev almış eltimle görüşmüyorum ama hayret ettim nasıl kabul etti, şimdi bile bize anlatırken ev benim diyo

Seni biz adam ettik derler hep görüyoruz dizilerde filmlerde ki gerçekte yaşanan şeyler , madem çalışıyorsun ihtiyacım Yok deyip geri çevirebilirsin.

Ne var ki yapmazsın gibi :)
Çalışmıyorum, hatta belki ihtiyacım var evet. Ama yinede ölsem almam. Karakter meselesi :dondurma:

Aynısını eltim hem de gözümün önünde yaşadı ilk pürüzde gözün bizde açıldı elbise yüzünü bizde gördün babanlar ne aldı çöp getirmedin herseyini ben aldım dedi

Kız ağlaya ağlaya mutfağa gitti neyse, aradan 3 sene geçti kv bunlara ev almış eltimle görüşmüyorum ama hayret ettim nasıl kabul etti, şimdi bile bize anlatırken ev benim diyo
Konu sahibi de eski konusunda nişanlısının ve onun babasının işi için bizim işimiz diyordu görümcenin kocası o işte çalışsın istemiyordu.:confused:

Konu sahibi de eski konusunda nişanlısının ve onun babasının işi için bizim işimiz diyordu görümcenin kocası o işte çalışsın istemiyordu.:confused:

Aman aman o konuyu hatırladım o kız bu mu
Orda zaten yeterince şey anlatıldı

Böyle kv banada lazım benimki bileziklerimi düğün takılarını alıp sevgili iki oğluyla yiyip üstüne yattilar bende arkalarından soyleniyorum anca ...bırak taksin fiyatınida söylesin

bazi yörelerde bu adet gibi birsey
bende nisanliyken ve evlendigim ilk yil ayakli kuyumcu gibi geziyordum bayramlarda falan sonradan takmamaya basladim onlarda taktirmaktan biktilar zaten 1 2 sene sabret :))

bazi yörelerde bu adet gibi birsey
bende nisanliyken ve evlendigim ilk yil ayakli kuyumcu gibi geziyordum bayramlarda falan sonradan takmamaya basladim onlarda taktirmaktan biktilar zaten 1 2 sene sabret :))
Haklısın bizde de öyle sabretmem gerek sanırım :)

Haklısın ama sinirlenmesin ya bide almayı keserse sıkıntı

Bu cumleniz çok tuhaf geldi.. Ben olsam cebime para sıkıştırılmasından hoslanmazdim.
Her geldiklerinde hediye alıyorlarsa ve siz buna razı geliyorsaniz rahatsız da olmayacaksınız.

Aldıklarını elbette söyleyecek. Düğünde bile tek tek saydiriyor insanlar.

Çok

Bakın bu laf çok yanlış anlaşılmış öyle demek istemedim herkes buraya takılmış ben sadece alınır Almayı keser ama aramız da bozulur demek istedim

"Almayi keser ama aramiz bozulur" bu da cok cirkin. Almazsa aramiz bozulur bu resmen. Iliskilerinizi sirf altin icin surduruyorsunuz herhalde. Sirf altinin devam etmesi icin arayi bozmamak. Anladim....

Back