• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidem her aldığının fiyatını gözüme sokuyor

Yok istemem, ne alsınlar ne de konuşsunlar. Kızkardeşime dirseklere kadar bilezik taktılar da ne oldu? Herşeye karışıyorlar, o bileziklerle de oğulları son model araba aldı kendisine. Düğünde 2 bilezik takarlarsa teşekkürler, kız ailesi de takıyor bunu eşitleniyor. Ama fazla mal konuşma hakkı verir.

çok büyütme bence rahatsız oluyorsanda kibarca izah et şahsen bana görgüsüzlük gibi geliyor aldıysa aldı sölemeye ne gerek var ki ama yinede kalbini kırma. hadi hediye filan neyse de bence cebine harçlık verilmesini veya tl yükletilmesini kabul etmemelisin sanki muhtaç gibi ne o oyle öz anne babam bile verse ben mahcup olurdum hatta eşimden bile sıkılarak isterim hani esirgediğinden değil ama ne biliyim kendi kazandığım bambaşka :)

Hahaha aynısını bende yaşadım bunların ne alsalar afedersin yemek için aldığı şeyin bile fiyatını söylüyorlardı hemde öyle zengin falan değillerdi sadece sonradan görmelerdi güyaa kendilerince hava atıyor gibi büyükseniyordu ben görmemişim bişey onlar sayesinde görüyormuşum gibi hareket ettiler sonunda yol verdim :D

Benimkiler de öyle seni çok iyi anlıyorum işin tuhaf yani bana bişey aldıkları yok arada eşimden para isterler ama şunu aldım şu kadar verdim diye anlatır gulermisin aglarmisin gösteriş merakı ben duymamazlıktan geliyorum arada da bozuyorum ne yalan soyliyim

meraba kızlar ben nişanlıyım nişanlımın ailesinin durumu Allah'a şükür çok iyi istemesem de her ay günün de tl attırır kayınbabam her gelişimde cebime para sıkıştırır ne eşya istediysem aldılar beğendiğim evi aldılar sağolsunlar her gelişlerinde mutlaka altın kolye bileklik küpe bişey getirirler nişanda da çok takmışlardı ama ne alıyorsa biyere gittiğimiz herkesin içinde de şu bileklik şu fiyat kolye aldık şu kadar diyor tamam belki kötü niyetinden söylemiyor ama rahatsız oluyorum ne yapsam bilmiyorum kalbini de kırmak istemiyorum
Bizim de sadece böyle dertlerimiz olsa :)

Benim babanem rahmetlik yillaaar yillaaar önce anneme pirlanta küpe almış. Ne zaman annem taksa kulağını tutup gösterirdi bilmem kaç lira yanak diye annem takmaz oldu güzelim kupeleri:))

Haklısın ama sinirlenmesin ya bide almayı keserse sıkıntı
Bence bu mesaj her seyi acikliyor.

Madem almalarini kesmelerinden korkuyorsunuz aman sesinizi cikarmayin. Tesekkurler annecim cok guzel annecim falan diyin belki daha da cosarlar.

meraba kızlar ben nişanlıyım nişanlımın ailesinin durumu Allah'a şükür çok iyi istemesem de her ay günün de tl attırır kayınbabam her gelişimde cebime para sıkıştırır ne eşya istediysem aldılar beğendiğim evi aldılar sağolsunlar her gelişlerinde mutlaka altın kolye bileklik küpe bişey getirirler nişanda da çok takmışlardı ama ne alıyorsa biyere gittiğimiz herkesin içinde de şu bileklik şu fiyat kolye aldık şu kadar diyor tamam belki kötü niyetinden söylemiyor ama rahatsız oluyorum ne yapsam bilmiyorum kalbini de kırmak istemiyorum

kayınbabanızın size para vermesini nasıl kabul ediyorsunuz?

Alıyorsa hakkıdır övünsün :)) bide almadan övünenler var onlardan olsa napacaktın

O yaştadi insanlar kolay paraya kavuşmamışlardır zamanında parasızlık mutlaka çekmişlerdir şimdide paralı olmanın sefasını sürüyorlardır ama tabi geride yaşadıkları parasız günlerin acısı bu şekilde dillendiriyorlardır , bakın bu kadar para harcadık yani harcaya biliyoruz paramız var deyip milletin gözüne sokuyorlardır

görgüsüzlük var demek ki alıyormuş eli de açıkmış daha ne bırakta havasını atsın

Back