Kayınvalidem her aldığının fiyatını gözüme sokuyor

Ben kimseye şart koşmadım sonradan görme değilim kendi aileminde durumu kimseye muhtaç olmayacak kadar iyi kimseden ev araba istemedim gururumda okşanmadı hediye alıyorlar değerli gördükleri için ve mutlu oluyorum ev araba almasalar da evlenirim kendi çabamla alırım ben nişanlımla flört ederken bu kadar durumlarının iyi olduğunu bile bilmiyordum siz beni çok yanlış tanıdınız bence onlar bana ne alıyorsa bende elimden geldiğince onlara hediye götürüyorum

Bakin sizin derdinize istinaden yorum yaptım ben. Ben sizi elbette tanıyamam bu şartlarda.
Ben kendi fikrimi beyan ettim.
Benim yapım ile sizin yapınız aynı değil.
Fakat bana samimiyetsiz dediniz kötü fikirli dediniz söylediğim şeyleri yanlis anladiniz.

Kimsenin ne parasına ne kontörüne muhtacım kimseyi kırmamak için kabul ediyorum şu kadar bilezik olsun Bile demedim bu konudan ev araba karşılığı evlendiğimi düşünmeniz çok üzücü

Kimsenin ne parasına ne kontörüne muhtacım kimseyi kırmamak için kabul ediyorum şu kadar bilezik olsun Bile demedim bu konudan ev araba karşılığı evlendiğimi düşünmeniz çok üzücü
Bakin ben siz bunlar karşılığı evlendiniz demedim.
Sadece kendi fikrimi beyan ettim. Neden bu kadar alıngan karşıladınız anlamadım.
Bunlar karşılığı evlenmiş olsanız dahi banane ki. Beni gram ilgilendirmez. Saygı duymak zorundayım.
Sadece kendi fikrimi söyledim.
Bunların yapılmasına musade ederseniz sizin üzerinizden reklam yaparlar demek istediğim buydu

Boşverin bırakın söylesin anlatsın, tam da nişanlılık döneminde ya bir hevesle övünüyordur.
Kendiniz de diyorsunuz kötü niyeti yok diye. Siz kafanızda yer ettirdiğiniz için; sinir olmuşsunuz sadece.

İşi gücü olan geline tl yükletmek bir bana mı garip geldi

Tamamen hükümranlık kurma çabası

Bir de etrafa şunu aldık
Bunu aldık teline bile biz tl yükledik diyecekler

Yani evet şu kadar bilezik aldık vs denir belki de gramını vs söylemesi olağan değil

İkimizin durumu farklı benim nişanlımla babası beraber çalışıyor bir nevi nişanlım almış oluyor

Ama siz hep kp Kv aldı diye anlatıyorsunuz

Nişanlım aldı değil onlar aldı şeklinde söyleminiz

Biz sizi üzmeye değil uyarmaya çalışıyoruz

Evlenince de her şeyde kp kv söz Hakkı sahibi olmak isteyecek

Siz X doktora gitmek isteseniz olmaz Y daha iyi deyip oraya sürükleyecek sonra da bunu pazarlayacak ah bizim gelincik X dedi ben olmaz iyi olsun deyip tek muayenesi 500 tl olan Y ye götürdüm diye

Vah yavruuummm.
Benim kaynanam emanet iki bilezik taktı sonra geri aldı.
Daha ne istiyon?
Daha 2ay olmadı evleneli

Ses edersen degirmenin suyu kesilir boşverrr söylesin ne güzel alıyormuş sende övde iyice gaza getir :)

Simdi bu konuda yazilacak cok sey var ama kisa kesmeye cabalayacagim.

Her seyi anlatip fiyat belirtiyorsa demek ki kayinvalide gosteris yapmak icin aliyor. Siz kendinizi bosuna bunlarla degerli hissetmeyin. Insansiniz. Elbet sonsuz degerdesiniz o ayri mesele. Ama alinanlar sizin icin degil "biz geline sunu aldik" demek icin. Ayni model bende de var. Ordan biliyorum. Farkli sehirlerdeyiz. Kendi sehrinden arkadaslari tanidiklar vs cevresi de cok genistir; beni tanimaz adimi bilmez ama oturdugum evin tum detaylarini ve fiyatini bilir. Cocugumun cinsiyetini bilmez ama kayinvalidemin 30.000 liraya ozel yatak dolap yaptirdigini bilir. Bize deger verilse en azindan adimiz bilinirdi oralarda. Kiz mi erkek mi bebegimin cinsiyeti bilinirdi. Ama onemli mi? Degil. Cunku niyet gosteris yapmak.

Ayrica tl atmak bence cok cirkin. Lisedeki kardesime yapiyoruz bu muameleyi. Kolye kupe almak tamam ama tl atmak??

Siz de pek samimi gelmediniz. Hem ihtiyacim yok onlar aliyor bi o kadar da ben aliyorum diyosunuz, ailemin durumu iyi diyorsunuz hem de "ya almayi keserse, sıkıntı" diyorsunuz.

Sonuc olarak; iki cozum var ama can sıkmaya asla degecek bir konu degil.
Ya gosteris yapmak icin aldigi mallarla gosteris yapmasina engel olmayip susacaksiniz. Ya da engel olacaksiniz almayacak. Ama hangisi olursa olsun; fani dunyada mubarek gunde buna can sıkmayın. Yazık etmeyin kendinize.

Birebir ayni durumdayiz. Benim cozumum net; konusmuyorum. Bayram dahil. Hic gorusmuyoruz evlendigimden beri 1 kez gormedim. Kafam rahat. O ne yaparsa yapsin. Alirsa kullaniyoruz. Almazsa muhtac degiliz cok sukur.

sükret valla elalem 5 bilezik takiyo senin 10 maşallah:) boşver deesin hava at sende:)

kız bırak söylesiın

aslında bunu çok begenmiştim ama bunun kalını daha güzel duruyor anne de

diğer gelişinde onu getirsin ,,, yapıştırrrrrr

Hediye kabul etsemde eşim dışında kimseden ne tl yüklemesini ne de birinin elime para sıkıştırmasını kabul edemem. Hediyeyi geri çevirmek bana yakışmaz kısmı biraz işinize geliyor kabul edin. Para hediye değildir. Karakter meselesi tabi ki ben kendimi böyle bir durumda acaba beni muhtaç mı görüyorlar diye düşünürdüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…