kayınvalidem bizde

Oha:KK57:

Kadının o lafı üzerine hala nasıl evde durduruyorsunuz.
Bence doktora götürün direkt.

Ruh hastası.
Ben olsam kapının önüne koyardım heralde kocamı görücüye çıkartmak isteyen insani:KK34:
Evimde daha fazla tutup psikolojik sıkıntılarını bize yansıtmasına izin vermezdim.

Bu kadınlara dizi falan izletmeyin, sonra gerçek hayatta uygulamaya geçiriyorlar.

Kusura bakmayın kızlar, çok sinirlendim. Ondan yazamıyorum. Babam da gaz veriyor boşa şunu diye. Sakin davranmam gerek benim. Nevrim döndü.

Eklentiler

• 2016-04-11 15.10.52.webp
    2016-04-11 15.10.52.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 292
Kusura bakmayın kızlar, çok sinirlendim. Ondan yazamıyorum. Babam da gaz veriyor boşa şunu diye. Sakin davranmam gerek benim. Nevrim döndü.
ayyy ailene de ayrı sinir oldum. sana sahip çıkmak yerine boşan diye niye diretip duruyolar. kv den kurtulunca başka sorununuz yok senin. hayır bunun yüzünden boşanma gaza gelme. eşine boşancam deme tamam mı. git evine kv postalamanın yoluna bak. baktın işler ters gitti eşinle git otele. tek bırakma eşinle kv başbaşa bak bu çok önemli

ayyy ailene de ayrı sinir oldum. sana sahip çıkmak yerine boşan diye niye diretip duruyolar. kv den kurtulunca başka sorununuz yok senin. hayır bunun yüzünden boşanma gaza gelme. eşine boşancam deme tamam mı. git evine kv postalamanın yoluna bak. baktın işler ters gitti eşinle git otele. tek bırakma eşinle kv başbaşa bak bu çok önemli
Evet çok önemli kafamı toplayamıyorum resmen ya. Şimdi ben hiçbi şey olmamış gibi mi davranayım?

Evimdeki vazolarım, kıyafetlerim takılarım da orda :KK43:
biliyorum canım. sen git eve olmadı çıkarken bi bavula en önemli eşyaları doldurursun. evde kalırsan kendini kaybetmenden korktum ben. sakin kalabileceksen evde de bekleyebilirsin kp i. eşini bi arayıp sorsana onun bi planı varmış mı

Back
X