kayınvalidem bizde

Bayağı okkalı küfürler savurdum ona. Artk napar kendi bilir.

Ben okumadım henüz evrakları. Kız olay daha fazla duyulsun istemiyor. Bütün bina içinde kıza gel para vereyim benim adamı da oyala gibi şeyler söylemiş. Kız hakaretlerden ötürü zararın tazmini istiyor direkt. Apartmanın tamamı duymuş söylediklerini. Oraya giderse linç edilecek. Yurtdışına çıkmayalım diye aramızı bozuyor. Bunaldım. Eşim de onu kısıtlamıyor. Saçmalama dedi. Napacağım bilmiyorum

O kısıtlama işi yaş zaten. Kısıtlasan ne yapacak aynen devam edecek. Alıp onu bir yere mi kapatacaksin, ne yapacaksın kısıtlayınca. Fiilen sana bir faydası olmaz gibi gözüküyor. Neyse onu psikiyatriye götürüp teşhis koydurtmaniz lazım. Belki hastaneye yatmasi lazım. Yakında ya sana ya da başkasına zarar verir bu kadın. Evden ayrildigi iyi olmuş. Sana fiziksel zarar verecek bu kadın bence. Kadın saf kötülük.

Şuan aksiyonun ortasındasın ve her eksilen normal olarak, ekstra gözüne batabilir.
Bırak hiç düşünme. Kocanın gözünü biraz daha açacak her eşyadaysa olsun. Ayrıca azıcıkda onun midesi bulansın. İyidir
Bu arada bir v.s.'a 120 tane kettle alabilirsin. Unutma
Etrafta kirlenirse kirlensin. Çağırırsınız bir yardımcı bir yada iki güne Evi eski florasına kavuşturur.
Mühim olan evlilik ilişkinin bu süreçte kalıcı hasar almaması. Umarım bu kadının kötülüğü ona yetmez.

Eklentiler

• 2016-04-11 13.20.38.webp
    2016-04-11 13.20.38.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 199
Yok artık diyor. Elbet gidecek sapıttı sadece dışarı mı atayım diyor. Akıl sağlığı yerinde değil diyorum, o kadar da değil. Bilerek yapıyor diyor. Nolacak bilmiyorum. 2 oğlan yurtdışında. Biz de gidiyoruz.

Tabii ki bilerek yapıyor. Kadinin ruh hastası olmasi demek bilinçsiz hareket ediyor demek değil ki. Gayet de bilinçle hareket ediyor. Kadında kişilik bozukluğu var ve ağır seyrediyor bence. O sebeple psikiyatri şart. Ara kp ve diger cocuklarini sizde de iyice sapittigi anlat, korktuğunu söyle o sebeple evi terk etmek zorunda kaldığını söyle hastaneye yatırım ya da muayeneye götürebilir bişeyler yapın de. İyi valla atmış lar senin başına ne yaparsan yap

Tabii ki bilerek yapıyor. Kadinin ruh hastası olmasi demek bilinçsiz hareket ediyor demek değil ki. Gayet de bilinçle hareket ediyor. Kadında kişilik bozukluğu var ve ağır seyrediyor bence. O sebeple psikiyatri şart. Ara kp ve diger cocuklarini sizde de iyice sapittigi anlat, korktuğunu söyle o sebeple evi terk etmek zorunda kaldığını söyle hastaneye yatırım ya da muayeneye götürebilir bişeyler yapın de. İyi valla atmış lar senin başına ne yaparsan yap
Aynen arkadaşım ya, neler çekiyorum neler

ayrı benim eski görümcem ben yıpranmam yıpratırım derdi...hiç umursama atsın kırsın yenisini alırsın kocişini çalıştırıp sonsuza denk senle kalamıyacağını oda biliyor ...bu kadar güzel kurduğun düzeni bir sinsiye bozdurma sinirlerine hakım ol soğuk savaş bu ...

canım eski kv minde kullandığı yönteö şuydu ve çok başarılı herkese iyi davranıyor özellikle biz boşanırken bana çok iyi davranmıştı ...sen de ne derse heee de bu kadınla çata çat kavgayla evden yollayamazsın çok iyi ol ay anne çok haklısın de bak çok işe yarıyor sonra eşinede yazık acıyorum ama onun iyiliği için kendine bir ev kursun bizde gidicez de sen kazanacaksın inan bana

ayrı benim eski görümcem ben yıpranmam yıpratırım derdi...hiç umursama atsın kırsın yenisini alırsın kocişini çalıştırıp sonsuza denk senle kalamıyacağını oda biliyor ...bu kadar güzel kurduğun düzeni bir sinsiye bozdurma sinirlerine hakım ol soğuk savaş bu ...
kadın zaten koltuklara mkusacaktı şimdi çatlayıp patladığı evin eşyalarını zevkle yok ediyor işte hiç mi konu komşu yok bu kadını şikayet edip polis gönderecek eve ,gerçi evde savcı var :D

Zarar veriyordu ne öldu.donlri çaldı hepinin yenileri alındı. Eşyaları bozacak onlarda yenilenecek.resmen pinkye iyilik yapiyor haberi yok

geri dönmezsen baharatlıklar elden mi gidermiş :) giderse gitsin çok da tın alırsın yine. manyak. evde senin kıymet verdiğin eşyaların var mı. ne bileyim takılar elbiseler gidip alsan mı acaba. onları parçalayacak potansiyel sezdim. aklımı kurcalayan iki olay var
1.ailen bu konuda ne diyor
2.kv evi parçalarken kocan neden müdahalede bulunmuyomuş

geri dönmezsen baharatlıklar elden mi gidermiş :) giderse gitsin çok da tın alırsın yine. manyak. evde senin kıymet verdiğin eşyaların var mı. ne bileyim takılar elbiseler gidip alsan mı acaba. onları parçalayacak potansiyel sezdim. aklımı kurcalayan iki olay var
1.ailen bu konuda ne diyor
2.kv evi parçalarken kocan neden müdahalede bulunmuyomuş
Evde kıyafetlerim yanıma 2-3 parça bi şey aldım. Alabilir de bilmiyorum. Takılar da evde. Hiç düşünemedim onları.
Annem boşan bu kadın çekilir mi, deli misin sen diyor
kocam müdahale etmiyor çünkü kırmıyor. Kavanozları birbirine vurup yüksek ses çıkartmaya ilgi çekmeye çalışıyor.

Evde kıyafetlerim yanıma 2-3 parça bi şey aldım. Alabilir de bilmiyorum. Takılar da evde. Hiç düşünemedim onları.
kocam müdahale etmiyor çünkü kırmıyor. Kavanozları birbirine vurup yüksek ses çıkartmaya ilgi çekmeye çalışıyor.
Benim kızda cirlayarak ilgi çekmeye çalışıyor ama o sekiz aylik:KK51:senin kv farklı bi yöntem bulması gerektiğini anlasa keske

bu arkadasin dedigi mantikli evime esyalarima zarar veriyor banada zarar verecek diye korktum de esinde beni yanliz biraktin diye tepki vermez.

işte ben böyle olaylarda eğer koca iyi ama kv kötüyse direk boşanılmaması tarafındayım. üst yorumdaki arkadaş haklı burası Türkiye sorunsuz kv az. kocan da büyük ihtimalle ne yapacağını şaşırmıştır artık. takılar saklı yerde mi. değilse eşine söyle saklasın bari. annen de niye direk boşan diyo ki. bence bi eve gidelim kv ile konuşalım olmadı bize götürelim vs demesi lazımdı. aslında üstteki yorumdaki arkadaşın fikri de güzel. acaba kp aranıp olaylar anlatılıp evden gitmek zorunda kaldığını şimdi de evdeki eşyalara zarar verdiğini ne yapacağını şaşırdığını söylesen nasıl olur?

işte ben böyle olaylarda eğer koca iyi ama kv kötüyse direk boşanılmaması tarafındayım. üst yorumdaki arkadaş haklı burası Türkiye sorunsuz kv az. kocan da büyük ihtimalle ne yapacağını şaşırmıştır artık. takılar saklı yerde mi. değilse eşine söyle saklasın bari. annen de niye direk boşan diyo ki. bence bi eve gidelim kv ile konuşalım olmadı bize götürelim vs demesi lazımdı. aslında üstteki yorumdaki arkadaşın fikri de güzel. acaba kp aranıp olaylar anlatılıp evden gitmek zorunda kaldığını şimdi de evdeki eşyalara zarar verdiğini ne yapacağını şaşırdığını söylesen nasıl olur?
Söyledik, bin rica bin minnet gelip alıp götürmeyi kabul etti. Onu bekliyoruz. O boşayacağım deyince kv ben de başkasını bulurum, hala adet oluyorum ben bi kereee moduna giriyor. Rüştünü ispatlamaya çalışıyor.

Söyledik, bin rica bin minnet gelip alıp götürmeyi kabul etti. Onu bekliyoruz. O boşayacağım deyince kv ben de başkasını bulurum, hala adet oluyorum ben bi kereee moduna giriyor. Rüştünü ispatlamaya çalışıyor.
Bir ev tutup oturtsanız. Otelde durmayacağı belliydi ne yazık ki. Emri vaki yapıp evin burası artık derse kocanız, ses çıkaramaz belki. Yani umarım. Bu ne böyle minyatür tımarhane gibi.

iyi bari alacak kp. yoksa imkanı yok çıkmazdı evden. adamın başına da dert olmuş yıllarca. bulsa başkasını keşke de sanmam. ben hala şoktayım ya nasıl tokat atıp eve geri geldi diye. yüzsüzlük. eve dönünce eşinle iyice konuş karar alın bişeylere. o kabul etsin de kapı gözünden bakıp kapıyı açmamak da bi çözüm

Back
X