kayınvalidem bizde

Yok artık diyor. Elbet gidecek sapıttı sadece dışarı mı atayım diyor. Akıl sağlığı yerinde değil diyorum, o kadar da değil. Bilerek yapıyor diyor. Nolacak bilmiyorum. 2 oğlan yurtdışında. Biz de gidiyoruz.

Şu durumda eşin gerçekten çok daha sıkıntılı bir durum yaşıyor. Yapayalnız başetmeye çalışıyor akli dengesi normal olmayan bir insanla. Kayınpederinin devreye girip bi çözüm bulması lazım bu duruma. Herkes bir köşe kaçıp kendisini kurtarmış, geride kalanlardan banane der gibi davranıyor. Çok zor bir durum. Hayatım şu durumda annenin evine gitmek çözüm değil. Senin kendi evini terketmen hiç doğru bir yöntem değil bir kere. Eşine nota veriyorsun belki bi anlamda ama kayınvalidenin senin evinde olup senin oradan kaçmış olman, .. Yok yok olmaz. Zamanı gelince gitmesi gereken kişi belli. Orası senin evin. Bu tabiri caizse; meydanı boş bırakmak oluyor. Evet çok sabretmen gerekecek. Zor eminim. Ama evine bir şekilde dön en doğru kararı eşinle birlikte verip bu işi bir çözüme ulaştırabilirsiniz.

Hadi ya bakin bu kotu olmus, neden derseniz boylece bu kadini kovsaniz bile inatla geri gelecegi belli olmus, simdi esiniz icinde zor bi tarafta annesi, bi tarafta esi. Ikinci gelisinde de annesini tekrar kabul etmis. Simdi bi haftaligina kovsa ikinci hafta geri gelecek, bi ayligina kovsa ikinci ay geri gelecek, tamamen annesiyle baglari kesip hayatindan temelli cikarmadigi surece surekli hayatinizda olacak . E annesi pek atilacak gibi degil. Yani durum pek parlak gozukmuyor bu soylediklerinizden sonra. Nasil yapacaksiniz cidden cok merak ettim.
Haftaya eşimin kardeşi dönüyor yurtdışından. Ya ona gidecek ya da doğru ruh ve sinir hastalıklarına.. Kötü gelin olacağım napayım ruh hastası bu kadın

Şu durumda eşin gerçekten çok daha sıkıntılı bir durum yaşıyor. Yapayalnız başetmeye çalışıyor akli dengesi normal olmayan bir insanla. Kayınpederinin devreye girip bi çözüm bulması lazım bu duruma. Herkes bir köşe kaçıp kendisini kurtarmış, geride kalanlardan banane der gibi davranıyor. Çok zor bir durum. Hayatım şu durumda annenin evine gitmek çözüm değil. Senin kendi evini terketmen hiç doğru bir yöntem değil bir kere. Eşine nota veriyorsun belki bi anlamda ama kayınvalidenin senin evinde olup senin oradan kaçmış olman, .. Yok yok olmaz. Zamanı gelince gitmesi gereken kişi belli. Orası senin evin. Bu tabiri caizse; meydanı boş bırakmak oluyor. Evet çok sabretmen gerekecek. Zor eminim. Ama evine bir şekilde dön en doğru kararı eşinle birlikte verip bu işi bir çözüme ulaştırabilirsiniz.
Bu geldi. Ben açtım kapıyı oha dedim dirk içeri girdi. Sen bana oha moha diyemezsin sen kimsin, oğlumun yatağına girdin diye kendini değerli mi sandın bilmem ne. Eşime pat diye yapıştırdı tokatı sen karı kılıklı olmuşsun diye. Bu da çık dışarı gözüm görmesin seni dedi. Gitmem polis çağır ananı sokaklara at bilmem ne, gider taksimde hayatımı kazanırım. Kadınlık nasıl yapılır ben çok iyi biliyorum, bu g...ten bacak gibi değilim. Bunları söyledi bana. Kavga böyle başladı işte. En son eşime kumandaları fırlattım. Çıldırdım. Bıçak alıcam diye çatalla üstüne yürümüşüm. Küfrede ede çıktım. İşte böyle durumun özeti.

Bu geldi. Ben açtım kapıyı oha dedim dirk içeri girdi. Sen bana oha moha diyemezsin sen kimsin, oğlumun yatağına girdin diye kendini değerli mi sandın bilmem ne. Eşime pat diye yapıştırdı tokatı sen karı kılıklı olmuşsun diye. Bu da çık dışarı gözüm görmesin seni dedi. Gitmem polis çağır ananı sokaklara at bilmem ne, gider taksimde hayatımı kazanırım. Kadınlık nasıl yapılır ben çok iyi biliyorum, bu g...ten bacak gibi değilim. Bunları söyledi bana. Kavga böyle başladı işte. En son eşime kumandaları fırlattım. Çıldırdım. Bıçak alıcam diye çatalla üstüne yürümüşüm. Küfrede ede çıktım. İşte böyle durumun özeti.
Bu kadın seksle kafayı bozmuş. Gerçek bir erkek lazım ona. Evire çevire...:KK53::KK53:

Tövbe tövbe gece gece..

Bu kadin hep mi boyleymis? Eger hep boyleyse bu ego, bu cesaret, bu gozukaralik nereden geliyor?

Kendimi gördüm sende :) aglanacak haline gulenler kulübüyuz resmen. Gayet sinirli okurken bıçak alacagima catal aldim kisminda yikildim:KK48: cadi bu kadın cadi yaz yaz oku oku bitmez agir şizofren kizsanda kizilmiyor.. keske v..lari napmis bi tuvalettyken bakiverseydin giyiyomu acaba cok merk ediyorum:KK48:

Kusura bakmayın ama ben gerçekten burda dönen muhabbete bir anlam veremedim. Ortada ruh sağlığı bozuk bir insan var belli ki, zaten bunu siz de kabul ediyorsunuz. Çokta çekmişsiniz, katlanmak zorunda da değilsiniz tabi ki ama bu böyle bir dalga konusu olmamalıydı ne olursa olsun. Şu yazılanları eşinize okutabilir misiniz? Ne olursa olsun onun annesi ve kimse annesi hakkında böyle konuşulsun istemez, ayrıca eşinizde annesine ne biçim davranıyor öyle ya? Yarın bizlerin ne hale düşeceği belli mi? O kadın anormalde eşiniz ve kayın pederiniz çok mu normal acaba? O kadını gerek gönlüyle gerek zorla götürüp güzelce bir tedavi ettirmek zorunda tüm çocukları ve kocası ama anladığım o ki, herkes başından atmaya kalkmış. Yazık çok yazık, ALLAHIN kimin başına ne getireceği hiç belli olmaz, hiç birimizi o hallere düşürmesin Rabbim.

harbiden oha. manyak kadın. evden gonderildikten sonra geri gelip kavgayla eve geri mi döndü. nerdesin şimdi peki. yurtdışına gidiyodunuz dimi acilen gidin bu nedir ya

Kusura bakmayın ama ben gerçekten burda dönen muhabbete bir anlam veremedim. Ortada ruh sağlığı bozuk bir insan var belli ki, zaten bunu siz de kabul ediyorsunuz. Çokta çekmişsiniz, katlanmak zorunda da değilsiniz tabi ki ama bu böyle bir dalga konusu olmamalıydı ne olursa olsun. Şu yazılanları eşinize okutabilir misiniz? Ne olursa olsun onun annesi ve kimse annesi hakkında böyle konuşulsun istemez, ayrıca eşinizde annesine ne biçim davranıyor öyle ya? Yarın bizlerin ne hale düşeceği belli mi? O kadın anormalde eşiniz ve kayın pederiniz çok mu normal acaba? O kadını gerek gönlüyle gerek zorla götürüp güzelce bir tedavi ettirmek zorunda tüm çocukları ve kocası ama anladığım o ki, herkes başından atmaya kalkmış. Yazık çok yazık, ALLAHIN kimin başına ne getireceği hiç belli olmaz, hiç birimizi o hallere düşürmesin Rabbim.
Eşime burda yazılanları çok okuttum. O kayınvalidemin hastadan ziyade kötü ruhlu olduğunu düşünüyor. Hakikaten de kötü. Herkes başından atmaya çalışıyor doğru. Çünkü katlanılacak gibi değil. Annesini sevdiğini sanmıyorum. Asgari düzeyde saygı duyuyor.

Boşanma bence kadin agir hasta onun icin yuvani dagitma. Yalniz kp de bosayacakmis yalniz kalamam deyip başina kalmasa bari :(

Boşanmazsak, umarım
Canım şu an nerdesin onu cevaplamadın. Bosanmak yok dur hele. Zaman savaş zamanıdır. Ben senin yerinde olsaydım ne kadar calışmayan ve beni savunacak aile bireylerimi eve toplardım. Çağırırken de durumu anlatıp o kadını evde rahat ettirmemelerini söylerdim. Laf sokma ve gitmesini teşvik etmek açısından. Eve geri dön savaşı başlat. Eşini sevdiğini biliyorum. Emin ol o kadın sen yokken ikinizin boşanıp oğluşuyla yaşamanın planını yapıyodur. Kendini koyverme zaman savaş zamanı. Dediğim planı da bi düşün. Orası senin de evin. Senin de akrabaların gayet aylarca kalabilir seninle

hay allahım konu nerelere gelmiş.
normalde kadınlara kesinlikle evi terk etmeyin, kocayı kovun diyen biri olsam da,
bu durumda konu sahibi evden ayrılmakla çok iyi yapmışsınız,
insanın akıl sağlığı her şeyden önemli.
kocişten azıcık ayrı kalmakla bir şey olmaz.
artık eşiniz nasıl çözüyorsa çözsün konuyu, siz o arada keyfinize bakın.

Back
X