- 26 Eylül 2013
- 1.832
- 2.513
- 358
- Konu Sahibi queenofhaters
Yok artık diyor. Elbet gidecek sapıttı sadece dışarı mı atayım diyor. Akıl sağlığı yerinde değil diyorum, o kadar da değil. Bilerek yapıyor diyor. Nolacak bilmiyorum. 2 oğlan yurtdışında. Biz de gidiyoruz.
Şu durumda eşin gerçekten çok daha sıkıntılı bir durum yaşıyor. Yapayalnız başetmeye çalışıyor akli dengesi normal olmayan bir insanla. Kayınpederinin devreye girip bi çözüm bulması lazım bu duruma. Herkes bir köşe kaçıp kendisini kurtarmış, geride kalanlardan banane der gibi davranıyor. Çok zor bir durum. Hayatım şu durumda annenin evine gitmek çözüm değil. Senin kendi evini terketmen hiç doğru bir yöntem değil bir kere. Eşine nota veriyorsun belki bi anlamda ama kayınvalidenin senin evinde olup senin oradan kaçmış olman, .. Yok yok olmaz. Zamanı gelince gitmesi gereken kişi belli. Orası senin evin. Bu tabiri caizse; meydanı boş bırakmak oluyor. Evet çok sabretmen gerekecek. Zor eminim. Ama evine bir şekilde dön en doğru kararı eşinle birlikte verip bu işi bir çözüme ulaştırabilirsiniz.