kayınvalidem bizde

Kendi evine gitmekten niye bu kadar korkuyo?
Herkesin dedikodusunu yaptığı ortaya çıktı çünkü. Apartman kadınları birlik oldu. Senin hakkında bunu dedi, onun hakkında bunu diye konuştular. Kimse istemiyor onu. O kadar istemiyorlar ki üst kat bunun balkonuna çöplerini dökmüş düşün

Bu kadar kolay kurtulacağınızı düşünmemiştim bende...hatta ilk gece otelde kalmasına bile şaşırdım...eşin kapıdan o bacadan girer diye :)
Sana da üzüldüm ama eşine daha çok üzüldüm ne yalan söylim..koskoca savcının uğraştığı işlere bak...adamın tam rahat edeceği,eşiyle sefa süreceği zaman :(

Almadı hayır, tebligat gelince göreceğim kayınvalidemi. Valla boğacaktım onu, etmediği küfür kalmadı. Ben de en son istemiyorum seni hayatımızda dedim.
Bir an kızın avukatlığını yaptığınızı düşündüm kayınvalidenize karşı, gülme geldi.

Merakımdan soruyorum, kız ne için şikayetçi oldu? Özel hayatına müdahale ettiği için falan mı?

Sizinle hiç birebir yorumlaşmamız, konuşmamız olmadı ama nickinizi her gördüğümde sağlam, ayakları yere basan bir yorum göreceğimi bilerek okuyorum, gerçekten güçlü bir kadınsınız. Umarım bir an önce çözersiniz konuyu, sizin gibi kadınları böyle hayatı düzeninden çıkmış görmek üzücü.

Bu kadar kolay kurtulacağınızı düşünmemiştim bende...hatta ilk gece otelde kalmasına bile şaşırdım...eşin kapıdan o bacadan girer diye :)
Sana da üzüldüm ama eşine daha çok üzüldüm ne yalan söylim..koskoca savcının uğraştığı işlere bak...adamın tam rahat edeceği,eşiyle sefa süreceği zaman :KK43:
Bayağı okkalı küfürler savurdum ona. Artk napar kendi bilir.
Bir an kızın avukatlığını yaptığınızı düşündüm kayınvalidenize karşı, gülme geldi.

Merakımdan soruyorum, kız ne için şikayetçi oldu? Özel hayatına müdahale ettiği için falan mı?

Sizinle hiç birebir yorumlaşmamız, konuşmamız olmadı ama nickinizi her gördüğümde sağlam, ayakları yere basan bir yorum göreceğimi bilerek okuyorum, gerçekten güçlü bir kadınsınız. Umarım bir an önce çözersiniz konuyu, sizin gibi kadınları böyle hayatı düzeninden çıkmış görmek üzücü.
Ben okumadım henüz evrakları. Kız olay daha fazla duyulsun istemiyor. Bütün bina içinde kıza gel para vereyim benim adamı da oyala gibi şeyler söylemiş. Kız hakaretlerden ötürü zararın tazmini istiyor direkt. Apartmanın tamamı duymuş söylediklerini. Oraya giderse linç edilecek. Yurtdışına çıkmayalım diye aramızı bozuyor. Bunaldım. Eşim de onu kısıtlamıyor. Saçmalama dedi. Napacağım bilmiyorum

Yurtdışına çıkmayalım diye aramızı bozuyor. Bunaldım. Eşim de onu kısıtlamıyor. Saçmalama dedi. Napacağım bilmiyorum

pinky bu kadinin ciddi manada sorunlari var. dolayisiyla hasta bir insan muamelesinde bulunmak gerekiyor. esinin baska kardesi var mi bilmiyorum ama onlarla konusup bir psikiyatri destegi almak konusunda tesvik edebilirsin. yapacagin tek sey bu olacaktir.
esinle de aranizdaki saygiyi kaybetmemeniz gerek, o yuzden evliliginizden tamamen uzak tutmalisiniz bu kadini. esin annesi ile tek gorusmeli; sen gitmemelisin yahut o gelmemeli bu olay atlatildiktan sonra da.

pinky bu kadinin ciddi manada sorunlari var. dolayisiyla hasta bir insan muamelesinde bulunmak gerekiyor. esinin baska kardesi var mi bilmiyorum ama onlarla konusup bir psikiyatri destegi almak konusunda tesvik edebilirsin. yapacagin tek sey bu olacaktir.
esinle de aranizdaki saygiyi kaybetmemeniz gerek, o yuzden evliliginizden tamamen uzak tutmalisiniz bu kadini. esin annesi ile tek gorusmeli; sen gitmemelisin yahut o gelmemeli bu olay atlatildiktan sonra da.
Ben ananı da al git burdan modunayım. Özelden yazdım ya, cinnet geçirdim yahu. Kadını hatırlatınca cinlerim tepeme çıkıyor.

Gelini olmasanız dışardan eğlenceli aslında kayınvalideniz :KK48: valla kızmayın ama okurken güldüm renkli kadın.:-)

Son düzenleme:
Bayağı okkalı küfürler savurdum ona. Artk napar kendi bilir.

Ben okumadım henüz evrakları. Kız olay daha fazla duyulsun istemiyor. Bütün bina içinde kıza gel para vereyim benim adamı da oyala gibi şeyler söylemiş. Kız hakaretlerden ötürü zararın tazmini istiyor direkt. Apartmanın tamamı duymuş söylediklerini. Oraya giderse linç edilecek. Yurtdışına çıkmayalım diye aramızı bozuyor. Bunaldım. Eşim de onu kısıtlamıyor. Saçmalama dedi. Napacağım bilmiyorum

yuh cidden böyle mi demiş kıza?
bu kadın kesinlikle normal değil..

Evet işte gelini olmasanız traji komik bir kaynananız var. normalde kaynana konularını okumam ama sizin kv konularınızı takip ediyorum. kv niz sizin victoria secretları aşırmıştı değil mi :KK70:
Evet götürdü valla onları ahaha :) ağlanacak halime gülüyorum

Eşin ne diyor peki senin annesi gitmediği takdirde ayrılık düşüneceğin konusunda?
Yok artık diyor. Elbet gidecek sapıttı sadece dışarı mı atayım diyor. Akıl sağlığı yerinde değil diyorum, o kadar da değil. Bilerek yapıyor diyor. Nolacak bilmiyorum. 2 oğlan yurtdışında. Biz de gidiyoruz.

Sanırım bir klinikte muayene ettirmek iyi olacaktır. Gitgide sizofrene baģlayabilir ne yazıkki. Sizin evliliginiz icin demiyorum, bu kadın bu kadar kötü degildir herhalde hasta biri belli. Tedavi olmasi gerek. Olursa zaten sizin evliliginiz de toparlanır.

He esiniz hasta olmadığını düşünüyorsa o zaman daha da kötü, bu kadar kötü kalpli birini savunmamalı. Maddi durumu da iyidir sanırım, kendj haline yasayabilir bir yerden ev alınıp.

Ama bence tedavi ya da terapi sart.

Sanırım bir klinikte muayene ettirmek iyi olacaktır. Gitgide sizofrene baģlayabilir ne yazıkki. Sizin evliliginiz icin demiyorum, bu kadın bu kadar kötü degildir herhalde hasta biri belli. Tedavi olmasi gerek. Olursa zaten sizin evliliginiz de toparlanır.

He esiniz hasta olmadığını düşünüyorsa o zaman daha da kötü, bu kadar kötü kalpli birini savunmamalı. Maddi durumu da iyidir sanırım, kendj haline yasayabilir bir yerden ev alınıp.

Ama bence tedavi ya da terapi sart.
Evi var canım, istemiyorlar onu orada. Ama daha boşanma gerçekleşmedi. Kayınpederim evi satmak istemiyor. Dolayısıyla satamıyor. Kalacak yeri de yok. Bizi de göndermek istemiyor. Böyle kafayı yedi. Ah eşimi kısıtlamaya bir ikna edebilseeem. O bunu vicdansızlık olarak görüyor

Evi var canım, istemiyorlar onu orada. Ama daha boşanma gerçekleşmedi. Kayınpederim evi satmak istemiyor. Dolayısıyla satamıyor. Kalacak yeri de yok. Bizi de göndermek istemiyor. Böyle kafayı yedi. Ah eşimi kısıtlamaya bir ikna edebilseeem. O bunu vicdansızlık olarak görüyor

Bilemiyorum belki de baska bir kalacak yer ayarlamak lazım kadına. Bu sekilde size de yazık

Kayınvalidem eve geldi, iki gün sonra gitmeyeceğim burası benim oğlumun evi dedi. Sonra eşim onu zorla bir otele götürdü. Geri geldi. Ben de ya bu ananı gönder ya da seni boşarım diye kendi annemin evine geldim kv ve kocam bizim evde
Hadi ya bakin bu kotu olmus, neden derseniz boylece bu kadini kovsaniz bile inatla geri gelecegi belli olmus, simdi esiniz icinde zor bi tarafta annesi, bi tarafta esi. Ikinci gelisinde de annesini tekrar kabul etmis. Simdi bi haftaligina kovsa ikinci hafta geri gelecek, bi ayligina kovsa ikinci ay geri gelecek, tamamen annesiyle baglari kesip hayatindan temelli cikarmadigi surece surekli hayatinizda olacak . E annesi pek atilacak gibi degil. Yani durum pek parlak gozukmuyor bu soylediklerinizden sonra. Nasil yapacaksiniz cidden cok merak ettim.

Back
X