- 12 Eylül 2015
- 4.016
- 12.575
- 128
- Konu Sahibi queenofhaters
Ben kendi evime döndüm canım, eşim annesiyle.@pinkycaramel
pinkyyyyy ne vaziyettesiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kendi evime döndüm canım, eşim annesiyle.@pinkycaramel
pinkyyyyy ne vaziyettesiniz
Teşekkür ederim canım, kayınvalidem evine dönmezse allah kocama yardım etsin. Boşayacağım çünkü onu. Cinnet geçirttiler bana. Kumandaları fırlattım üstüne hastanelik oldum valla.Allahım yardımcınız olsun@pinky
Cok üzüldüm haline ya nedir bu kisiliksizlerden cektigimiz benim kv de sizinkinin baska bir versiyonu.. Annende kalmana esin birsey demiyor mu yazik adamcagizadaBen annemin evine geldim canım, valide hanım gidene kadar dönmicem. Kapıdan kovsak bacadan giriyor
Ona resti çektim. Bu kadın ya gider ya da boşanıyoruz dedim. Ağlıyor sürekli beni nolur göndermeyin diyeCok üzüldüm haline ya nedir bu kisiliksizlerden cektigimiz benim kv de sizinkinin baska bir versiyonu.. Annende kalmana esin birsey demiyor mu yazik adamcagizada
Bunların hepsi ruh hastasi yahu defolsun gitsin kendi yaptigini kendi çeksinOna resti çektim. Bu kadın ya gider ya da boşanıyoruz dedim. Ağlıyor sürekli beni nolur göndermeyin diye
pinky otele gitmisti ya kayyum?Ben annemin evine geldim canım, valide hanım gidene kadar dönmicem. Kapıdan kovsak bacadan giriyor
Geri geldi, ben evi terkettimpinky otele gitmisti ya kayyum?
Ne bos insanlar ya.illa huzur bozcaklar sanane milletin kizindan ne isterse yapsin.erkekmi aliyo alemmi yapiyo.hem kendin evinden oldun hem kari kocayi ayri dusurdun.yuz yok tabi utancindan gidemiyoda.Allah yardim etsin.Teşekkür ederim canım, kayınvalidem evine dönmezse allah kocama yardım etsin. Boşayacağım çünkü onu. Cinnet geçirttiler bana. Kumandaları fırlattım üstüne hastanelik oldum valla.
Kayınvalidem eve geldi, iki gün sonra gitmeyeceğim burası benim oğlumun evi dedi. Sonra eşim onu zorla bir otele götürdü. Geri geldi. Ben de ya bu ananı gönder ya da seni boşarım diye kendi annemin evine geldim kv ve kocam bizim evdeahahaha çok güldüm kv nize, baya işsizmiş cidden. İnsanların özel hayatlarına burnunu sokacak kadar. Siz bence girmeyin bu işe hiç, yorum yapmayın, ama üstünüze de kalmasın kp de boşicam diyormuş. Eşiniz ne diyor bu duruma, bir kaç gün sonra gitsin dediğini zaman?
Kendi evine gitmekten niye bu kadar korkuyo?Kayınvalidem eve geldi, iki gün sonra gitmeyeceğim burası benim oğlumun evi dedi. Sonra eşim onu zorla bir otele götürdü. Geri geldi. Ben de ya bu ananı gönder ya da seni boşarım diye kendi annemin evine geldim kv ve kocam bizim evde
Tahmin etmistim Bu sonuAyy Otelemi bıraktınız gecmis olsun iki güne gelir yine
Kocan ne diyor bu duruma? E hani karısı terk etti ya!Kayınvalidem eve geldi, iki gün sonra gitmeyeceğim burası benim oğlumun evi dedi. Sonra eşim onu zorla bir otele götürdü. Geri geldi. Ben de ya bu ananı gönder ya da seni boşarım diye kendi annemin evine geldim kv ve kocam bizim evde
Kayınvalidem eve geldi, iki gün sonra gitmeyeceğim burası benim oğlumun evi dedi. Sonra eşim onu zorla bir otele götürdü. Geri geldi. Ben de ya bu ananı gönder ya da seni boşarım diye kendi annemin evine geldim kv ve kocam bizim evde
Almadı hayır, tebligat gelince göreceğim kayınvalidemi. Valla boğacaktım onu, etmediği küfür kalmadı. Ben de en son istemiyorum seni hayatımızda dedim.Konunun başında çok güldüm kayınvalidenizin densizliğine ve oh olmuş dedim. Kıza da kızın annesine de.
Ama sona gelince size nasıl etki ettiğini görüp sizin için üzüldüm.
Neyse ki eşiniz biraz daha annesine karşı duruyor, diğer birçok konudaki koca gibi annem de annem demiyor ama bu kadarı bile yetmişUmarım bir an önce eşiniz annesini gönderebilir de sizin hayatınız da düzenine girer tekrar.
Kız şikayetini geri almadı değil mi?