kayınvalidem bizde

Look at me gals,
ayıptır söylemesi az önce lavaboya girdim. Çöp kutusunu açtım. Sevgili kvmin benden istediği ped, ortalıkta duruyor. Düzgün, hiç kullanılmamış. Ayıp olacak ama, kadın regl falan değil. Bu kadın hakikaten aklını yitirmiş.

Belki altına kaciriyordur :)

Yok bence bunu yapmayın. Kendi yetişkin bir kadın kendi sorumlulugunu kendi alabilmeli. Sizi anlıyorum sanki olayların olası sonuçlarını anlamiyor gibi davranıyor. Neden, çünkü anlamasına gerek yok. Siz onun için bişeyleri hep hallediyorsunuz. Borc varsa odemeyin, mahkeme varsa gidip savunmayin, kavga varsa arabulucu olmayın. Kp ile baristirmaya calismayin. Sadece psikologa goturun. Hatun aslinda yardim cigligi atiyor.

Sanırım eşiniz kv ye ait bir borcu ödemişti. Guzellik merkezi borcuydu galiba, Böyle birşey hatırlıyorum, sizin konunuz muydu acaba?
Evet o benim kayınvalidem işte. Bunun dışında dişçiye gideceğim deyip kartı alıp alışveriş yapmalar, kuaförlere gitmeler, hep böyle bu kadın, ben ödemek zorunda mıyım onun borcunu. 3 mesaj önce az önce kendisine neden ruh hastası dediğimi anlayacaksınız.

Belki altına kaciriyordur :)
Öyle bir problemi yok, kayınvalidem kendini eksik hissediyor bu konuda. Sürekli çocuğu olabileceğini ama eşinde problem olduğunu söylüyor. Görünce dank etti kafama. Menopoza girmiş olmayı da yediremiyor. Bütün bu cinselliğe düşkünlüğü, çamaşır fantezisi bilmiyorum ya, forumda psikolog analist falan yok mu?

Vay Arkadaş konu sahibinin yazısından başka dahada bişeye şok olmam derken buda iyimiş :KK70: albümü alınca surat ifaden nasıldı ya cidden çok komik nerden aklına gelmişse böyle bişey. Zorla övdürtcek heralde kendini.

Konu sahibi Allah'tan sabır diliyorum sana, inanılmaz bişey ya ne tehlikeli bi kv varmış. Başına kalması ayrı bi dram zaten. Anne sen içerden kolay kolay çıkamazsın deseydin, araştırdım çok üzgünüm başına geleni çekiceksin bu da senin sınavınmış deseydin :KK53:

@Kayip nick memo ben şoka girdim sende gir :rolleyes:
Aynen bende çok şaşırmıştım üstelik bunu bana dogumgunu hediyesi olarak verdi:-)
Teşekkür ederim ama hediyeler karıştımi acaba,babama verecektiniz yanlışlıkla banamı geldi dedim..
Yok canım sakla ilerde torunlarıma da göster Babanneleri neymiş görsünler dedi..
Estetiğin canı sağolsun dedim içimden tabi:KK53::KK53:

Look at me gals,
ayıptır söylemesi az önce lavaboya girdim. Çöp kutusunu açtım. Sevgili kvmin benden istediği ped, ortalıkta duruyor. Düzgün, hiç kullanılmamış. Ayıp olacak ama, kadın regl falan değil. Bu kadın hakikaten aklını yitirmiş.
Keşke bileğini kesip biraz kan sürmeyi deneseydi:-)

Çok renkli değişik bi kv var diycem ama mesleğiniz gereği çok renkli olayların içindesinizdir zaten bu kadar renk insanı sıkar :KK12: vay arkadaş neler varmış gülmekten karnım ağrıdı benim kv çok klasik kalmış sizinkinin yanında :KK70::KK70:

Sapıtık sapıtık inan bana, eşimin yanında sende ped var mı diye özellikle sormalar, kadın bugun bütün gün birlikteydik ayol. Bana kadınlığını ispat etmeye çalışıyor. Eşim bile dedi, bunu yalnız soramıyor musun senin mahremiyetin yok mu bu nedir duyurma peşinde misin diye. Karışmadan izliyorum, kendi kendime. Konuştukça konuşuyor. Ben aslında eşimin onu kısıtlamasını istiyorum kızlar, ama bunu söylemeye cesaret edemiyorum eşime. Ciddi bir şey bu sonuçta. Henüz o kadar samimileşmedik eşimle bu konuda.
Yani eşinin şimdiye kadar yazdığın annesine söyledikleri ile kısıtlanmadıysa kv. Geriye bir ağzını bağlamak kalıyor ne yapsın adamcağız yazık. Bencede eşinle bu konuda hiç yüz göz olma. Gereğini yapıyor ama kadın laftan anlamıyor.

Yani eşinin şimdiye kadar yazdığın annesine söyledikleri ile kısıtlanmadıysa kv. Geriye bir ağzını bağlamak kalıyor ne yapsın adamcağız yazık. Bencede eşinle bu konuda hiç yüz göz olma. Gereğini yapıyor ama kadın laftan anlamıyor.
Yasal olarak kısıtlanmadan bahsediyorlar

Damdan, kv fena benzetmiş herhalde?

Aslında onlar bunu dövmüş

Kavgayı bizimki başlatmış kapılarına dayanmış

Onlar iki kişi imiş biri şahit olup küfretti dediler vs vs bu tek etmedim dese de ispatı yok

Hakim de altlı üstlü oturuyorlar deyip cezayı dayamış ikisine de uslu dursunlar diye

Bir daha didişmediler ama yazın memlekete gitti orada alttaki kiracı ile didişmiş bu sefer de

Öyle bir problemi yok, kayınvalidem kendini eksik hissediyor bu konuda. Sürekli çocuğu olabileceğini ama eşinde problem olduğunu söylüyor. Görünce dank etti kafama. Menopoza girmiş olmayı da yediremiyor. Bütün bu cinselliğe düşkünlüğü, çamaşır fantezisi bilmiyorum ya, forumda psikolog analist falan yok mu?
Ogretmenim ama sosyolojiden yan dal yaptim:-) cok fazla dersimiz ortakti. Hatta tekrar psikoloji okumayı düşünüyorum. :-) Anlattigin kadariyla kv de bir yasliligi kabullenememe durumu var. Sen ondan bu konuda ustunsun yani gencsim o yuzden seninle yarışıyor. Başka bir ihtimalde ogretmen olduğu için herkesin onu dinlemesine alışmış bu olay tersine dönünce afallamis. Kocasiyla arasinin bozuk olmasi da etken tabii. Kp onu kadın gibi görmuyorsa aslinda kendini ona da ispatlamaya çalışıyor olabilir. Aslinda değer görme. Tüm dert bu ama kendi kendine değer vermediği icin sizden saglamaya calisiyor bunu.

50 yaşındayım gencim napayım diyorlar, kp nin başka biriyle görüştüğünü biliyorum ama kv söylemedi öyle bir şey. Kv ben emekli olmadım kadınlıktan bu adam emekli oldu diyor :))))
Kayınvaliden elin evlilik dışı ilişkisine karışacak kadar muhafazakar, fakat cinsel hayatını evlatlarına reklam edecek kadar da geniş. :KK53: Pink valla iyi değil bu kadın, big bang diye bir dizi var ya, oradaki bir karaktere fena halde benziyor. :KK51:

Back
X