- 10 Ağustos 2009
- 26.172
- 18.332
- 823
- Konu Sahibi queenofhaters
Yumruk atana hakim 3bin tl ödetiyor mahkeme sizinkide olsa ,olsa 2bin tl hakaret için tazminat .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maalesef kv demde burada..hatta eşimin bütün aile ve akrabaları. .Sen zaten İngiltere' de değil misin canım. Kv de mi orda. Bırak, London senin Brighton benim gez keyfini çıkaar :)
Zor bir konuşma olur bence ancak ima edin. Gerçi kısıtlansa bile vesayetini kim almak ister ki :/Evine bir şekilde döner, kötü gelin olacağım ama eşimden onu kısıtlamasını talep edeceğim. Nasıl konuşacağım, o ne diyecek, kvm sağlıklı mı hiçbir fikrim yok. Eşimle bu konularda resmiyiz, serttir. Bir yemek mi yapsam napsam
İşin parasında değiliz. Kayınvalidem bunun bir hapis cezası doğuracağına inanıyor. Çok dertli bu yüzden. Biz hala söylemedik ama. :))) şöyle ki daha önce sabıkası olmayanlara böyle durumlarda bir karar çıkarılır. Denir ki, tamam sen şimdi bunu yatma ama 5 yıl içinde bir olaya karışırsan cezanı yatarsın. İşte kv öyle köşeye sinince ben de eğlenmek istiyorum ama ayıp olur diye yapamıyorumYumruk atana hakim 3bin tl ödetiyor mahkeme sizinkide olsa ,olsa 2bin tl hakaret için tazminat .
Acaba menopoza girdi de onun etkileri ile dahada mi delirdi seninki?benimki öyle olmuştu çünkü. .Antalya da bikini ile fotoğrafçıya poz verip bir albüm yapmış ve bana hediye etmişti. Benim yaşında inşallah benim gibi dinç ve güzel olursun demeyi de ihmal etmemişti. .küsünce albumu geri yolladimEvine bir şekilde döner, kötü gelin olacağım ama eşimden onu kısıtlamasını talep edeceğim. Nasıl konuşacağım, o ne diyecek, kvm sağlıklı mı hiçbir fikrim yok. Eşimle bu konularda resmiyiz, serttir. Bir yemek mi yapsam napsam
Oha, bu ne ayol özgüvene bak vohoreey. Bana da versenize şundan. Benimki de aman ne günahçı.Acaba menopoza girdi de onun etkileri ile dahada mi delirdi seninki?benimki öyle olmuştu çünkü. .Antalya da bikini ile fotoğrafçıya poz verip bir albüm yapmış ve bana hediye etmişti. Benim yaşında inşallah benim gibi dinç ve güzel olursun demeyi de ihmal etmemişti. .küsünce albumu geri yolladim![]()
Benimki Ajda ile yarışıyor..estetikler gym kere gitmeler filan hiç sorma. .günahtan da korkar ama bunlar ona göre zaten günah değil. .günahı sevabı o belirliyor ya..Oha, bu ne ayol özgüvene bak vohoreey. Bana da versenize şundan. Benimki de aman ne günahçı.
Evet doğru, yakın zamanda taşınıyoruz yurtdışına. Eşim vesayet alamaz. Kayınvalidem kendi kendine bizden icazet alıp eşimin kredi kartından işlem yapan bir kadın. Dolayısıyla aklıma başka çare gelmiyor artık. Pf.Zor bir konuşma olur bence ancak ima edin. Gerçi kısıtlansa bile vesayetini kim almak ister ki :/
Kısıtlama ne demek ben onu anlamadım.?Zor bir konuşma olur bence ancak ima edin. Gerçi kısıtlansa bile vesayetini kim almak ister ki :/
Ahahaahahha,çok iyi ya. Çook sevdim. Kadın kalite bayağı. Beni de alsa benim ganimeti biraz büyütsem yaBenimki Ajda ile yarışıyor..estetikler gym kere gitmeler filan hiç sorma. .günahtan da korkar ama bunlar ona göre zaten günah değil. .günahı sevabı o belirliyor ya..
Hahahaha alemsin canım. Ama var ya bana iyilik yaptı bilmeden.eşim yaşlanınca sagimi solumu gerdirmeme hiç karisamayacak. Birşey derse eee annen yaptı ya ona niye cemkirmedin diycem.gerçi çemkirdi ama unutur o zamana kadarAhahaahahha,çok iyi ya. Çook sevdim. Kadın kalite bayağı. Beni de alsa benim ganimeti biraz büyütsem ya((
Kısıtlama hukuki dilde kişinin özgürlüğünün kısıtlanması demek. Yani kısaca, kayınvalidem eşimin izni olmadan (ona bakmakla yükümlü olmuş olmayı kabul ederse) birçok eylemde bulunamayacak.Kısıtlama ne demek ben onu anlamadım.?
Benim apartmanım değil, kendi apartmanındaki komşu kızı. Orada bunları görüyor cingar çıkartıyor sonra tepki görünce ağlayarak bana geliyor.O halinizle birde bunlarla ugrasıyorsunuz
Sizin yasadığınız apt ı baya ii tanıyor sık mı geliyor
Nerden geliyor bu kadar olayı hangi rahatlıkla cıkarıyor anlamadm
Vay Arkadaş konu sahibinin yazısından başka dahada bişeye şok olmam derken buda iyimişAcaba menopoza girdi de onun etkileri ile dahada mi delirdi seninki?benimki öyle olmuştu çünkü. .Antalya da bikini ile fotoğrafçıya poz verip bir albüm yapmış ve bana hediye etmişti. Benim yaşında inşallah benim gibi dinç ve güzel olursun demeyi de ihmal etmemişti. .küsünce albumu geri yolladim![]()
hım . Pardon yanlıs anlamısımBenim apartmanım değil, kendi apartmanındaki komşu kızı. Orada bunları görüyor cingar çıkartıyor sonra tepki görünce ağlayarak bana geliyor.
İşin parasında değiliz. Kayınvalidem bunun bir hapis cezası doğuracağına inanıyor. Çok dertli bu yüzden. Biz hala söylemedik ama. :))) şöyle ki daha önce sabıkası olmayanlara böyle durumlarda bir karar çıkarılır. Denir ki, tamam sen şimdi bunu yatma ama 5 yıl içinde bir olaya karışırsan cezanı yatarsın. İşte kv öyle köşeye sinince ben de eğlenmek istiyorum ama ayıp olur diye yapamıyorum
Kısıtlama hukuki dilde kişinin özgürlüğünün kısıtlanması demek. Yani kısaca, kayınvalidem eşimin izni olmadan (ona bakmakla yükümlü olmuş olmayı kabul ederse) birçok eylemde bulunamayacak.