kayınvalidem bizde

Yumruk atana hakim 3bin tl ödetiyor mahkeme sizinkide olsa ,olsa 2bin tl hakaret için tazminat .

Sen zaten İngiltere' de değil misin canım. Kv de mi orda. Bırak, London senin Brighton benim gez keyfini çıkaar :)
Maalesef kv demde burada..hatta eşimin bütün aile ve akrabaları. .
Eskiden gezerken oda peşime takılırdı.ohhh şimdi öyle rahatım ki.hergün arar o gün için ne planimin olduğunu sorardı sonrada kendi kendini davet ederdi.gel desen öyle gelme desen öyle. .off neyse kurtuldum çok şükür.
Artık Brighton da eşimle sahilde romantik gün batımı izlemeye başlasa gidiyoruz. .:-)

Evine bir şekilde döner, kötü gelin olacağım ama eşimden onu kısıtlamasını talep edeceğim. Nasıl konuşacağım, o ne diyecek, kvm sağlıklı mı hiçbir fikrim yok. Eşimle bu konularda resmiyiz, serttir. Bir yemek mi yapsam napsam
Zor bir konuşma olur bence ancak ima edin. Gerçi kısıtlansa bile vesayetini kim almak ister ki :/

Yumruk atana hakim 3bin tl ödetiyor mahkeme sizinkide olsa ,olsa 2bin tl hakaret için tazminat .
İşin parasında değiliz. Kayınvalidem bunun bir hapis cezası doğuracağına inanıyor. Çok dertli bu yüzden. Biz hala söylemedik ama. :))) şöyle ki daha önce sabıkası olmayanlara böyle durumlarda bir karar çıkarılır. Denir ki, tamam sen şimdi bunu yatma ama 5 yıl içinde bir olaya karışırsan cezanı yatarsın. İşte kv öyle köşeye sinince ben de eğlenmek istiyorum ama ayıp olur diye yapamıyorum

Evine bir şekilde döner, kötü gelin olacağım ama eşimden onu kısıtlamasını talep edeceğim. Nasıl konuşacağım, o ne diyecek, kvm sağlıklı mı hiçbir fikrim yok. Eşimle bu konularda resmiyiz, serttir. Bir yemek mi yapsam napsam
Acaba menopoza girdi de onun etkileri ile dahada mi delirdi seninki?benimki öyle olmuştu çünkü. .Antalya da bikini ile fotoğrafçıya poz verip bir albüm yapmış ve bana hediye etmişti. Benim yaşında inşallah benim gibi dinç ve güzel olursun demeyi de ihmal etmemişti. .küsünce albumu geri yolladim:-)

Acaba menopoza girdi de onun etkileri ile dahada mi delirdi seninki?benimki öyle olmuştu çünkü. .Antalya da bikini ile fotoğrafçıya poz verip bir albüm yapmış ve bana hediye etmişti. Benim yaşında inşallah benim gibi dinç ve güzel olursun demeyi de ihmal etmemişti. .küsünce albumu geri yolladim:-)
Oha, bu ne ayol özgüvene bak vohoreey. Bana da versenize şundan. Benimki de aman ne günahçı.

Zor bir konuşma olur bence ancak ima edin. Gerçi kısıtlansa bile vesayetini kim almak ister ki :/
Evet doğru, yakın zamanda taşınıyoruz yurtdışına. Eşim vesayet alamaz. Kayınvalidem kendi kendine bizden icazet alıp eşimin kredi kartından işlem yapan bir kadın. Dolayısıyla aklıma başka çare gelmiyor artık. Pf.

Benimki Ajda ile yarışıyor..estetikler gym kere gitmeler filan hiç sorma. .günahtan da korkar ama bunlar ona göre zaten günah değil. .günahı sevabı o belirliyor ya..
Ahahaahahha,çok iyi ya. Çook sevdim. Kadın kalite bayağı. Beni de alsa benim ganimeti biraz büyütsem ya :(((

valla ben böyle kaynana ne gördüm ne duydum resmen oscarlık pess bu kadar merak bir potansiyelde nasıl toplanabilir bünyesine zarar kadın meraktan resmen harcamış kendini

Ahahaahahha,çok iyi ya. Çook sevdim. Kadın kalite bayağı. Beni de alsa benim ganimeti biraz büyütsem ya :KK43:((
Hahahaha alemsin canım. Ama var ya bana iyilik yaptı bilmeden.eşim yaşlanınca sagimi solumu gerdirmeme hiç karisamayacak. Birşey derse eee annen yaptı ya ona niye cemkirmedin diycem.gerçi çemkirdi ama unutur o zamana kadar:-)

O halinizle birde bunlarla ugrasıyorsunuz :(
Sizin yasadığınız apt ı baya ii tanıyor sık mı geliyor
Nerden geliyor bu kadar olayı hangi rahatlıkla cıkarıyor anlamadm

O halinizle birde bunlarla ugrasıyorsunuz :KK43:
Sizin yasadığınız apt ı baya ii tanıyor sık mı geliyor
Nerden geliyor bu kadar olayı hangi rahatlıkla cıkarıyor anlamadm
Benim apartmanım değil, kendi apartmanındaki komşu kızı. Orada bunları görüyor cingar çıkartıyor sonra tepki görünce ağlayarak bana geliyor.

Vay Arkadaş konu sahibinin yazısından başka dahada bişeye şok olmam derken buda iyimiş :D albümü alınca surat ifaden nasıldı ya cidden çok komik nerden aklına gelmişse böyle bişey. Zorla övdürtcek heralde kendini.

Konu sahibi Allah'tan sabır diliyorum sana, inanılmaz bişey ya ne tehlikeli bi kv varmış. Başına kalması ayrı bi dram zaten. Anne sen içerden kolay kolay çıkamazsın deseydin, araştırdım çok üzgünüm başına geleni çekiceksin bu da senin sınavınmış deseydin :KK53:

Kayip nick memo Kayip nick memo ben şoka girdim sende gir :rolleyes:

Look at me gals,
ayıptır söylemesi az önce lavaboya girdim. Çöp kutusunu açtım. Sevgili kvmin benden istediği ped, ortalıkta duruyor. Düzgün, hiç kullanılmamış. Ayıp olacak ama, kadın regl falan değil. Bu kadın hakikaten aklını yitirmiş.

Ayy o iç çamaşırını çalmış ayıp olmamış sen azıcık eğlenince mi ayıp olcak ;) ya eşine bişey söylemene gerek yok bikaç gün daha sizin evde kalsın zaten kv kendi kendini gömdürür kadının fıtratı böyle :KK48:
İşin parasında değiliz. Kayınvalidem bunun bir hapis cezası doğuracağına inanıyor. Çok dertli bu yüzden. Biz hala söylemedik ama. :))) şöyle ki daha önce sabıkası olmayanlara böyle durumlarda bir karar çıkarılır. Denir ki, tamam sen şimdi bunu yatma ama 5 yıl içinde bir olaya karışırsan cezanı yatarsın. İşte kv öyle köşeye sinince ben de eğlenmek istiyorum ama ayıp olur diye yapamıyorum

Kısıtlama hukuki dilde kişinin özgürlüğünün kısıtlanması demek. Yani kısaca, kayınvalidem eşimin izni olmadan (ona bakmakla yükümlü olmuş olmayı kabul ederse) birçok eylemde bulunamayacak.

Yok bence bunu yapmayın. Kendi yetişkin bir kadın kendi sorumlulugunu kendi alabilmeli. Sizi anlıyorum sanki olayların olası sonuçlarını anlamiyor gibi davranıyor. Neden, çünkü anlamasına gerek yok. Siz onun için bişeyleri hep hallediyorsunuz. Borc varsa odemeyin, mahkeme varsa gidip savunmayin, kavga varsa arabulucu olmayın. Kp ile baristirmaya calismayin. Sadece psikologa goturun. Hatun aslinda yardim cigligi atiyor.

Sanırım eşiniz kv ye ait bir borcu ödemişti. Guzellik merkezi borcuydu galiba, Böyle birşey hatırlıyorum, sizin konunuz muydu acaba?

Back
X