kayınvalidem bizde

Ay ne guldum gece gece.:KK70:Hayır sapik var deyip.ne caset eve girdi.Hazır gelisken bi sapik göreyim dünya gözüyle. Yazım size çocuklarına üzüldüm. Sapik sandın polis çağır.Evini taşıyın çıkmaz sizden.Hayır gece yarısı sizin odayida basar bu kadın.Sizim Komşuları söylemiyorum bile.:KK3:
Canım dinleme huyu var ya, biz bir kere evinde misafirliğe gittik onun. Gece ben kkda takılıyorum yine, eşim de yanımda işte baktım odanın kapısının altında gölge. Orda durmuş kapı dinliyor. Çaktırmadan ses ettim eşime. Gördü o da. O anda ikimiz de bastık kahkahayı. Duymasıyla kaçması bir oldu :))))))

Çok fena bir durum fakat kayınvalidenize cok iyi bir ders olmuş bu. Artık birşey yapmadan önce 40 kez düşünür.
Çok da takılma, o da hatasını anlayacak.

Kv nerdeyse huzursuzluk ordadır kendi kaşınmış oh olmuş, nedense hep en önde aktör olma çabalarını
kimseye kaptırmıyorlar

Ahaha, benim kayınvalidemi alsanıza bir gün ayol siz, kahvaltıya otursun bu reçeli sen mi yaptın hazır mı aldın diye sorsun. Hazır de, neden sen yapmadın desin :)) bugün bunu sordu bana biliyor musun. Bazen gel gitler yaşıyor.
Işte tam o esnada. Tazminat çok yüklü istenir ödenmez ise hapis cezası olur diyin. Izin vermeyin derdini unutmasına. Arada çıkıp beyaz fanila don falan alın kv bedeninde. Bu ne derse lazım olur belki gördüm aldım yıkayım hazır olsun diyin. :KK70:

Okuduğum en janjanlı kv hikayesi

Işte tam o esnada. Tazminat çok yüklü istenir ödenmez ise hapis cezası olur diyin. Izin vermeyin derdini unutmasına. Arada çıkıp beyaz fanila don falan alın kv bedeninde. Bu ne derse lazım olur belki gördüm aldım yıkayım hazır olsun diyin. :KK70:

Okuduğum en janjanlı kv hikayesi
Sapıtık sapıtık inan bana, eşimin yanında sende ped var mı diye özellikle sormalar, kadın bugun bütün gün birlikteydik ayol. Bana kadınlığını ispat etmeye çalışıyor. Eşim bile dedi, bunu yalnız soramıyor musun senin mahremiyetin yok mu bu nedir duyurma peşinde misin diye. Karışmadan izliyorum, kendi kendime. Konuştukça konuşuyor. Ben aslında eşimin onu kısıtlamasını istiyorum kızlar, ama bunu söylemeye cesaret edemiyorum eşime. Ciddi bir şey bu sonuçta. Henüz o kadar samimileşmedik eşimle bu konuda.

Evet canım 52 sanırım öyle bir şey olması gerek. Genç bayağı bayağı. Böyle manikürü pedikürü eksik olmayan saçları her daim boyalı ağzından dedikodusu eksik olmayan, her lafından biri aman çok günah cık cık olan bir kadın düşün. İşte o benim kv. Hapse girmez canım, davanın niteliğine uygun değil. Kız direkt hakaretten tazminini istiyor.

Ee ama eve girmiş? Çocuğa kultablasi fırlatmis? Bunların hiç bir yaptırımı yok mu?

Neyyy? Ne alaka? Niye böyle bişey söyledi. Durduk yere mi?
Evet aynen şöyle oldu, kayınvalidem bu doğa rutkay var ya, babasının adını unuttum şimdi heh o adama hasta. Magazinde gördük bunu, bütün aile hep birlikteyiz konuşuyoruz falan, benimkinin kurduğu cümleyi söylesem ağzın açık kalır. İşte kısaca o adama bakarak kpye iktidarsız dedi. Adam çok bozuldu, dut yemiş bülbüle döndük

Ee ama eve girmiş? Çocuğa kultablasi fırlatmis? Bunların hiç bir yaptırımı yok mu?
Evet tabi ki iddia edildiği ve kanıtlandığı şekilde hepsinin bir yaptırımı var. Ancak kız, apartman içinde ona hakaret ettiği ve kişilik haklarına saldırdığı, özel hayatını ifşa ettiği gerekçesiyle dava etmek istiyor. Yani kısaca işin maddi boyutuyla ilgileniyor. Bu kadar ayrıntıyı sadece biz biliyoruz.

Allah sabır versin zor bir kv..Benimki de çok uçuk kaçıktir.aklına eseni yapar kimseden çekinmez ağzına geleni söyler.artık görüşmüyorum Allah'tan.

Sapıtık sapıtık inan bana, eşimin yanında sende ped var mı diye özellikle sormalar, kadın bugun bütün gün birlikteydik ayol. Bana kadınlığını ispat etmeye çalışıyor. Eşim bile dedi, bunu yalnız soramıyor musun senin mahremiyetin yok mu bu nedir duyurma peşinde misin diye. Karışmadan izliyorum, kendi kendime. Konuştukça konuşuyor. Ben aslında eşimin onu kısıtlamasını istiyorum kızlar, ama bunu söylemeye cesaret edemiyorum eşime. Ciddi bir şey bu sonuçta. Henüz o kadar samimileşmedik eşimle bu konuda.

Canim sen bunu al götür vir psikologa başlasın terapiye. Yani gerçekten kadında garip patolojiler söz konusu. Bununla ugrasılmaz, ne kadar bulamayınca uzak durum desem de olmaz çünkü annesi ve bir şekilde illaki hayatınızda olacak. Üzüldüm şimdi çünkü ne gerek var hasta insanla bu kadar etkileşime girmeye. Sen hiç birşey yapmasan oturup film izler gibi izlesen bu kadını ve yaptıklarını illaki etkilenirsin.

Psikologlara böyle hastaların hasta ettiği insanlar gider hep. Gercek hastalar gitmez kolay kolay. Sen bu kadın sizi hasta etmeden tut elinden götür terapiye. Allah kolaylik versin.

Allah sabır versin zor bir kv..Benimki de çok uçuk kaçıktir.aklına eseni yapar kimseden çekinmez ağzına geleni söyler.artık görüşmüyorum Allah'tan.
Sen zaten İngiltere' de değil misin canım. Kv de mi orda. Bırak, London senin Brighton benim gez keyfini çıkaar :)

Merhabayın hanımlar,
Aslında çok konu oluyor diye açmak istemiyorum ama dert bitmiyorr.
birkaç gün önce zorunlu kürtaj oldum, iyiyim toparladım ama. Şimdi gelelim konumuza..
olay şu, kayınvalidemin apartmanında birçok komşusu var. Bunların dedikodusunu yapar genelde. Kapı komşusunun kızı var, bu kadın 24 yaşında bekar bir kadın. Kayınvalidem sürekli bu kızı gözetleyip duruyordu tee ben nişanlıyken de. Eve erkek getiriyor pu terbiyesiz modunda yani. Neyse, dün erkek arkadaşın eve geldiğini görmüş yine, (komşu çalışıyor), lambır lumbur komşuyu aramış. Eve erkek attı şeklinde değil ama, eve biri girdi sapık galiba ah napacağım şeklinde. Komşu da nolur nolmaz diye anahtar bırakıyor eve 30 yıllık komşu falanlar yani. Neyse kv kapıyı açıyor, bunları yakınlaşırken görüyor. Bütün binayı toplayıp yaygara kopardığı için, kız bunu resmen binada rezil ediyor. Hırpalıyor biraz. Üstüne bir de dava ediyor. Kv arayınca öğreniyoruz işte, eşime söyledi. Eşim de haketmiştin bunu tarzı konuştu. Allahım akşamına baygınlık üstü baygınlık. Bu yaştan sonra bunları da mı görecektim, hapse mi gireceğim şimdi ben, oğullarım da beni kaile almıyor. Cidden kendini hasta etmiş ama, tansiyonu falan yükselmiş. Kp bırakıp gitti kayınvalidemi, eşimin kardeşleri de yurtdışında şu an. Mecbur birkaç gün bizde kalacak olaylar durulana kadar. Apartmanda kimse istemiyor onu, kızın annesi kapıları falan yumruklamış o derece. Gönülsüz gönülsüz razı oldum açıkçası, napacak böyle diye. Kızı da tanıyorum, aradım. Kesinlikle şikayetimden vazgeçmeyeceğim, bu ne terbiyesizlik diyor e o da haklı. İsteyecek tazminatını. Kv de oraya beni göndermeyin, parçalarlar diyor. Eşime söyledim dedim birkaç gün tamam, sonra istemiyorum ne yani bu kan davası sanki. Kullanmaya başladı. Eşim de her şeye lanet etmiş durumda vallahi, adam çıldırdı 2 haftadır. Sabahtan beri kaç ay yatarım diye soruyor, gülesim geliyor gülemiyorum. Kp de boşanacağım, evlendiğim gün anlamıştım bu kadının rezilliği ben diyor. Kayınvalidem iyice depresyonda yani. Şimdi kızlarr, ben napayım? Tamam anladım üzgün de, böyle de olmaz yani?
semurcan semurcan , kuzum bahsettiğim konu, merak ediyorum yorumunu.
Hukukçu olduğunuz için biraz içini rahatlatın bence ama hafif de tahditvari biçimde. Mesela hagb verilir diyin ama bu nedenle bir daha kimsenin tavuğuna kış demeyeceksin, karakolluk olmayacaksın, sakin duracaksın ki cezaevine gitmeyesin falan diye ayar verin. Hem içi rahat eder evine döner, hem de bundan sonra daha dikkatli davranır. Umarım tabi ;)

Evet tabi ki iddia edildiği ve kanıtlandığı şekilde hepsinin bir yaptırımı var. Ancak kız, apartman içinde ona hakaret ettiği ve kişilik haklarına saldırdığı, özel hayatını ifşa ettiği gerekçesiyle dava etmek istiyor. Yani kısaca işin maddi boyutuyla ilgileniyor. Bu kadar ayrıntıyı sadece biz biliyoruz.

Ayy avukatmissin. Sen bu kiza avukatlık yapsan süper olurdu. Neyse inşallah yüklü bişey öder, zaten artık çok da barınamaz o apartmanda herhalde.

Hukukçu olduğunuz için biraz içini rahatlatın bence ama hafif de tahditvari biçimde. Mesela hagb verilir diyin ama bu nedenle bir daha kimsenin tavuğuna kış demeyeceksin, karakolluk olmayacaksın, sakin duracaksın ki cezaevine gitmeyesin falan diye ayar verin. Hem içi rahat eder evine döner, hem de bundan sonra daha dikkatli davranır. Umarım tabi :KK66:
Evine bir şekilde döner, kötü gelin olacağım ama eşimden onu kısıtlamasını talep edeceğim. Nasıl konuşacağım, o ne diyecek, kvm sağlıklı mı hiçbir fikrim yok. Eşimle bu konularda resmiyiz, serttir. Bir yemek mi yapsam napsam

Back
X