kayınvalidem bizde

Kiz iyi yapmis bence. Su an mahkemelik olduklari icin karsi tarafin olumsuz adim atacagini sanmam, haksiz duruma duserler cunku. Kv ne bunu soyle korkmasina gerek yok

Oww kayinvalide nasıl ekşınlı bir hatunmus öyle. En iyisi kayinpederle arasını düzeltmenin yolunu bulun siz, bir de bosanirlarsa hiç gitmez sizin komşulara da sarar.

Oww kayinvalide nasıl ekşınlı bir hatunmus öyle. En iyisi kayinpederle arasını düzeltmenin yolunu bulun siz, bir de bosanirlarsa hiç gitmez sizin komşulara da sarar.
Sorma delidir. Eşim geldi biraz önce yemek yaptık. Yine beni kötülemeye başladı. Gün içerisinde benimle konusmadı hiç hepiniz beni dışlıyorsunuz dedi. :)

Sorma delidir. Eşim geldi biraz önce yemek yaptık. Yine beni kötülemeye başladı. Gün içerisinde benimle konusmadı hiç hepiniz beni dışlıyorsunuz dedi. :)
Haha kötü gelin :KK70:

Canı sıkıldıkça saracak insan arıyor demek ki. Kaç ya da kaçır kesin çözüm :))

Pinky sen avukatsin değil mi? Korkutsana kv yi azicik. Haketmis çünkü. Kafa bul ben olsam ne biçim eglenirdim. Anne derdim. Benim çaldığın çamaşırlar var ya, artik kogusta giyersin...Ayyy ama bir de koğuş agalari oluyormus. Pekte tekin degillermis anlarsin:KK8: falan derdim ben.
Ahahahah ölsün sonra korkudan, taksirle adam öldürmeden x yoluna gideyim :)

Kv üst komşu ile kavga etti

HAGB verdi hakim 5 yıl deneyim süresi vardı

Bu sene tekrar birileri ile didişmiş bak senin cezan var haaa dedik 5 yılım doldu dedi

Başka şeye aklı ermez de buna eriyor konu komşu ile geçimsizlik hat safhada
:KK70::KK70:5 yıl haa

5 yıl ceza değil 5 yıl uslu durma süresi

Eğer uslu durursa ceza almıyor durmazsa ceza alıyor cezayı unutmuşum valla neydi diye

Denetim süresi de deneyim süresi diye yazmışım düzenleme süresi de bitmiş
Süresi dolmus uslu durmuş napsin kadin duramıyor artik :-) cezada kutuphanede kitapbokuma cezası falandır :)

Eşiniz demedi mi " ama o benim annem " :)

Ya aslında böyle zulüm yakını kv.ler bir kaç ay yatsalarda belki uslanirlar. Hatta askere alsınlar :)

Kp. Bu nedenden dolayı mi bırakıp gitti ?

Hayır kayınvalidem herkesin içinde kp nin iktidarsız olduğunu söylediği için kavga ettiler. Kpnin hali vakti yerinde, bir başka kadınla görüşmek istediğini söyledi. 1Sen 1Sen

Ne oluyor yahu? Bunu ne zaman Dedi?
Benim kv bi tek bana bulaşmıyor ki kuzum, daha önce de napayım ben bunu artık iş görmüyor, sen de adam mısın yok bilmem ne demişliği vardır. Bana bile soruyor ayol, performans nasıl diye kendi oğlu için. Deli midir nedir. Böyle bu kadın, emekli coğrafya öğretmenlerinin sonu bu herhalde

Benim kv bi tek bana bulaşmıyor ki kuzum, daha önce de napayım ben bunu artık iş görmüyor, sen de adam mısın yok bilmem ne demişliği vardır. Bana bile soruyor ayol, performans nasıl diye kendi oğlu için. Deli midir nedir. Böyle bu kadın, emekli coğrafya öğretmenlerinin sonu bu herhalde
tevekkeli coğrafyayı sevmiyor değilmişim demek :D

Ohh ne güzel işte eline düşmüş iyice korkut, internet te araştırdım durumun vahim de.

Back
X