kayınvalidem bizde

queenofhaters

Yaşa Mustafa Kemal Paşa!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2015
4.016
12.575
128
Merhabayın hanımlar,
Aslında çok konu oluyor diye açmak istemiyorum ama dert bitmiyorr.
birkaç gün önce zorunlu kürtaj oldum, iyiyim toparladım ama. Şimdi gelelim konumuza..
olay şu, kayınvalidemin apartmanında birçok komşusu var. Bunların dedikodusunu yapar genelde. Kapı komşusunun kızı var, bu kadın 24 yaşında bekar bir kadın. Kayınvalidem sürekli bu kızı gözetleyip duruyordu tee ben nişanlıyken de. Eve erkek getiriyor pu terbiyesiz modunda yani. Neyse, dün erkek arkadaşın eve geldiğini görmüş yine, (komşu çalışıyor), lambır lumbur komşuyu aramış. Eve erkek attı şeklinde değil ama, eve biri girdi sapık galiba ah napacağım şeklinde. Komşu da nolur nolmaz diye anahtar bırakıyor eve 30 yıllık komşu falanlar yani. Neyse kv kapıyı açıyor, bunları yakınlaşırken görüyor. Bütün binayı toplayıp yaygara kopardığı için, kız bunu resmen binada rezil ediyor. Hırpalıyor biraz. Üstüne bir de dava ediyor. Kv arayınca öğreniyoruz işte, eşime söyledi. Eşim de haketmiştin bunu tarzı konuştu. Allahım akşamına baygınlık üstü baygınlık. Bu yaştan sonra bunları da mı görecektim, hapse mi gireceğim şimdi ben, oğullarım da beni kaile almıyor. Cidden kendini hasta etmiş ama, tansiyonu falan yükselmiş. Kp bırakıp gitti kayınvalidemi, eşimin kardeşleri de yurtdışında şu an. Mecbur birkaç gün bizde kalacak olaylar durulana kadar. Apartmanda kimse istemiyor onu, kızın annesi kapıları falan yumruklamış o derece. Gönülsüz gönülsüz razı oldum açıkçası, napacak böyle diye. Kızı da tanıyorum, aradım. Kesinlikle şikayetimden vazgeçmeyeceğim, bu ne terbiyesizlik diyor e o da haklı. İsteyecek tazminatını. Kv de oraya beni göndermeyin, parçalarlar diyor. Eşime söyledim dedim birkaç gün tamam, sonra istemiyorum ne yani bu kan davası sanki. Kullanmaya başladı. Eşim de her şeye lanet etmiş durumda vallahi, adam çıldırdı 2 haftadır. Sabahtan beri kaç ay yatarım diye soruyor, gülesim geliyor gülemiyorum. Kp de boşanacağım, evlendiğim gün anlamıştım bu kadının rezilliği ben diyor. Kayınvalidem iyice depresyonda yani. Şimdi kızlarr, ben napayım? Tamam anladım üzgün de, böyle de olmaz yani?
semurcan semurcan , kuzum bahsettiğim konu, merak ediyorum yorumunu.

Evine gitmeyecek mi hiç? Bunca olaydan sonra gitmek istemeyecek belliki,şimdiden sinyallerini vermiş kayınvalideniz.
Evini satıp baska yere taşınmasını teklif edin,yada kiradaysa başka eve çıksın, yoksa size kalacak ihale.
Bu arada çok geçmiş olsun, Rabbim bir daha yaşatmasın.

@pinkycaramel öncelikle sana geçmiş olsun.
ama sende bu kv varken travmanı kolayca atlatacaksın umarım, baksana şaka gibi kadın.
ha ha, bence yaptığının bedelini ödesin.
oh olsun, tüm gençlerin intikamını alsın komşu kız.
bizim köyde de gencecik 15lik kızların dedikodusunu yapar koca koca kadınlar, deli olurum.
bence sen de eğlenmene bak.
kp nin tepkisi de süper.
bence bu kv yi bir huzurevine gönderin, oradakilere da kan gitsin.

Kafayi yemis senin kv, tovbeler olsun o ne yaa, peki amaci ne yani anahtari aldi kapiyi acti istedigi olmus hadi kizla sevgilisinide basmis ee maksadi neydi ? Kizi sozum ona apartmana rezil edip ordan godermek miydi ? Resmen kendi rezil oldu ustelik basina bela acmis hemde evine gidemiyor. Valla bu kadin her konuda boyle ise kp iyi dayanmis yine bu kadar sene..
Aman sizde evinizdeyken dikkatli olun..

Kvnizin yaptigi gercekten cok cok cok ayip. Baskasinin evine izinsiz girmek ne demek.. bana yapilsa asla pesini birakmazdim siniri cok asmis.

Merhabayın hanımlar,
Aslında çok konu oluyor diye açmak istemiyorum ama dert bitmiyorr.
birkaç gün önce zorunlu kürtaj oldum, iyiyim toparladım ama. Şimdi gelelim konumuza..
olay şu, kayınvalidemin apartmanında birçok komşusu var. Bunların dedikodusunu yapar genelde. Kapı komşusunun kızı var, bu kadın 24 yaşında bekar bir kadın. Kayınvalidem sürekli bu kızı gözetleyip duruyordu tee ben nişanlıyken de. Eve erkek getiriyor pu terbiyesiz modunda yani. Neyse, dün erkek arkadaşın eve geldiğini görmüş yine, (komşu çalışıyor), lambır lumbur komşuyu aramış. Eve erkek attı şeklinde değil ama, eve biri girdi sapık galiba ah napacağım şeklinde. Komşu da nolur nolmaz diye anahtar bırakıyor eve 30 yıllık komşu falanlar yani. Neyse kv kapıyı açıyor, bunları yakınlaşırken görüyor. Bütün binayı toplayıp yaygara kopardığı için, kız bunu resmen binada rezil ediyor. Hırpalıyor biraz. Üstüne bir de dava ediyor. Kv arayınca öğreniyoruz işte, eşime söyledi. Eşim de haketmiştin bunu tarzı konuştu. Allahım akşamına baygınlık üstü baygınlık. Bu yaştan sonra bunları da mı görecektim, hapse mi gireceğim şimdi ben, oğullarım da beni kaile almıyor. Cidden kendini hasta etmiş ama, tansiyonu falan yükselmiş. Kp bırakıp gitti kayınvalidemi, eşimin kardeşleri de yurtdışında şu an. Mecbur birkaç gün bizde kalacak olaylar durulana kadar. Apartmanda kimse istemiyor onu, kızın annesi kapıları falan yumruklamış o derece. Gönülsüz gönülsüz razı oldum açıkçası, napacak böyle diye. Kızı da tanıyorum, aradım. Kesinlikle şikayetimden vazgeçmeyeceğim, bu ne terbiyesizlik diyor e o da haklı. İsteyecek tazminatını. Kv de oraya beni göndermeyin, parçalarlar diyor. Eşime söyledim dedim birkaç gün tamam, sonra istemiyorum ne yani bu kan davası sanki. Kullanmaya başladı. Eşim de her şeye lanet etmiş durumda vallahi, adam çıldırdı 2 haftadır. Sabahtan beri kaç ay yatarım diye soruyor, gülesim geliyor gülemiyorum. Kp de boşanacağım, evlendiğim gün anlamıştım bu kadının rezilliği ben diyor. Kayınvalidem iyice depresyonda yani. Şimdi kızlarr, ben napayım? Tamam anladım üzgün de, böyle de olmaz yani?
semurcan semurcan , kuzum bahsettiğim konu, merak ediyorum yorumunu.
kızın annesini aramış, o da eve gir bi bak mı demiş yoksa hiç söylemeden mi dalmış eve anlamadım?
bide nasıl tüm binayı toplamış onu anlamadım.
erkek vaaar diye mi bağırmış napmış

eşiniz de size yerleşmesini istemiyodur diye umuyorum.

en kötü o evden çıkıp başka yere yerleştirirsiniz.

kızın annesini aramış, o da eve gir bi bak mı demiş yoksa hiç söylemeden mi dalmış eve anlamadım?
bide nasıl tüm binayı toplamış onu anlamadım.
erkek vaaar diye mi bağırmış napmış
Hayır, eve biri girdi yemek mi getirdi naptı anlamadım sapıktır belki diye ben de giriyorum haberin olsun demiş. Bi de diyor ki ayy tamamen iyi niyetliydi

@pinkycaramel
pinkycigim,
kayyum valide cok sirin, fazla sirin!
sen bir hukukcu olarak kayyum'un alacagi cezayi tahayyul edebilirsin saniyorum, esin de keza... hapis yatacagini sanmiyoruz elbette ki... bu durumda karsina alip, tipki bir muvekkil gibi, resmiyetle 'bakacagi yuze tukurmemesi-tukurecegi yuze bakmamasi' konusunda telkin vermen gerekiyor. Ama dedigim gibi, gelini olarak degil... bir muvekkilinmis gibi.

simdi iliski detaylariniza vakif degilim, ben olsam ne yapardim?

ben calisan bir kadin olarak evimde kimsenin bulunmasindan haz etmem. dolayisiyla "x hanim sizin icin durusmalarimi erteliyorum, birkac gun yasadiginiz stresi atlatalim; ben size, siz bana destek..." derdim. olayin oldugu sureyi takip eden birkac gun misafir olabilir diye dusunur. ses etmezdim. sonrasinda da iznimin bitecegi gunun evvelinde "ev kapali kaldi su kadar gun, temizlik icin yardim gerekli mi, birini ayarlayayim mi" derdim ve evine yollardim.

baskasinin evine anahtarla girmeye curet edecek kisi esimin annesi dahi olsa evimde birakmazdim.

Yani pink, zaten yeni bir olaydan çıktın bir bu eksikti he!
Ama cidden sınırı yok kadının, tehlikeli bayağı. Kendi cumhuriyetini ilan etmiş, her şeye hakkı var gibi davranıyor.
Bu durumda sana da istediğini yapar gibi.
Kocası bile kaçmış ki haklı. Bu durumda sen neden kaçmayasın?
Valla 1-2 gün kalsın sonra, ne yapıyorsa yapsın, baksın çaresine kendisi. Onca şeyi yaparken iyiydi, büyüsün biraz büyüsün. Eylemlerinin sonuçlarıyla yüzleşme vakti gelmiş de geçiyor. :KK53:
Pink sen avukatsın ya hani, 10 yıl yatarsın falan diyeydin, ne curcuna çıkardı he. :KK14:

Back
X