Kayınvalidem bebeğime eşinin adını vermek istiyor

Eşiniz zaten sizi rahatlatmis, doğmamış çocuğa don biçmemiş bu nedenle bu tarz diyaloglarida umursamamis, isim zamanı nüfusa beraber gidersiniz olur biter, bu stresle o 9 ay geçmek bilmez kafanıza takmayın, emin ol daha fazlası olacak hangi birini takacaksin ? Sütten kesilsin alacam benimle uyuyacak diyenler var , sizden daha çok seviyorum diyenler var, kendisine anne dedirttirenden tutun emzirmek isteyen bile var 😂 yahu bitmeeeeeeezzzzz, sen he de geç hiç kasma zamanı geldikçe tirnaklarini çıkarırsın gerektigi yerde, şuan için erken bunları düşünmek için.

Doğmamış bebege don biçmek .. ortada hamilelik yok, cinsiyet yok haşa vahiy mi indi de oğlan olacağına karar kıldı. Benim kayınvalide de hamileyken bir isim onerdi ;" biz ismi belirledik x olacak" diyip güldüm. Konu da orda kapandı. Kocanla kavga etmenin mantiksizligi da ayrı. Laf sokup terbiye bozulacak bir şey yok ki;" x anne ortada hamilelik yok şimdiden böyle konusmayin, hamile kalirsam dogana kadar kırk kere isim değişir kafamda.." diyip niyetinizi belli edin.
Kızlar yeni evliyim birkaç ay oldu henüz. Hamile değilim ama kayınvalidem daha ortada olmayan çocuğuma kayınbabam ın adını vermek istiyor normalde aşırı sinirli tahammülsüz biriyim ama saygımı bozmamak için lafı olduğunda cevap vermiyorum ama artık aşırı doldum bu konuda sürekli eşimle kavga ediyorum annesine bişey demediği için ne yapmam gerekiyor nasıl ifade etmeliyim istemediğimi kırmadan?

Kızlar yeni evliyim birkaç ay oldu henüz. Hamile değilim ama kayınvalidem daha ortada olmayan çocuğuma kayınbabam ın adını vermek istiyor normalde aşırı sinirli tahammülsüz biriyim ama saygımı bozmamak için lafı olduğunda cevap vermiyorum ama artık aşırı doldum bu konuda sürekli eşimle kavga ediyorum annesine bişey demediği için ne yapmam gerekiyor nasıl ifade etmeliyim istemediğimi kırmadan?
Valla canım biz boyun edince çok eziyorlar kalbinden ne geçiyorsa onu koy

C

Can sıkıcı dediğiniz gibi ama bende inadım istemediğim şeyi yapmak istemiyorum açıkçası eşim ciddiyetimi anlasın diye ona bile eğer koymak gibi Bi hataya düşersen boşanırım dedim doğru mu yanlış mı bilmiyorum ama anlasın istiyorum
Bosanma kelimesi ve düşüncesi bir evlilikte bir çırpıda nasıl agzinizdan çıkıyor ? Çocuk oyuncagi mi bu ! Daha hamile bile değilsiniz üstelik!

Ona neymiş. Çok istiyorsa kendisi doğursun koysun. Bebeğe ismi anne baba koyar. Hayır istemiyorum diyeceksiniz açık ve net

Arkadaslar ben bu fantaziyi anlayamiyorum lutfen biri beni aydinlatsin
Neden dogan bebege birilerinin adi koymak zorunlulugu olur

Ya benim kv bunu hakkında cümle dahi kuramaz bak net söylüyorum fikir dahi beyan edemez isim hakkında! İlişkilerinizdeki mesafeyi kontrol edin! Nasıl cesaret edebilir söylemeye bile ! Kv ile sorunum yok bu arada mesafemi bilir sizinkine bildiren olmamış

Çooook erkenden sıkıntıya düşmüşsünüz mevla görelim neyler neylerse güzel eyler akışa bırakın yormayın kendinizi

heee de geç. Olay kapansın çocuk oluncada göbeği kesilirken doktor söyledi der geçersin. Daha ortada çocuk yok boşuna polemiğe girme boşver

Yani daha ortada olmayan bir bebek için bu kadar sinir olma bnce. Ayrıca belki kızın olacak boşver boşa sinir ediyorsun kendini. En olmadı karşına alıp anne benm gönlümde bu isim var diye konuşursun. Yada göbek adını kayinbabanin ismini koyarsınız..

He de geç kendi bildiğini oku. Bu konuda eşinle kavga bile etme. Çok meraklıysa kendisi koysaydı çocuklarına

Arkadaşın kv de kendi adı konsun istiyordu yaşarken. Allahtan bebek erkek oldu 😂

Daha ortada bebek bile yok bu konular neden konusuluyor acmaya calıstıgında kapat gitsin konuyu, bun usürekli dile getirip eşinle kavga etmeni sacma buldum gereksiz bir konu cunku

Kız olursa pembe erkek olursa abdullah 😀😀😀😀 aman boşverin koyamam diyeceksiniz geçeceksiniz bebek olacakta erkek çıkacakta ohhho

Bizimkilerde vereceğiz snaıyordu. Eşim onaylamış meğer çocugun ismini başka bir şey koyduk delirdiler 😂😂😂 iki d ebir toplum içind ebir insna söz verdimi tutacak diyolar. Verdikleri sözleri çok tutuyolarmış gibi.

Sanane cocugu ben doguruyorum sana noluyo dıyemıomusun terbıyesızlıkse onun yapıtıgı dahada terbıyesızlık hıc acımam valla en nefret ettigi kaynana tipio emri vaki yapıo

Kendi doğurduğunda verseymiş. Asla kabul etmeyin. Vallahi istenmeyen isim ömür boyu çile gibi.

Ne şekilde söyleyebilirim peki cidden zorlanıyorum iyi geçinmek isteyen biriyim ama bu kırmızı çizgim kesinlikle istemediğim bişey normalde bebek isteyen ben artık gerekirse doğurmam demeye başladım bu durumda üzüyor beni hergece kabus görüyorum isimle alakalı sürekli kavga etmeye başladım eşim bana anlayışlı rahat ol koymam dediklerini istediğini koyarız diyor ama bilmiyorum rahatlatmıyor bu dedikleri tek istediğim kayınvalidem onun susturması ben bişey dediğimde beni kötü bilebilir ama oğluna kin tutmaz cevapta veremez ama eşim yapmıyor
Bu güzel ismi babamdan başkasına yakıştıramam ki diyip koymayacağınızı belirtin.
İşe yarar mı?belki

X