• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidem bebeğime eşinin adını vermek istiyor

Kızlar yeni evliyim birkaç ay oldu henüz. Hamile değilim ama kayınvalidem daha ortada olmayan çocuğuma kayınbabam ın adını vermek istiyor normalde aşırı sinirli tahammülsüz biriyim ama saygımı bozmamak için lafı olduğunda cevap vermiyorum ama artık aşırı doldum bu konuda sürekli eşimle kavga ediyorum annesine bişey demediği için ne yapmam gerekiyor nasıl ifade etmeliyim istemediğimi kırmadan?
Neden ortada fol yok yumurta yok kavga edip huzurunuzu bozuyorsunuz?? Bir gebe kalın bakalım cinsiyet belli olsun sonra ikinizin karar verdiği ortak bir isimde buluşursunuz. Banada fikir çok soylendi gıcık oldum koymadım sen doğur sen koy demisligim var :) hatta dalga bile geçtim ailede eski isim varsa hep şöyle derdim kız olursa Naciye su koyacam erkek olursa Cumali can koyacam falan diye dalga geçerdim. Sonuç iki kızım oldu :) birini rahmetlij ananemin adı durdaneydi onun anlamı da inci tanesi demek birini inci koydum birini ışıl 🌸

Back