Kayınvalidem annemi kıskanıyor?!

Neden kira garip olsun? 4 tane daireleri, yüksek miktar emekli paraları var ona rağmen her şeyimizi eşimle beraber yaptık, şimdi de kiraları vs vererek telafi etmeye çalışıyorlar.

Bu yoruma cok katildim. Art niyet oldugunu dusunmedim okuduklarimdan yola cikarak, sanirim sizin ve annenizin yakin iliskisine o da dahil olmak istiyor :) Yaziktir, kirmayin. Kizlariyla boyle yakin değilse siz ona yakin olun. Onu dislamadiginizi anladigi an rahatlayacaktir.

:) Bu durumu 7 yıldır yaşıyorum , benimde bir ailem olduğunu nedeni bilinmez ama bir türlü kabullenmiyor , ben aileme uzak olduğu için haftada 1 gün kendisine haftada en az 2,3 kez ki günlük telefon konuşmalarını saymıyorum , kendi kızının kocası ve çocuğu ile birlikte onunla yaşamasına rağmen bana nasıl rahat ediyorsun gidip annende kalmakla evine alış bence diyen bir kayınvalideye sahibim o yüzden ben şahsen onca uyarmama rağmen hiç değişmedi o yüzden görmüyor ve duymuyorum artık çünki yapacak birşey yok eşimin annesi dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…