- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.206
-
- Konu Sahibi inciitanem
Konu silmek yasak diyoruz nesini anlamadın çok merak ediyorum.. düşünceli olalımmis te allahım.. kuralları okuyun bi zahmetUzatmayacağım iyi geceler size. Demekki bi sorun oldu da sildim biraz düşünceli olabilirsiniz degilmi
Konu silmek yasak yalnızRabbim herkesin gönlüne göre versin . Hayirli evlat versin bize. Dua istiyorum...
Kardeşim yeni üye oldum ya sabir ya AllahKonu silmek yasak diyoruz nesini anlamadın çok merak ediyorum.. düşünceli olalımmis te allahım.. kuralları okuyun bi zahmet
Tamam o zaman yonetime söylersin konunun kapatırlar konun geri arkalara gider görünmez a silinmiyor maalesefKardeşim yeni üye oldum ya sabir ya Allah
Soyledim yöneticilere msj attım geri donus bekliyorumTamam o zaman yonetime söylersin konunun kapatırlar konun geri arkalara gider görünmez a silinmiyor maalesef
Yeni üye olun veya eski üye fark etmez. O sildiginiz konu buraya gelecek. Boş yere sildiniz yani. Şu yaptığınız hareketten ve verdiğiniz cevaplardan sonra konunuzu bilmesem de adı Melek olan kayinvalidenize hak verdim. Adi Melek kendi MelekKardeşim yeni üye oldum ya sabir ya Allah
Mesajla bana konuyu atmanıza gerek yoktu ))Kardeşim yeni üye oldum ya sabir ya Allah
Cok merak ettiğiniz için gönderdim..Mesajla bana konuyu atmanıza gerek yoktu ))
Moderatorler geri getirir konuyu merak etmeyin..neyse inşallah sorun neyse çözersiniz okuyamadım hala bilmiyorum
Rabbim herkesin gönlüne göre verir. Sana da öyle Melek versinYeni üye olun veya eski üye fark etmez. O sildiginiz konu buraya gelecek. Boş yere sildiniz yani. Şu yaptığınız hareketten ve verdiğiniz cevaplardan sonra konunuzu bilmesem de adı Melek olan kayinvalidenize hak verdim. Adi Melek kendi Melek
Ya hala çok merak ettiğiniz için diyorsunuz 5 6 sayfa yazışmışsınız sonra da silmişsiniz bizde diyoruz ki istediğiniz kadar silin konu geri gelecekCok merak ettiğiniz için gönderdim..
Aynisini diyecektim kimse de alintilamamis. Arıyordum belki bulurum diye ama yokBi alınti yapanda olmamış Allah rizasi için neden konuları siliyorsunuz
Kurallar yaziyor uye olurken okusaydiniz.Uzatmayacağım iyi geceler size. Demekki bi sorun oldu da sildim biraz düşünceli olabilirsiniz degilmi
Okumadım ama ne yapabilirim. Ben normal sosyal medya gibi siliniyor saniyordum ogrenmis oldumKurallar yaziyor uye olurken okusaydiniz.
Malesef bir sey yapamazsiniz konu gelir büyük ihtimalleOkumadım ama ne yapabilirim. Ben normal sosyal medya gibi siliniyor saniyordum ogrenmis oldum
Bilmiyorum yöneticiye yazdim insallah yardımcı olurlarMalesef bir sey yapamazsiniz konu gelir büyük ihtimalle
Kv gorumce falan mi okudu neden cekiniyorsun ki anonim sonuctaBilmiyorum yöneticiye yazdim insallah yardımcı olurlar
Evet bi sorun olduKv gorumce falan mi okudu neden cekiniyorsun ki anonim sonucta
Msj olarak atabilirim buraya geri gelmemesi için yönetimden yardm istedimKonu gelince beni etiket yaparmisiniz bu kadar saklanan olayı merak ettim