Kayinvalidem.... adi melek ama kabus

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

inciitanem

Güzel günler gelecek...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2020
78
202
29
Kiz merhaba. Benim derdim kayinvalidem.. 2 bucuk senelik evliyim esim A şehirli ben B.. 2 senede yaşadıklarım boğazımı gecti. Esimle sorunum yok derdim kayinvalidem. Ben tekrarlayan dusukleri olan bir kadınım cocugum hala yok benim için çok zor şeyler gerci herkes icin öyledir. Psikolojimi cok bozdu inanın. 2 3 ay once izne gittik esimin köyüne. Yengesi aksam caya cagirdi bizi kayinvalidem ile onlara gittik yengesi de cok laf gezdirir kayinvalidem oyle der yani yanında bisey deme kimse hakkında konuşma falan diye zaten kimseyle cok samimiyetten kurmam.. oturuyoruz birden benim cocuk meseleme geldi konu ve dönüp insanların icin senin çocuğun olmazsa oglumu evlendirecem dedi. Bütün dünyam başıma yıkıldı ne yapacağımı bilemedim Allah verecek ne yapabilirim veriyor alıyor nasip olmuyor dedim saçma sapan verecek verecek demeye basladi görümcem yeni evlenmişti bana Allah nasip ediyor karnima koyuyor senin kızına belki hic vermeyecek dedim eve gittik esime söyledim sok oldu agladim sabaha kadar bi cocuk gibi sabah oldu kayinbabama söyledim oda cok sasirdi nasil boyle bisey der diye. Unutamıyorum kizlar cok korkuyorum kabus oluyor bana yemin ederim abartmıyorum rüyalarımdan sıçrayarak o ani görüp uyanıyorum. Nasl unuturum ne yapayım bana bi akil verin lütfen uzun oldu hakkınızı helal edin...

Ben olsaydım bundan sonra muhatap olmazdım hiçbi şekilde de konuşmazdım. Ne kadar uzak o kadar etkisiz. Onu düşünmeyin bence. Bizim ülke için kadın kadının düşmanı çok geçerli bi cümle. Çocukta bile yarışıyoruz kıyaslanıyoruz.
Siz pozitif olmaya odaklanın umarım tez vakitte bebeğinizi kucağınıza alırsınız

Hayır o anı sakın unutma ve görüşmeyi kes.Valla kötü akıl vermek istemiyorum da çocuğum olunca da göstermezdim öyle kadına.
Allah dilediğiniz zaman sağlıklı bir çocuk nasip etsin size inşallah

Kesemiyorum saka yaptığını söylüyor boyle saka mi olur Allah aşkına

Saka yaptığıni söylüyor bunu sakasi olur mu

Sıkma canını.. Eşinin tepkisi ne oldu acaba? Eşin seni seviyo mu durumun senin elinde olan bi durum olmadığının da farkında mı güzel kardeşim gerisi dert değil...

Çocuğun olmazsa oğlumu evlendiricem mi dedi o? yok yok ben yanlış anladım herhalde

Eve gidip sabaha kadar ağlamak, rüyalardan sıçramak ya da birine öbürüne şikayet etmektense, sözün sahibine biraz tepki mi gosterseniz?

Yani eşiniz anladığım kadarıyla bugüne kadar etkisiz eleman gibi gelmiş çıkıp kimseye sizi savunmamış ki buna benzer şeyler yaşıyorsunuz . Ona şikayet etmenin sizin lehinize bir sonuç doğurmayacaği muhakkak.

Orda oturup laf dinleyene kadar " ben bunları konusmaya gelmedim," dersiniz , çantanızı alırsınız çıkarsınız. Bi daha da çok gerekmedikçe görüşmezsiniz.

Bunların oğullarının da her daim bi alıcısı çıkıyor. Aman kim ne yapsın sizin çapsız oğlunuzu diyen bi gelinleri olsaydı ne güzel hizaya gelirlerdi

Sıkma canını.. Eşinin tepkisi ne oldu acaba? Eşin seni seviyo mu durumun senin elinde olan bi durum olmadığının da farkında mı güzel kardeşim gerisi dert değil...
Esimle bi sorunum yok bu konuda o hep sabret der bana vardır Allah'ın bi bildiği diye teselli eder ama annesi oyle değil o kadar nefret ettimki kendisinden

Kayinvaliden boş konuşmuş patavatsız o bir net. Ama seninde görümcemi karıştırman saçma sana nasıl rabbim nasıl nasip ediyor yada edecekse onuda rabbim bilir bunu söylemende senin hatan olmuş keşke başka bir laf vursaydin

Bu nasıl bir insan ya insan demek bile istemiyorum! Asla ne hakkımı helal eder ne yüzüne bakardım asla.

Kendi evim orada değil ki mecbur yine ayni yere gideceğiz ayni şehirlerde değiliz. Dediğiniz gibi esim ailesine karşı özellikle annesine karşı bisey demiyor

Sizin acınız size yeter ya gerçekten içime oturdu bu insanın elinde olan bişeymi ya benim anneme de kaynanası kurmuş bu cümleyi ki çocukları varken, erkek çocuk istediğinden demiş bunu, ama anneme muhtaç oldu o doğurduğu hiçbi çocuğu bakmadı son nefesine kadar anneme muhtaçtı gık demeden baktı kadın. Ben olsam bi bardak su vermezdim ama işte

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…