- 27 Kasım 2020
- 78
- 202
- 29
-
- Konu Sahibi inciitanem
Kesemiyorum saka yaptığını söylüyor boyle saka mi olur Allah aşkınaHayır o anı sakın unutma ve görüşmeyi kes.Valla kötü akıl vermek istemiyorum da çocuğum olunca da göstermezdim öyle kadına.
Allah dilediğiniz zaman sağlıklı bir çocuk nasip etsin size inşallah
Saka yaptığıni söylüyor bunu sakasi olur muHayır o anı sakın unutma ve görüşmeyi kes.Valla kötü akıl vermek istemiyorum da çocuğum olunca da göstermezdim öyle kadına.
Allah dilediğiniz zaman sağlıklı bir çocuk nasip etsin size inşallah
İnsanların travması üzerinden şaka mı olurmuş üslupsuz..Saka yaptığıni söylüyor bunu sakasi olur mu
Esimle bi sorunum yok bu konuda o hep sabret der bana vardır Allah'ın bi bildiği diye teselli eder ama annesi oyle değil o kadar nefret ettimki kendisindenSıkma canını.. Eşinin tepkisi ne oldu acaba? Eşin seni seviyo mu durumun senin elinde olan bi durum olmadığının da farkında mı güzel kardeşim gerisi dert değil...
Kendi evim orada değil ki mecbur yine ayni yere gideceğiz ayni şehirlerde değiliz. Dediğiniz gibi esim ailesine karşı özellikle annesine karşı bisey demiyorEve gidip sabaha kadar ağlamak, rüyalardan sıçramak ya da birine öbürüne şikayet etmektense, sözün sahibine biraz tepki mi gosterseniz?
Yani eşiniz anladığım kadarıyla bugüne kadar etkisiz eleman gibi gelmiş. Ona şikayet etmenin sizin lehinize bir sonuç doğurmayacaği muhakkak.
Orda oturup laf dinleyene kadar " ben bunları konusmaya gelmedim," dersiniz , çantanızı alırsınız çıkarsınız. Bi daha da çok gerekmedikçe görüşmezsiniz.
Insan degil zaten canim surekli böyle. Kendimi kisir yetersiz gibi gormeme sebep oluyorBu nasıl bir insan ya insan demek bile istemiyorum! Asla ne hakkımı helal eder ne yüzüne bakardım asla.