- 27 Kasım 2020
- 78
- 202
- 29
-
- Konu Sahibi inciitanem
İlk degildi ki cocuk yüzünden kırması dayanamadımKayinvaliden boş konuşmuş patavatsız o bir net. Ama seninde görümcemi karıştırman saçma sana nasıl rabbim nasıl nasip ediyor yada edecekse onuda rabbim bilir bunu söylemende senin hatan olmuş keşke başka bir laf vursaydin
Allah kimseyi vicdansiz etmesinSizin acınız size yeter ya gerçekten içime oturdu bu insanın elinde olan bişeymi ya benim anneme de kaynanası kurmuş bu cümleyi ki çocukları varken, erkek çocuk istediğinden demiş bunu, ama anneme muhtaç oldu o doğurduğu hiçbi çocuğu bakmadı son nefesine kadar anneme muhtaçtı gık demeden baktı kadın. Ben olsam bi bardak su vermezdim ama işte
O zaman sorun eşinizde.Kendi evim orada değil ki mecbur yine ayni yere gideceğiz ayni şehirlerde değiliz. Dediğiniz gibi esim ailesine karşı özellikle annesine karşı bisey demiyor
Esim ailesine karşı soğuk biri ama laf söylemiyor. Ve kayinvalidemin Türkçesi cok yok bundan dolayı her defasında yanlis anladın diye beni kekliyor. Ve saka yaptım diyor. Vicdansiz merhametsiz saka mi olur boyleO zaman sorun eşinizde.
AiLesi size böyle şeyler söylerken esinizin kızmasından kırılmasından hic cekinmiyorlar. Çünkü sizin bu lafları işitmenize esIniz kirilmiyor üzülmüyor. Adam olayların dışında kendi halinde takılıyor.
Eşiniz tribünlerde izleyici olduğu sürece daha coook laf işitirsiniz.
Amin, üzmeyin kendinizi Allah görüyo herşeyi, sizin için dua edicem en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin size rabbimAllah kimseyi vicdansiz etmesin
Allah razı olsun sizdenAmin, üzmeyin kendinizi Allah görüyo herşeyi, sizin için dua edicem en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin size rabbim
Allah razı olsun canım yemin ederim suan su konuyu yazarken cevaplarken ağlıyorum. Farkli sehirlerdeyiz zaten senede 30 gün iznimiz oluyor yani senede 15 20 gün oraya gidiyor ama her defasında beni böyle resmen yıkıyor of of rabbim herkese nasip etsin sınamasın beni evlatlaHasbinallahh yaa... Seni sıkı sıkı tembihlemiş yengenin yanında laf verme dıye ama kendı babasını yapmış. Nıye üzüyorsun kendını, herkes alınır bozulur gücenir ama Allah hiçbir şeyi yerde koymaz, unutma. Eşinle de paylaşmıssın, o da sevıyor senı bellı ki. En azından bunu kullanarak biraz görüşmeyi esnetebilirsin. Hiçbirşey olmamış gibi sürdüremezsin. Bir daha lafını ederse herşey Allah tan, o nasip etmıyorsa vardır bir bildiği de çekil canım. Ya ne rahat yatak odasına kadar karısıyor bazı k.valdeler, sen zaten böyle stres üzüntü yaparsan da tutmaz ki, psıkolojını bozma hemen, onun demesiyle oglu da baskasıyla evlenecekse de defolsun gitsin öyle adam da zaten. Stres yapma, sakin ol, dua et... Senın ıcın dua edecegım...
İlk degildi boyle kırması dayanamadım bendeGörüsmeyi kesin net. Görümcenizi katmaniz ama acayip gereksiz olmus.
Umursamamaya çalışıyorum ama beynime yerleşmiş cikmiyor. Esimi sevdiğimden dolayi mi yoksa bebek cok zayıf noktam ondan mi bilemiyorumÇocuk konusunda hepimiz hassas olabiliyoruz haklısın kayinvalideni vurmak istemissin ama boşver o vicdansız demekki sen bu konuda vicdansız olma rabbim tez vakitte nasip etsin sana bir evlat eşinle sorunun yoksa kayinvalideni hiç umursama
İlk degildi boyle kırması dayanamadım bende
Cok sukur rabbim nasip etti 2buck aylik hamile suan gorumcem. İlginç ki suan ona cok erken 1 2 sene olmasaydı diyor bana da evliliğimin 1ayindan itibaren soruyor. Bisey varmi diye 2 bucuk senedir ayni seylerO zaman ona yönelik birsey söyleyeceksiniz, ama görümcenizin herhangi bir sucu yokken katmaniz ona haksizlik. Simdi onun da cocugu olmasa sözleriniz aklina gelmez mi veya "incitanem beddua etti sana" demez mi deli kadin. Kimseye koz vermeyin
Amin Allah razı olsun. Defalarca beni bunla vurdu artik dayanamadım bende. Cok sukur suan gorumcem hamile 2 bucuk aylik.Ah çok hasas bir konu ya sizi çok üzmüş ne olur sıkmayın canınızı inşallah hatasını anlar zor ama eşiniz sıkı ve karalı bir şekilde konuşmalı annesiyle sizin tek olmadığınızı size yapılanın eşinize yapıldığını anlamlı.Görümce karıştıtılmamlıydı ama böyle tiplere belki ozamn anlar onunda kızı var .Birde Rabbimin takdiri bu karışamayız ki vardır bındada bir hayr inşallah hayrlısıyla tüm istiyenlere versin Rabbim
Ben kendi annem gibi yaklaştım kendine ama annelikle alakası yok esime de öyle yani senede 2 defa gideriz farklı şehirlerde olduğumuz için anne bu yemeği yap der oturur yapayım mı der sonra aksama bulgur pilavı salata ayran koyar önümüze. Bunlari bana yapjyor birde esime X cok sert cok sinirli der. Ne yapayım bilmiyorum konuştum defalarca Allah verecek tutmakla olsa avucumda kıpırdamadan 9 ay tutayım dedim ama olmuyor işteYaptığı oldukça çirkin bi davranış ancak siz de ona aynı şekilde aksi gitmeyin ki yaptıklarından utansın. Ayrıca böyle durumlarda eşinizle aranızda gerilmeye sebep annesine kırıcı konusmalar da yapmayın sakın. Düşünmemeye çalışın demek oldukca zor ancak bi sure konuşmayı görüşmeyi resmilestirin, samimiyeti bi tik geriden alin derim. Saygi sınırlarını asip sizi insanlarin arasinda uzmeyi bu kadar düşüncesizce yapamasin. Hep fazla samimiyet bunlara sebep oluyo. Sizin ozelinizle ilgili patavatsizca konusma luksunu buradan buluyo bence.
5 vakit namaz kılıyor biliyor musun. Ve bunu diyorAllah akıl fikir versin.. Verende allahtır alanda verdiği gibi almasınıda bilir korkmuyor mu rabbim den.
Sağlıkla dünyaya gelsin inşallahAmin Allah razı olsun. Defalarca beni bunla vurdu artik dayanamadım bende. Cok sukur suan gorumcem hamile 2 bucuk aylik.