Kayinvalidem.... adi melek ama kabus

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herşeyden en önemlisi psikoloji siz kendinizi istediğiniz kadar üzün olmuycaksa olmaz dünyanın sonu olmadığını bilin kendinizi kabul edin siz evladınızın olması üle değişmiycek daha değerli olmuycaksınız.Ayrıca daha çareler tükenmedi aşılama var tüp bebek var nedeni araştrıldımı düşünkleriniz bazı arkadaşlar da pıhtılaşma oluyor dediler üç düşükten sonra devlete bakma ihtiyaçı duyuyomuş sonra kan sulsndırıcı iğneler
Canim bütün tahlillerim temiz. Son gebelikte tedbir amaçlı kan sulandirici igne de kullandım ama ne yazık ki yine de olmadı. Doktorum denemeye devam et yasin genç diyor

Tabiki inanmiyorum esime oyle soyluyor saka yaptım diye banada diyor kizacagini bilsem demezdim diyor. Ama her defasında baska konularda dahil kizacagim kırılacam hersey diyor
E siz kimseye cevap vermek zorunda değilsiniz ki? Eşinize gayet de "ben şaka maka anlamam yetti bu kadının yaptıkları, artık gorusmuycem köye gelmiycem" diyebilirsiniz neden demiyosunuz? Geceleri sıçrayarak uyanmaktan daha zor değildir herhalde

E siz kimseye cevap vermek zorunda değilsiniz ki? Eşinize gayet de "ben şaka maka anlamam yetti bu kadının yaptıkları, artık gorusmuycem köye gelmiycem" diyebilirsiniz neden demiyosunuz? Geceleri sıçrayarak uyanmaktan daha zor değildir herhalde
Tabiki de değil ama ben Allah'tan korkuyorum oda bir anne diye. Ama yaptığı bu sonki şeyden sonra artık hata laf kaldıracak gücüm kalmadı.

Canim bütün tahlillerim temiz. Son gebelikte tedbir amaçlı kan sulandirici igne de kullandım ama ne yazık ki yine de olmadı. Doktorum denemeye devam et yasin genç diyor
Anladım vardır bir hikmeti inşallah hayrlından salih ve saliha evlatlarınız olurz🤲🏻

Gelsin siz niye bu kadar merak ettiniz anlamadım sıkıntılı misiniz ? Benim sorunum basimdan askin sizinle ugrasamayacagim lutfen terkedin paylaşımımı
Paylasim yok ki canım benim sorun da orda zaten niye sildin diyoruz ,paylasimimdan çıkın derdim basımdan askin gibi saçma sapan bir cevap veriyorsun..sıkıntılı olan kim burda sence?

Paylasim yok ki canım benim sorun da orda zaten niye sildin diyoruz ,paylasimimdan çıkın derdim basımdan askin gibi saçma sapan bir cevap veriyorsun..sıkıntılı olan kim burda sence?
Uzatmayacağım iyi geceler size. Demekki bi sorun oldu da sildim biraz düşünceli olabilirsiniz degilmi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X