Kayinvalidem.... adi melek ama kabus

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sağlıkla dünyaya gelsin inşallah 🤲🏻İnanın hayat öyle sırlarla dolu ki bilemiyoruz yaşarken bebklerinizi kaybetmenizdeki etken oğlundan geln genler belkide erkek evladı olmuyor diye kadınları ezdikleri gibi cinsiyet i erkek belirliyormuş.Hiç üzülmeyin vardır Rabbimin bir bildiği doktor yüzüme senin çoçuğun olmaz dedi dünya balıma yıkıldı bir ay sonra başka doktor hamilesin dedi inanamadım şokda idim Rabbim sizede böyle sevinç yaşatsın sizi derinden anlıyorum ki kimse bana en ufak ima bile etmedi ama şu hamile deseler alınırdım☹️Kadınlar bu konuda hasas oluyor malesef 😔
Amin inşallah. Inanin cok kotu bi haldeyim ki.. asilama tüp bebek yapayım dedim doktorum denemeye devam et dedi sabrım tukendi cok üzülüyorum kendimi yiyip bitiriyorum esim göreve gidecekti 3 ay erteledik gitme deneyelim diye oyle bi haldeyim ki kendi kendime üzülüyorum psikolojim alt üst

Amin inşallah. Inanin cok kotu bi haldeyim ki.. asilama tüp bebek yapayım dedim doktorum denemeye devam et dedi sabrım tukendi cok üzülüyorum kendimi yiyip bitiriyorum esim göreve gidecekti 3 ay erteledik gitme deneyelim diye oyle bi haldeyim ki kendi kendime üzülüyorum psikolojim alt üst
Tam olarak sorununuz nedir?Yani neden tutunamıyormuş?pıhtılaşma testlerini genetik testlerinizi yaptırdınız mı eşinizle birlikte?
Merak ettiğim birşey var kayınvalide size bunları söylerken siz ona ne cevap verdiniz?

Ben anlamadım siz bu kadar asagilanmanin üstüne kvnizle görüşmeyi kesemiyosunuz çünkü size şaka yaptım diyo?? Siz her söylenene böyle inanıyo musunuz? Derdinize dert katmayin, kvyi hayatınızdan çıkarın.

Tam olarak sorununuz nedir?Yani neden tutunamıyormuş?pıhtılaşma testlerini genetik testlerinizi yaptırdınız mı eşinizle birlikte?
Merak ettiğim birşey var kayınvalide size bunları söylerken siz ona ne cevap verdiniz?
Hic bir sorunumuz yok canım. Allah bana o duygu tattiriyor kizin yeni evlendi belki ona hic vermeyecek dedim verecek verecek dedi . Allah verdi suan hamile sag salim alsin kucağına

Ben derhal konuşmayı görüşmeyi keserdim ki yaptığı hatayı anlasin..vicdansiz ...

Ben anlamadım siz bu kadar asagilanmanin üstüne kvnizle görüşmeyi kesemiyosunuz çünkü size şaka yaptım diyo?? Siz her söylenene böyle inanıyo musunuz? Derdinize dert katmayin, kvyi hayatınızdan çıkarın.
Tabiki inanmiyorum esime oyle soyluyor saka yaptım diye banada diyor kizacagini bilsem demezdim diyor. Ama her defasında baska konularda dahil kizacagim kırılacam hersey diyor

Hic bir sorunumuz yok canım. Allah bana o duygu tattiriyor kizin yeni evlendi belki ona hic vermeyecek dedim verecek verecek dedi . Allah verdi suan hamile sag salim alsin kucağına
Lütfen başka bir doktora daha görünün.Perinatoloğa gidin.Ya da tüp bebekle pgt yaptırın.Boşuna kendinizi de vücudunuzu da yıpratmayın.Kaynanayı da hayatından çıkar.Çünkü asla susmaz böyleleri.Belki oğlunun sperm dnası bozuktur ondan tutunamıyordur.Çok cahiller çok

Lütfen başka bir doktora daha görünün.Perinatoloğa gidin.Ya da tüp bebekle pgt yaptırın.Boşuna kendinizi de vücudunuzu da yıpratmayın.Kaynanayı da hayatından çıkar.Çünkü asla susmaz böyleleri.Belki oğlunun sperm dnası bozuktur ondan tutunamıyordur.Çok cahiller çok
Evet cok cahil zaten. Defalarca gittim hersey temiz sorun cikmiyor. Bu ay asilama tup bebek yapayım dedim doktorum denemeye devam et dedi

Ben kendi annem gibi yaklaştım kendine ama annelikle alakası yok esime de öyle yani senede 2 defa gideriz farklı şehirlerde olduğumuz için anne bu yemeği yap der oturur yapayım mı der sonra aksama bulgur pilavı salata ayran koyar önümüze. Bunlari bana yapjyor birde esime X cok sert cok sinirli der. Ne yapayım bilmiyorum konuştum defalarca Allah verecek tutmakla olsa avucumda kıpırdamadan 9 ay tutayım dedim ama olmuyor işte 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
Ben açıkçası boyle insanlarin akli melikelerinin yerinde olmadığı kanaatindeyim. Evet herkes evladininda bi evladı olsun ister torun sevmek ister vs ancak bu yapilan acimasizca ve hadsizce. Rabbimin dediği olur, kim istemez boyle guzel duygulari tatmayi. Belli mi olur oyle bi anda beklenmedik bi zamanda rabbim kucağını doldurur inşallah.

Sen rabbimden umidini kesme. Daha cok rabbime sigin boyle insanlari da rabbime havale et. Meczup bi insanin soylemleri seni bu denli uzmesin. Dik dur. Utanilacak yerilecek ayip olan bisey yok. Rabbim sabrını umit ettiklerinle taclandirsin.

Evet cok cahil zaten. Defalarca gittim hersey temiz sorun cikmiyor. Bu ay asilama tup bebek yapayım dedim doktorum denemeye devam et dedi
Benimde kayıplarım çoktu ama pıhtılaşma çıktı bende iğne kullanıyorum.5 kaybım var seni çok iyi anlıyorum.Sen bi de yeni evlisin yaşadıkların zaten zor bi de bu tip insancıklar zorlaştırıyor işte.Allahın verdiğiyle övünür bu cahiller kendileri yaratmış gibi konuşur.Allah ıslah etsin.

Arkadaş doğru demiş. Sen o doktoru bırak lütfen

Herşeyden en önemlisi psikoloji siz kendinizi istediğiniz kadar üzün olmuycaksa olmaz dünyanın sonu olmadığını bilin kendinizi kabul edin siz evladınızın olması üle değişmiycek daha değerli olmuycaksınız.Ayrıca daha çareler tükenmedi aşılama var tüp bebek var nedeni araştrıldımı düşünkleriniz bazı arkadaşlar da pıhtılaşma oluyor dediler üç düşükten sonra devlete bakma ihtiyaçı duyuyomuş sonra kan sulsndırıcı iğneler

Bu arada ekleme yapma ihtiyacı hissettim.Rahim filmi çektirin belki eğrilik ya da perde vardır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X