• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Kayınvalidelerinizle aranız nasıl?

Kayınvalidelerinizle aranız nasıl?

• Ankete Katılan
    286
iyi kadındır, severim ben kayımvalidemi.bazen hangimiz kayınvalide anlamadım ben der :))

benim kayınvalidem dünya tatlısı iyi birisi çok seviyorum ben iki yıldır geliniyimmm bişi dedigini duymadın çok şükürrrr

ne kadar yanlış şeyler ya
bazen kayınvalidemde bebişiniz olursa oğluma çeksin der,
açık tenli eşim,ona bile üzülürüm bazen
ama oğluma çekmesse,kızıma felan denir mi

maalesef canım çok yanlış şeyler gerçekten.
Hani oğluma benzesin demesinede kabulde
Ben hariç eşimin ve benim kardeşime bile benzesin demesi cidden insanın zoruna gidiyor
Hayal meyal hatırlıyorumda nişanlıyken benim için
Kızım gibi akıllı olsun çocuklarınız demişti
Sebepse oğlunun memuriyete adımına ben vesile olmuştum
Neyse birün hatalar düzeltilir elbet
birgün hatalar anlaşılır.
Yinede nefret edemiyorum ondan, enazından bir felaket değil
Ve ailemin düşmenı değil.Bunlarada şükür :))

Ama unutulan birşey varki genelde evlatlar anneye çeker di mi :))

bizimle aynı şehirde olmadığı için sorun yok ..senede 2-3 kere görüyorum kendilerini ama o bile yetiyor :)..yanımda olsa ne olur bilemem artık ...

Aman aman. Benişmki beni istemedi düğünümdede olmadı hala istemiyor. Ama iş para sağlık olunca gene istemiyorda utnamadanda geliyor.kader

oh sonunda koydum araya bir nokta
şimdi görsünler aynayı koynayı bakalım
şimdi oturup ağlıyor k.valide yaptıklarına elimi ayağımı kestim ya
koş koş nereye kadar sanki kıymet biliyorlar
1 hafta önce eşimle tartıştık o gıcık görümçeler yokmu
taki o tartıştığımız güne kadar bana gelmediler kapımı çalmadılar o gün geldiler bir laf konuşurken
haydi biz yedik birbirimizi
eeeeeeeeeee değer verdiklerine toz konduramadıya
bende altta kalmadım ve sözüne bakınız bıkmış benden
ben senden hiç bıkmadım ya herşeyine katlandım ya
ahaaaaaaaaannnnnnnn şimdikde aşağıya anasının babasının yanına inmiyorum ne ye ihtiyaçınız var filan demek için artık eski ben yok karşılarında
neymiş ben apartmana dillik düzenlik vermiyormuşum herkesin huzurunu kaçırıyormuşum ve herşeyin suçlusu beni çıkardı
hadi bakalım n................ bey anana babana kim bakarsa baksın ben yokumkötükedihüso
suratlarını göresim gelmiyor ikiyüzlülerin kötükedihüsokötükedihüso

kızlarrr tam benlik bir konu.....sevgili kayınvaldem kızının çeyizinin gidiceği gün herkesin içinde şu kelimeleri sarfetmiş biridir.(bugün değilse yarın değilse eninde sonunda ayırıcam....ohaoldumsmile )kızlar ben neyse elimde kendi kızının çeyizi çıkmadan bunlar nasıl söylenir :kızgın: böyle bir annelik yok. ve dediğinide yaptı.kızı bir yılını doldurmadan boşattı.:oklava: . o yüzden her doğuran gerçek anne değildir. ve bizim aramız.........mümkünse bayramdan bayrama.öyle kırıcı öyle suratı ekşi insanki midem kaldırmıyo.tam anlamıtyla nefret duyuyorum.bizide eşimle çok birbirimize soktu.çok huzurumuzdan etti. ama böyle giderse onuda aynı eve gönderirim.anneler boşanmışlar güle güle geçinsinler...........

ben henüz nişanlıyım kendisinin hiç kızı olmadığı için bize çok düşkün 3 tanede eltim olcak hepsiyle anne kız gibi inşallah hep böyle olur Allah bozmasın..

Biraz dengesiz kendisi bazen çok iyi bazen de son lafı ilk laf olarak söyler.İlk yıl çok çektirdi bize sürekli eşimle bu konuda tartışırdık sonra gereken yerini gösterince biraz sustu ama yaptıkları aklıma gelince içimde kızıyorum ona ama tabi ancak içimde kızarım ben icrat yok,ona sorsan kendisi melek kafamçokkarıştı

Berbat ötesi;) 13 senedir yapmadigini birakmadi atmadigi iftira kötülük kalmadi hep sustum duymazdan geldim esimin hatirina olmadi herkese kötüler beni gözü hep üstümde kendine güveni olmayan bi kisilik kimseye güvenmiyor, aramadan zamansiz nerdeyse hergün cikar gelir esimle arami bozar baktim olmuyo 4 ay önce dedim mesafeli olalim yine kötü oldum en azindan simdi evimde huzurluyum tek tarafli iyi niyet bi ise yaramiyor olmayinca olmuyor iste ...simdi aglayip duruyormus 13 senede ben aglamistim etme bulma dünyasi benden uzak misira sultan olsunzemuszemus

Kötü bir insan değil ama bıt bıt konuşur, her şeyi o bilir, her şeye bir yorumu mevcuttur..
Bu kadar bencil olmasa sevebilirdim..

İyi bir insan zaten oldukça yaşlandı ve rahatsız
Başlangıçta biraz aramız soğuk gibiydi ufak tefek sorunlar yaşamadık değil
Ama hiçbir zaman saygıda kusur etmedim, o da buna karşılık benden saygısını sevgisini esirgemedi :)

dipnot: tek eksisi -gerçi bazen tatlı oluyor- çok evhamlı olması :D

Son düzenleme:
Back