- 9 Temmuz 2015
- 860
- 428
- 103
- Konu Sahibi Tek varligim oglum
Burda marka verebiliyormuyuzBu yırtılan kondomun markası ne? Cidden merak ettim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burda marka verebiliyormuyuzBu yırtılan kondomun markası ne? Cidden merak ettim.
alttan alma derken, direkt kavga moduna geç demiyorum. net ol, söylediklerinin de arkasında dur. ama o sakince söylediklerin için kavga çıkarırsa da sallama, söylediklerimin arkasındayım, sonuç ne olursa olsun de. eğer değer veriyorsa bu kızı ben nasıl bu hale getirdim diyecektir. demiyorsa da kendi bilir yani. böyle ömür geçmez canım.Haklısınız artık alttan almamalıyım
Ne kadar saygısız ve seviyesiz yorumlar bunlar...
Üstelik konu sahibinin esas derdiyle yakından uzaktan alakalı değil...
Zor durumdaki insanlarla alay etmek hangi etik anlayışının parçası lütfen açıklayın bana...
Konu sahibi eşi ve eşinin ailesi ile yaşadığı sorunlardan bahsetmiş, siz "kaliteli marka kondom kullansaydın böyle olmazdı" diye akıl vermişsiniz. Yahu konu sahibinin ikinci bebeği istemeyişinin nedeni zaten kocası...
Ayrıca burada, bırakın prezervatifi, %99 garantili (doğum kontrol hapı, aylık iğne vs) korunma yöntemleriyle korunduğu halde hamile kalanların yazdıklarını okumadık mı?
Konu sahibi "bile isteye hamile kaldım, şimdi ne yapacağım" demiyor ki...
Konu sahibi,
Eğer hamilelik şüphelerinizden eşinize bahsetmedinizse ve eğer hamileyseniz vakit geçirmeden bebeği aldırabilirsiniz. Normal şartlarda kürtaj asla isteyeceğim ve tavsiye edeceğim bir şey olmamakla birlikte, böyle bir adama ikinci çocuğu doğurmanın hem kendinize hem de o çocuğa haksızlık olacağını düşünüyorum. Eşinize söylemek zorunda da değilsiniz ayrıca.. O size her şeyini anlatıyor mu?
Kayınvalideye gitmek ve tatil konusunda eşinize şart koşabilirsiniz. Kayınvalidenize sizi de götürmek istiyorsa, tatile de götürecek... Yok tatile götürmüyorsa o zaman annesine de yalnız gidecek bir zahmet...
Ayrıca, kıyamet kopar, kavga ederiz, aramız bozulur diye düşünmeyin. Mevcut durumdan daha kötü ne olabilir ki? Bunları şimdi yüzüne vurmazsanız, şimdi çocuğu bahane eden adam, birkaç sene sonra yalnız tatile gitmek için hiçbir bahaneye ihtiyaç duymamaya başlayacak.
sprial varken hamile kalan bi tanıdıgım var bide adam kasıtlı olarak da korunmamış olabilir yani öyleleride varAllah razı olsun senden. İnsanlar ne kadar cürretkar olabiliyorlar bazen. Derde derman olmak değil amaç dalga geçmek had bildirmek resmen. Yahu olunca oluyor işte! Ne yapsın kadın, öyle değil mi? Olan olmuş dövüp durmak yerine yol göstermek varken, abartıyor da abartıyorlar. Bazı şeyler insanın elinde olamayabiliyor. Ben de oğluma çok çabuk hamile kalmıştım. 2. Olmuyor ne yapalım? Bir arkadaş aylar önce yazdı burda ertesi günü hapı aldığı halde hamile kaldığını. Yahu olacaksa oluyor işte!
Aynen öyle olacaksa oluyor gerçekten bide diyolarki korunduğuna inanmıyorum ben korunmasam dicem korunmadım hamile kaldım ki buna zaten inanmak zorunda değil zaten konuda benim korunup korunmam değil böyle insanlarla alay edip sonra ortalıkdan kayboluyorlar işte destekleyici yorumunuz için teşekkür ederim allah razı olsunAllah razı olsun senden. İnsanlar ne kadar cürretkar olabiliyorlar bazen. Derde derman olmak değil amaç dalga geçmek had bildirmek resmen. Yahu olunca oluyor işte! Ne yapsın kadın, öyle değil mi? Olan olmuş dövüp durmak yerine yol göstermek varken, abartıyor da abartıyorlar. Bazı şeyler insanın elinde olamayabiliyor. Ben de oğluma çok çabuk hamile kalmıştım. 2. Olmuyor ne yapalım? Bir arkadaş aylar önce yazdı burda ertesi günü hapı aldığı halde hamile kaldığını. Yahu olacaksa oluyor işte!
Eşim durumu biliyor gitmek istemediğimi de biliyor ona yanlız git diyorum yok sende geleceksin annemler torununu özlemiş diyor gelmezsen sonucuna katlanırsın diyor tamam geleyim ama en azından iki gün kalalım diyorum onuda kabul etmiyorniye 8 gün kalıyorsunuz anlamadım.askere gitmeden bir iki gün önce gidin uğurlayıp döün.eşi,n kv ile arandaki sorunu bilmiyor mu da zorluyor anlamadım.bir de tek basına tatile gitmek ne demek ya kıyamet koparırım ben
o zaman gideceksin mecbur bide beni düşün aynı sehirdeyiz ama inan haftanın en az3 günü görüyorum kv deyi az öncede görümcem vardı bide habersiz gelirlerEşim durumu biliyor gitmek istemediğimi de biliyor ona yanlız git diyorum yok sende geleceksin annemler torununu özlemiş diyor gelmezsen sonucuna katlanırsın diyor tamam geleyim ama en azından iki gün kalalım diyorum onuda kabul etmiyor
benim 1 ay kalmışlıgım var en son sinr krizi geçirdimBuarada konu basligi korku filmi ismi gibi olmus
O habersiz gelmelere bende sinir olurum birde bizim gorumce ogleyemegine gelirdi habersiz bari yemege geliyosn haber ver oyle degilmi sonrada gittigimde evi daginikti tozluydu vs diye laf ederdi konusmuyorz cok sukur simdio zaman gideceksin mecbur bide beni düşün aynı sehirdeyiz ama inan haftanın en az3 günü görüyorum kv deyi az öncede görümcem vardı bide habersiz gelirler
Seninki dahada kotuymusbenim 1 ay kalmışlıgım var en son sinr krizi geçirdim
Aynen öyle olacaksa oluyor gerçekten bide diyolarki korunduğuna inanmıyorum ben korunmasam dicem korunmadım hamile kaldım ki buna zaten inanmak zorunda değil zaten konuda benim korunup korunmam değil böyle insanlarla alay edip sonra ortalıkdan kayboluyorlar işte destekleyici yorumunuz için teşekkür ederim allah razı olsun
sana ne? kendı yazdı cocugu dusurmek ıcın hopladıgını sanamı dustu tasasıİyice abartıyorsunuz bazen dozu. Yaparken hangi pozisyonda olduğuyla niye bu kadar ilgileniyorsunuz acaba?
Uyarılarınızı dikkate alacam çok teşekkür ederimEvet aynen öyle, konu o değil. Cahil çok doğururmuş, cahil olmayan az. Ayol herkes ne de çok biliyor. Kalkıp hamile kaldığında hoplayıp zıpladın mı diye sorabilen bir zihniyet var. Kanım dondu resmen. Yazıklar olsun! Kınamayalım arkadaşlar. Bi gün bi bakmışız başımıza gelmiş! Kaynanaya mesafe, kocaya da horoz lazım bu kadar net. Kaplıca tam da bebekle gidilecek yer. Sakin huzurlu. su çocuğu sakinleştirir yorar güzelce huzurla uyur sen de dinlenirsin. Bi de sütünü çok artırır sıcak su. Sırtına bolca sıcak su uygula sütü hemen indiriyor göğüslere. Bebeğini de ılık suya sokarsın. Allah yardımcın olsun. Daha yeni evlisin. Sen alışmadan bu duruma, kocanın gözünü alıştırmaya bak. Ayrı gayrı biyere gidilmez. Bi de dirayetli ol. Korkma ezilme karşısında. O horozlanınca sinme. Alışsın.
bende sabrediyorum sadece amac yıldırmak ama gelmeyecem tuzaklarınaSeninki dahada kotuymus
ben kv iyi bir kadindi rahmetli oldu severdim ama gorumce kayin ismini bile duyinca fena oluyorum
Hamile değilmişim zaten adet oldum o yüzden boşa sarf etme cümlelerinisana ne? kendı yazdı cocugu dusurmek ıcın hopladıgını sanamı dustu tasası